HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sen şu altın değerindeki videoyu çek iyi olcak quest önlemini az çok alabiliriz diye umuyorum![]()
Sende Sunucuna Altın Değerindeki
FREE BSD 9.2 , 10.1
gmake
gdepend
Svn
Devil
G++
Kur Fazla Uğraşma
Kurulumları 5 6 Saat Sürüyor 
FREE BSD 9.2 , 10.1
gmake
gdepend
Svn
Devil
G++
Kur Fazla UğraşmaKurulumları 5 6 Saat Sürüyor
![]()
halledicez bi şekilde şu yeni sourcelere adım atmak lazım artık 34k güzel güzelde hepte eskiyle uğraşmak olmuyo

FREE BSD 9.2 , 10.1
gmake
gdepend
Svn
Devil
G++
Kur Fazla UğraşmaKurulumları 5 6 Saat Sürüyor
![]()
Bunları nasıl kuracaz ?
Mesaj atarsan sevinirim 
iyi güzelde kimse dmeiyor mu ben bunu nasıl yapıcam diye game nasıl açıp kapatıcam diye böylesi konuların bir faydasının olduğun udüşünmüyorum forumdaki arkadaşların büyük çoğunluğu daha diff bile eklemeyi bilmezken kaldıki source editliceklerÖncelikle game yi nasıl açıp kapanacağı öğretilmeli
katılıyorum
iyi güzelde kimse dmeiyor mu ben bunu nasıl yapıcam diye game nasıl açıp kapatıcam diye böylesi konuların bir faydasının olduğun udüşünmüyorum forumdaki arkadaşların büyük çoğunluğu daha diff bile eklemeyi bilmezken kaldıki source editliceklerÖncelikle game yi nasıl açıp kapanacağı öğretilmeli
Kesinlikle katılıyorum sağlam anlatan biri olursa türk serverleri dahada ileri gider , en azından herkes kendi game sini kullanır , kimseye muhtaç olmadan
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)