OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Eski günlerden TEKSAS...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TufaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yeri geldi mi sende iyi biliyorsun boxerın penceresinden kafanı çıkarmayı. Bana boş boş cevap verme. Burada mevzu avukatlık falan değil sen kendini biliyorsun biz kendimizi. Bunları yaparken nasıl bir mantıkla ilerliyorsun bunu anlamış değilim zaten. Ki bildiğin tek laf avukatlık bu tür konularda. Sen gevezelik yaptığın sürece bizim sana karşı tutumumuz budur. Hoşuna gitsin gitmesin orası bizi bağlamaz.

Yaptığın şeyler o kadar gereksiz ki cem, yorumların gibi. Bizim kimseyle bir mevzu muhabbetimiz kalmamış, adam çarını satmış oyunu bırakmış. Burada eski günlerin hatırına bir video paylaşıyor ve sen gereksiz gereksiz yorumlar yapıyorsun.

Madem öyle ki birader gitte özelden yap bu muhabbetini. Senin bu seyirciye oynama çaban niye?

Şu dediklerimden 1 tanesini bile anlamış gibi cevaplamıyorsun zaten olay bundan ibaret. Sen bu şekilde devam ettikçe bu konu altı daha uzar. Seyirciye oynama. Sonra TEKSAS öyle TEKSAS böyle. Geçeceksiniz bu ayakları. Herkes kendi mevzu muhabbetiyle ilgilensin ( sen şimdi siz niye zıplıyorsunuz falan dersin ).

Cevabını vereyim ;

Senin bu konuda adın dahi geçmiyor, loncan ve çevrendeki insanların da öyle. Yırtık don mahsulü
:m29:

Seninde adın geçmiyor burak? Ayrıca teksasın ne olduğunu herkes anladı ya bence fazla övmeyin kendinizi ne olduğunuz belli oldu. Neyse konu bu değil, tekrar ediyorum istediğim yorumu istediğim kişiye yazarım sende avukatlık yapıp konuyu uzatırsın celal 2 cevap yazmışsa sen 12, sıkıntın ne onu anlamadım. Kimseye oynadığımda yok zaten oyunada pek girmiyorum niye tribünlere oynayayım? Burada tribünlere oynayan biri varsa o da sizin hocanızdır. Ayrıca benim sıkıntımın olduğu adam belli ama siz maşa gibi onun yerine konuşuyorsunuz.

Seninde adın geçmiyor burak? Ayrıca teksasın ne olduğunu herkes anladı ya bence fazla övmeyin kendinizi ne olduğunuz belli oldu. Neyse konu bu değil, tekrar ediyorum istediğim yorumu istediğim kişiye yazarım sende avukatlık yapıp konuyu uzatırsın celal 2 cevap yazmışsa sen 12, sıkıntın ne onu anlamadım. Kimseye oynadığımda yok zaten oyunada pek girmiyorum niye tribünlere oynayayım? Burada tribünlere oynayan biri varsa o da sizin hocanızdır. Ayrıca benim sıkıntımın olduğu adam belli ama siz maşa gibi onun yerine konuşuyorsunuz.

Sadece ilk cümlene cevap vereyim. Videoyu tekrar izlemeni tavsiye ediyorum.

Diğerleri hakkında yorum yapmıyorum çünkü dediğin gibi 12 yorumumda o saçmalıklarının üzerine yazıldı. Bende daha fazla uzatmak istemiyorum. Şu yorumdan sonra çemkirmeye devam edersen bende gerekli yerlerde gerekli cevabı veririm sana.

Cem kavga etmek isteyen küçük çocuklar gibisin birader. Neyin avukatlığından bahsediyorsun sen ya, ilkokulda kullanıyorduk biz bu kelimeleri. Sana konunun başından beri diyoruzki eski günlerin anısına bir video atılmış, tartışma çıkarmana gerek yok. Sen bu kadar yoruma rağmen ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun. Yazık valla. TEKSAS loncasının ne olduğunu herkes anladıysa neden bu kadar kasıyorsun, tamam işte anlamışlar bizim kim olduğumuzu neler yapabileceğimizi. Burda boş yorum atma, herkes oyunu bırakmış savaşlar bitmiş. Oyuna arasıra geliyorsun iki muhabbet dönüyor sohbet ediyoruz. Bütün sıkıntıları çözmüşüz daha neyin davası bu ? At şu üstündeki ortamı germe havalarını, en başından beri şu konuya yorum atman bile gereksiz, madem yaptın bir hata bari yorum yapmayı bırakta insanların emeğine saygın olsun.

BU KONU SADECE ESKİ GÜNLERİN ANISINA AÇILDI, HİÇBİR OYUNCUYU VEYA LONCAYI RENCİDE ETMEK İÇİN DEĞİL, ANLA BE ARTIK BUNU !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri