mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Eski günlerden TEKSAS...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TufaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Olum adamı savunmak zorunda mısınız ? ne zaman bir şey konuşulsa hemen avukatlığa başlıyorsunuz. Tamam herifin zekası yok kendini savunamıyorda siz niye atlıyorsunuz? Kaç zamandır buradayım hangi arkadaşım beni savunmaya çalışmış?

Kaç ay önce bırakmış hala teksas filan diye konular açmasındaki amaç ne yani madem bıraktın çeker gidersin daha burada reklam yapmaya gerek yok. Tabii sizin hoşunuza gidebilir ancak benim hoşuma gitmiyor, bıraktın diyorsa daha girmesinler şuraya yalaka adamları başımıza çıkardınız zaten.

Kimsenin kimseye yalaklandığı falan yok kardeşim. Seni savunan arkadaşın olmaz çünkü sürekli şu tarz tartışmalara girme çabasında olan kişi sen olduğun için. Adam TEKSAS Loncası hakkında konu tabii ki de açabilir buna hiçbirinizin karışma hakkı yok. Oyunu bırakmış olması bizimle veya lonca ile iletişimini kestiği anlamına gelmez, kendisi hala bizden biri.

O açıdan savunuyorsunuz ediyorsunuz ayaklarını bir kenara bırakalım da senin mevzu muhabbetin ne ona bi gelelim bence. Şahsen ben orada başkalarını kızdıracak veya gıcıklık verecek birşey göremiyorum ( konuda ). Sana hangi resim battı da bu şekilde bir tavır sergiledin anlamış değilim. Sürekli aynı şeyi yapıyorsun ve aldığın tepki hoşuna gitmiyor. Bu da haliyle muhabbeti don lastiği gibi uzatmana sebebiyet veriyor. Senin celal ile aranda bir sorun varsa bu sorunlar dile getirildiği sürece bu şekilde bir tutum sergile, durduk yere her konuda tersleyerek değil.

Haklı veya haksız bu adam bizden biri kimsenin gelip sebepsiz yere laf etmesine göz yumacak değiliz. Sen bunu ister avukatlık olarak algıla istersen yalakalık ama bizde ortam böyle.
Enteresan Çocuklar türemiş :) Eskiden kendisine laf atılmadan kimse muhabbete 3. kişi olarak atlamazdı.Bakıyorumda Konu ile alakasız alakasız kişiler vede yorumlar yapılıyor.Bu nedir az çeki düzen verin kendinize,az biraz yaşınızın size vermesi gereken olgunlukla yapılacak hareketler yapın vede unutmayın bu oyun biter yaptıklarınız sizinle kalır.
Kardeşim özledim seni be. Yönetmenim benim <3

Cem gerçekten durduk yere polemik yaratıyorsun, adamın sizlere veya başkasına herhangi bir mesajı veya gönderisi yok burada. Saçma saçma yorumlar atıpta konuyu bozmayın arkadaşım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri