Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

netmarlıs alan ıceri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AaronBizon7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

AaronBizon7

Level 4
TM Üye
Konular
55
Online süresi
2m 38s
Reaksiyon Skoru
20
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 5 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
96
MmoLira
29
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar netmarlıs forumda cok duyuluyor ve begenılıyor sanırım ben netmarlısı duymadan once siberdiyazyn alıcaktım netmarlis daha ekonomıkmıs kampanya vs. fıleslerı felan iyimi oyunda acık varmı

arkadaşlar netmarlıs forumda cok duyuluyor ve begenılıyor sanırım ben netmarlısı duymadan once siberdiyazyn alıcaktım netmarlis daha ekonomıkmıs kampanya vs. fıleslerı felan iyimi oyunda acık varmı
Netmarlisi gerçekten işini iyi yapan bir firma olarak görüyorum bunun akabinde önde tutulan değer para değil müşteri memnuniyeti ve aldığı paranın hakkını vererek iş yaptıklarını düşünüyorum oradan almak için kafanızdaki soru işaretlerini gidermek amacıyla konuyu açmışsınız şahsen ben bir firma sahibi olarak netmarlisten almanızı tavsiye ederim. Bilmiyorum alan arkadaşlar neler söyler asıl onemli olan onların düşünceleri tabi biz dışarıdaki gözüz.

tesekkurler guzel tanitim

bende netmarlisten almıştım sürekli test ettim ufak bi saldırıda site kapanıyor oyun yavaşlıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri