Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

[SRC] Ölünce Dirilme , Başlangıç Bölgelerini Ayarlama .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quiberfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar , Bu Gün Sizlere Başlangıç , Ölünce Dirilme ( Şehirde Başla ) Bölgelerini Ayarlamayı Göstericem .

/game/src
HTML:
start_position.cpp
Açın.

HTML:
DWORD g_create_position[4][2] =

Aratın.

Yukarıdaki Resimdeki Belirttiğim Yerlere İstediğiniz Koordinatları Girerek Ayarlayabilirsiniz.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

iyi güzelde kimse dmeiyor mu ben bunu nasıl yapıcam diye game nasıl açıp kapatıcam diye böylesi konuların bir faydasının olduğun udüşünmüyorum forumdaki arkadaşların büyük çoğunluğu daha diff bile eklemeyi bilmezken kaldıki source editlicekler :) Öncelikle game yi nasıl açıp kapanacağı öğretilmeli

Video Çekicem Onun İçin Biraz Zor Çünki :) Herkez Anlamayabilir VİDEO'lu Anlatım Yapmassam .
iyi güzelde kimse dmeiyor mu ben bunu nasıl yapıcam diye game nasıl açıp kapatıcam diye böylesi konuların bir faydasının olduğun udüşünmüyorum forumdaki arkadaşların büyük çoğunluğu daha diff bile eklemeyi bilmezken kaldıki source editlicekler :) Öncelikle game yi nasıl açıp kapanacağı öğretilmeli

Video Çekicem Onun İçin Biraz Zor Çünki :) Herkez Anlamayabilir VİDEO'lu Anlatım Yapmassam .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri