Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

netmarlıs alan ıceri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AaronBizon7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sana katılıyorum bu aralar tıcketlere gec cevap verıyorlar ama yogunlunktandır bende almanızı tavsıye edıyorum hıc durma alıcaksan hemen netmarlis.com dan al en ufak hatada bozulmalarda 1 tıcketıne bakıyor

Saglam bilişim ama almakla acele etme yeni filesleri muhtesem ötesi bende netmarliste sunucum barınıyor ilgilenmeleri süper hertürlü sorunu zamanında hallediyolar böyle bilişim zor bulunur kaçırma

Bence Her firma hakkında dilediğiniz düşünceyi ,bilim kurguyu ,gereksiz saldırğanliginizi koruyabilir, Sevdiğiniz yada yardımı bol aldığınız bir bilişim firmasini ön plana çikarmak için elinden gelen her türlü karalama yada hit konuma getirme siz mt2 sever lerin elinde olan bişey.

Fakat şu var ki netmarlis.com gibi bir firmayla çalişmaya başladigimdan beri hiç bir sikinti güvensizlik gibi bir şey algilamadim.

1. Her kul hatalidir. Hatasiz kul olmaz.
2. Her ticket atana aninda saniyede bir geri bildirim ( hiç bir firma sağlamaz ) ki bu netmarlisde olsa
3. O kadar çok begeni toplayan bir bilişimci ihtiyaç sahibine ayni gün içinde dönüşüm sağlamaz.
4. Herşey bir yana bu yazilanlari okumadin kabul edelim;

Cenab-ı Hak affedicidir ancak kul hakkına karışmaz.

Netmarlis ile çalışmak istiyorum.Herşeyden önemlisi bloglarındaki sözler çok hoşuma gitti :) sırf imam şafiinin ve rasulullah sav. in sözleri olduğu için bile denemek istiyorum o derece :) teşekkürler netmarlis umarım sorun yaşamayız ve umarım mobil ödeme vardır.

hala aynı şeyi diyorum hiçbir firmanın yetkilisi falan değilim ben olanı yazdım sizin yazdığınıza bak :) :)

Birader sen ne zaman aldın bılmem ama forumda ısını emegınle yapan nadir kısılerden adamlar zamanında bende almıstım adamlar paranın hakkını verdı bosa palavra sıkma bence ..

hangi firmanın yan nickisin sen geveze :)

Gece gece iyi güldüm :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri