HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güzel Video.
Aklı olan bir insan konuya ve yorumlarıma baktığı zaman neyin ne olduğunu anlayabilir zaten. Burada niyet tartışma çıkarmak başka bir şey değil. Daha da uzatmak istemiyorum önceki yorumlarıma bakıldığı zaman az önce de dediğim gibi her şey ortaya çıkacaktır. Bana kalırsa uzatmayın boş mevzular boş tartışmalar.
Aklı olan bir insan konuya ve yorumlarıma baktığı zaman neyin ne olduğunu anlayabilir zaten. Burada niyet tartışma çıkarmak başka bir şey değil. Daha da uzatmak istemiyorum önceki yorumlarıma bakıldığı zaman az önce de dediğim gibi her şey ortaya çıkacaktır. Bana kalırsa uzatmayın boş mevzular boş tartışmalar.
Aynen boş mevzular.
Enteresan Çocuklar türemiş
Eskiden kendisine laf atılmadan kimse muhabbete 3. kişi olarak atlamazdı.Bakıyorumda Konu ile alakasız alakasız kişiler vede yorumlar yapılıyor.Bu nedir az çeki düzen verin kendinize,az biraz yaşınızın size vermesi gereken olgunlukla yapılacak hareketler yapın vede unutmayın bu oyun biter yaptıklarınız sizinle kalır.
Eskiden kendisine laf atılmadan kimse muhabbete 3. kişi olarak atlamazdı.Bakıyorumda Konu ile alakasız alakasız kişiler vede yorumlar yapılıyor.Bu nedir az çeki düzen verin kendinize,az biraz yaşınızın size vermesi gereken olgunlukla yapılacak hareketler yapın vede unutmayın bu oyun biter yaptıklarınız sizinle kalır.Enteresan Çocuklar türemişEskiden kendisine laf atılmadan kimse muhabbete 3. kişi olarak atlamazdı.Bakıyorumda Konu ile alakasız alakasız kişiler vede yorumlar yapılıyor.Bu nedir az çeki düzen verin kendinize,az biraz yaşınızın size vermesi gereken olgunlukla yapılacak hareketler yapın vede unutmayın bu oyun biter yaptıklarınız sizinle kalır.
Avukatlık mesleğini seven çok arkadaşımız var ondan olsa gerek

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)