HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yavrum bak gördüğün gibi sevenin sayanın yok işin gücün insanlara hakaret etmek, kavga etmek. Dahada uzatma terbiyesizlik yapmayı @ZORTOFINO
sevenim sayanım neden yok yaaaa
uffff beni neden kimse sevmiyor 
canım sen unuttun herhalde ben 60 kişilik bir loncanın başkanıyım seninle aynı loncada olan bir çok adamda benim arkadaşımdır. He ayrıca ben senin gibi yalakalık yaparak arkadaş ya da yer edinmem, dün düşman olduklarımla ertesi gün lonca birleştirip arkadaşlarımıda satmam.

Son düzenleme:
Yavrum bak gördüğün gibi sevenin sayanın yok işin gücün insanlara hakaret etmek, kavga etmek. Dahada uzatma terbiyesizlik yapmayı @ZORTOFINO
Bu itin bildiği tek şey yalaka yalaka diye havlamaktır

Seveni var rahat ol cemin yanına +1 kişi buraya fazla gelir cemde zevk alsın diye dahil olmuyorum

sen ölmedin mi ? bicili çocukkaç ay önce bıraktın hala burada propaganda yapıyorsun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)