HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Attıgım 1. msj senı Acıklıyor Ve Ayrıca @sparkle; Senı kınıyorum Ely 4 ün Bebelerini muhattap ettın banaSadece o olsa iyi Yalaka gencleride görmezden gelemiyorum
Kardeş Laf Cambazlıgını ileride Yapsana sen ya
Kardeş Laf Cambazlıgını ileride Yapsana sen ya
Cevap Veremeyınce Cambazlık filan dıyıp kıvıracağına Bir Kez olsun Delikanlılık yap o dedıklerıme Adam gibi Cevap ver ki Vereceğiniz Cevap Yok Uslubunuz ve kullandıgınız kelımeler Dedıklerımın Dogruluk payını Epey bi Artırıyor.
Size Sirk Acacam senıde Cambaz dıye işe alacam ben Lale
ByTestere nickli kişiye , savaşı kazanırsak hesabını alırım kaybedersek ely3 hesabımı veririm varmısın iddaasına ? dedim.
Konu altından yazmıştım bunu cesaret edip cevap veremedi.
İddaaya girip hesabını ortaya koysaydı şuan ely3 hesabımı devreticektim.
Kelime yapmayın
Burdan yöneticilere sesleniyorum 250 sayı demiştiniz olmadı bu 
Konu altından yazmıştım bunu cesaret edip cevap veremedi.
İddaaya girip hesabını ortaya koysaydı şuan ely3 hesabımı devreticektim.
Kelime yapmayın
Burdan yöneticilere sesleniyorum 250 sayı demiştiniz olmadı bu 
Metnin sonuna bakma,baştan beri oku ve ne dediklerimi anlamaya çalış ve düşün. Böyle yaparsan daha mantıklı birşey yazarsın
Bahsi geçen posta kadar buu başlık altına yazmış tek Mehteranlı benim, yazdıklarım da hala duruyor.
Şimdi beyler bir kaç kelam bende yazayim unutmayın bu bir oyun,bu tür polemiğe gerek yok turnuva sunucusuna bakan "erdemaa" dır. Savaşlarla ilgilenen o,he şimdi yağcılık yapıyorsun der olursanız,yağ yapacak bir durum yok nasıl benim adım Selahattin se bundan eminsek dediğim şeyde aynıdır. erdemaa illegal bir durum görseydi zaten savaşı iptal eder'di veyahut tekrarlattırırdı. Vel hasıl kelam bırakın 250 den di 29-22 savaştık eşit değildik demeyi tebrik edin geçin
Bunun gibi saçma sapan alakasız ve mantıksız bir cevap, senden taraflı gelmiş buraya konmuş. Bana mantıktan mı bahsediyorsun şimdi sen? Yazdıklarını anlıyorum çok güzel eyvallah da benim yazdıklarımla en ufak bir bağlantısı yok buna ne denir? Birinin yapmadığı bir şeyi o kişi yapmış gibi göstermek...
Ya okuduğunu anlamıyorsun ya da yazdıklarımın hiçbirini okumadan bana cevap yazdın ki buradan ne kadar saygısız ve "çamur atmacı" bir kişiliğe sahip olduğun ortaya çıkar. Umarım öyle yapmamışsındır.
Öte yandan okuduğunu anlama becerin zayıfsa yine benimle uğraşma, çünkü benimle uğraşan ile ben de uğraşırım ve cidden öyleleriyle uğraşmak çok zor oluyor.
O yüzden laga luga yapmıycaksın ya da konuya bodoslama atlamıycaksın.
İki şekilli kelime biraz da sabır/sükûnet yontması tavırla buradaki en bilge kişi sen olmuyorsun.
Köfte?
Son düzenleme:
Burası bir forum sitesi, gizli şifreli bir alan değil üyeliği olan herkes görüp fikirlerini belirtebilir başkanınızında bi üyeliği olup burdaki herşeyi görebilme yetkisi olduğunu göz önünde bulundurursak neyin kafasını yaşayıpta arkadan konuşmaktan bahsediyosun ? :ka24:Başkanınızın önceden yaptığı yorumlar ve söylediği laflar eleştirilip, cevapları veriliyor. Buda lonca içi ve gizli bi alanda yapılmadığı için gıybete girmez. Lütfen yorumlarınızı 2 defa düşünerek yapınız, laf olsun torba dolsun diyerekten aklınızca bişeyleri savunduğunuzu düşünmeyin.
Ya sen fikir belirtmek ile yargılamak arasındaki farkı bilmiyorsun, ya da cidden boş konuşuyorsun.
Siz resmen adamın cümlesini dalga geçme konusu ve ego tatmini sağlayacak bir obje niyetine kullanıyorsunuz burada.
Ayrıca burada hesabı olması sürekli burada olabilecek kadar meşguliyetsiz biri olup da her yazdığınızdan haberi olacak anlamına gelmez. O yüzden o yokken yazdığınız her şey arkasından konuştuğunuz anlamına gelir.
Bir de, bir insan cevap veremez durumdayken(ki burada bunun sanal alemdeki maksimum düzeyi olan offline olma durumu var) onun hakkında bir dolu kesin yargı içeren yorum yaparsan bunun adı fikir belirtmek değil lekelemek olur.
Anlamaya çalış. Bu oyun hepinizi ruhani boyutta sıfıra indirgiyor. Hırs, ego, bencillik diz boyu(fikir alışverişlerinde de olsa). Kendinize gelin. Düşman değiliz biz.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)