HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar , Bu Gün Sizlere Başlangıç , Ölünce Dirilme ( Şehirde Başla ) Bölgelerini Ayarlamayı Göstericem .
/game/src
Açın.
Aratın.
Yukarıdaki Resimdeki Belirttiğim Yerlere İstediğiniz Koordinatları Girerek Ayarlayabilirsiniz.
/game/src
HTML:
start_position.cpp
HTML:
DWORD g_create_position[4][2] =
Aratın.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yukarıdaki Resimdeki Belirttiğim Yerlere İstediğiniz Koordinatları Girerek Ayarlayabilirsiniz.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
iyi güzelde kimse dmeiyor mu ben bunu nasıl yapıcam diye game nasıl açıp kapatıcam diye böylesi konuların bir faydasının olduğun udüşünmüyorum forumdaki arkadaşların büyük çoğunluğu daha diff bile eklemeyi bilmezken kaldıki source editliceklerÖncelikle game yi nasıl açıp kapanacağı öğretilmeli
Video Çekicem Onun İçin Biraz Zor ÇünkiHerkez Anlamayabilir VİDEO'lu Anlatım Yapmassam .
sen şu altın değerindeki videoyu çek iyi olcak quest önlemini az çok alabiliriz diye umuyorum![]()
Sende Sunucuna Altın Değerindeki
FREE BSD 9.2 , 10.1
gmake
gdepend
Svn
Devil
G++
Kur Fazla UğraşmaKurulumları 5 6 Saat Sürüyor
iyi güzelde kimse dmeiyor mu ben bunu nasıl yapıcam diye game nasıl açıp kapatıcam diye böylesi konuların bir faydasının olduğun udüşünmüyorum forumdaki arkadaşların büyük çoğunluğu daha diff bile eklemeyi bilmezken kaldıki source editlicekler
Öncelikle game yi nasıl açıp kapanacağı öğretilmeli
Öncelikle game yi nasıl açıp kapanacağı öğretilmeliiyi güzelde kimse dmeiyor mu ben bunu nasıl yapıcam diye game nasıl açıp kapatıcam diye böylesi konuların bir faydasının olduğun udüşünmüyorum forumdaki arkadaşların büyük çoğunluğu daha diff bile eklemeyi bilmezken kaldıki source editliceklerÖncelikle game yi nasıl açıp kapanacağı öğretilmeli
Video Çekicem Onun İçin Biraz Zor Çünki
Herkez Anlamayabilir VİDEO'lu Anlatım Yapmassam .
Video Çekicem Onun İçin Biraz Zor ÇünkiHerkez Anlamayabilir VİDEO'lu Anlatım Yapmassam .
anlatımla beraber bu vanillada ortaya çıkan exploit sorunu hakkında bilgin varsa bunada değinirsen iyi olur

az biraz biliyorum dedin gibi koly iş değil ama yineden sağlam bir anlatım şart forumda artık diff olayı kalktı bu sourceler sayesinde olursa iyi olurŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)