HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
anlatımla beraber bu vanillada ortaya çıkan exploit sorunu hakkında bilgin varsa bunada değinirsen iyi olur![]()
Anlatımın İçeriğinde ;
DB Nasıl COMPILE Edilir .
GAME Nasıl COMPILE Edilir .
Client Nasıl COMPILE Edilir .
Linux Üzerinden COMPILE Etme .
Visual Studio Üzerinden COMPILE Etmeyi Anlatıcam . VANILLA Bu Açığı Açık Ve Net Kendisi Koymuş Olabilir

az biraz biliyorum dedin gibi koly iş değil ama yineden sağlam bir anlatım şart forumda artık diff olayı kalktı bu sourceler sayesinde olursa iyi olur
en azından açıktan korkmamıza gerek kalmaz

az biraz biliyorum dedin gibi koly iş değil ama yineden sağlam bir anlatım şart forumda artık diff olayı kalktı bu sourceler sayesinde olursa iyi olur
6 Aydır Ara Verdim Haliyle Biraz Unuttuk Sorunlu COMPILE Ediyorum Biraz Hatırlayayım Video'lu Anlatımı Yapıcam.
en azından açıktan korkmamıza gerek kalmaz![]()
QUEST Ve Client İçerisindede Belli Açıklar Var
Örneğin Hakuna Matata Loncası Vardı . Paket Yollayarak Questlere Erişiyordu Kendine Para Veriyordu vs. Bunlarda Önemli .QUEST Ve Client İçerisindede Belli Açıklar VarÖrneğin Hakuna Matata Loncası Vardı . Paket Yollayarak Questlere Erişiyordu Kendine Para Veriyordu vs. Bunlarda Önemli .
sen şu altın değerindeki videoyu çek iyi olcak quest önlemini az çok alabiliriz diye umuyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)