Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
o yazılanları bu şekilde algılamanın tek bı acıklaması var o yazılanlara harfi harfine uyuyorsun Hasta kişilikli kişiliğini bizden uzak tut Klavyesi olan yazıyor Yok öyle şöyle demeye gerek yok.
Gardaş Sen burda Laf Kalabalığı Yapacağına Git Üzül Bir Yerde Nasıl Koydular Bize Die yaaaa Hadi hadi Geç Burda Artistlik Yapmayı

Attıgım 1. msj senı Acıklıyor Ve Ayrıca @sparkle; Senı kınıyorum Ely 4 ün Bebelerini muhattap ettın banaGardaş Sen burda Laf Kalabalığı Yapacağına Git Üzül Bir Yerde Nasıl Koydular Bize Die yaaaa Hadi hadi Geç Burda Artistlik Yapmayı![]()
Sadece o olsa iyi Yalaka gencleride görmezden gelemiyorum
Moderatör tarafında düzenlendi:
Burası bir forum sitesi, gizli şifreli bir alan değil üyeliği olan herkes görüp fikirlerini belirtebilir başkanınızında bi üyeliği olup burdaki herşeyi görebilme yetkisi olduğunu göz önünde bulundurursak neyin kafasını yaşayıpta arkadan konuşmaktan bahsediyosun ? :ka24:Başkanınızın önceden yaptığı yorumlar ve söylediği laflar eleştirilip, cevapları veriliyor. Buda lonca içi ve gizli bi alanda yapılmadığı için gıybete girmez. Lütfen yorumlarınızı 2 defa düşünerek yapınız, laf olsun torba dolsun diyerekten aklınızca bişeyleri savunduğunuzu düşünmeyin.
Lonca Başkanımız " @sparkle; " Vaktı yokkı girememış Foruma Cevap verememış Ki siz Hala Cevap vermıyor Sözünde durmuyor Gibi söylemlerde bulunmuşsunuz kı Arkadaşımız böyle bi Cevap Vermış .
Benim burada size açıklama yapmamın tek sebebi bir adamın arkasından konuşuyorsunuz ve bundan zevk alıyorsunuz. Benim kişiliğim de buna müsade etmiyor. Ne derseniz diyin susmam yazarım, savunurum haliyle.
Cocuk Aklınla ne tür Maceralar peşindesin bilmiyorum ama O Hayal dünyasından Reel dünyaya dönmenı tavsıye ederim O Kücük aklınızla burada Felsefe yapmayın yanyana 2 kelıme koyup kendını Fılozof sanan ergenlerden birisisin Laf olsun Torba dolsun misali konus dur Hayatınız Felsefe olmuş sizin.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)