Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

netmarlıs alan ıceri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AaronBizon7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Netmarlisten şuanda bir server kiralıyorum inşallah memnun kalacağımı düşünüyıorum daha önce çalıştığım bilişimler gibi olmaz umarım gerçekten güzel bi insan hayırlı bol bereketli işler :)

Net marlisin saldiri felan yavaslama olmaz ilk aldigin gece makina isiniyor lag yapar o kadar netmarlis tek dilegim su efsunlari duzelt

Net marlisin saldiri felan yavaslama olmaz ilk aldigin gece makina isiniyor lag yapar o kadar netmarlis tek dilegim su efsunlari duzelt

1 tane sunucu kıraladım, Ve bana cogu sırketın yapamıcagı sozler verıp tuttular,

Su an pıyasadakı en ıyı sırket bana göre, O kadar sunucu kıralamıs bırıyım, Gecenın 5'ınde bır şırket yetkılısı veya sahıbı benımle ılgılenıp dönup bırde bayramımı kutluyorsa o şırket en ıyısıdır kardeşım, Gozunuz kapalı alın derım, Bır dost tavsıyesı :)

firewall kurmasanda guvenlı artı şimdi ttnetdc verıyorlar saldır kapat :D siteleri o zamna gorelim laf yapabılcenmı

Netmarlisten bundan 4-5ay önce almıştım desteği çok iyidi nadirde olsa sunucularda bazen lag ve kasma oluyordu tekrar şindi bir sunucu satın aldım gerçekten çok yol katetmişler tavsiye ederim hiçbi sorun yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri