HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tamamen hayal ürünü olan bir ortam için bu kadar küçülüp, cıvıtıp, kendinizi bu kadar absürt bir duruma nasıl düşürebiliyorsunuz inanın şaşıyorum.
İnsanlarla dalga geçtiğinizi sanıp, kendi postlarınızı beğenerek bir şeyi değiştiremezsiniz. Ne kadar komik bir durumda olduğunuzu gerçekten fark edemiyor musunuz?
Tahrik ettiğinizi, sinirlendirdiğinizi falan sanıp bundan zevk mi alıyorsunuz?
Sağlıklı bir insan için siz bilgisayarı kapatana kadar varsınız. Anlayın şunu artık.
(hedefim yok, genel)
İnsanlarla dalga geçtiğinizi sanıp, kendi postlarınızı beğenerek bir şeyi değiştiremezsiniz. Ne kadar komik bir durumda olduğunuzu gerçekten fark edemiyor musunuz?
Tahrik ettiğinizi, sinirlendirdiğinizi falan sanıp bundan zevk mi alıyorsunuz?
Sağlıklı bir insan için siz bilgisayarı kapatana kadar varsınız. Anlayın şunu artık.
(hedefim yok, genel)
Son düzenleme:
Mehteran loncası normalde geçen sene dağılmış ve tamamiyle ölü bir loncaydı. Turnuvalardan birkaç hafta önce alelacele toplanıp da turnuva sunucusuna çıktık. Bu bile zaten büyük başarıydı. Derme çatma bi kadro ile yapabileceğimizin en iyisinin de iyisiydi bu.
@xHamBeyLoRDx; Herkes kendinden sorumludur kardeşim ben kesinlikle artistlik yapmadım, kimseye laf söylemedim ve savaştan önce hiçbir şekilde biz yenicez veya siz yeniceksiniz diye bir iddaada bulunmadım. Oyun için kimseyi düşman da bellemem. Aranızdan çoğu ile çatır çutur muhabbet ettim savaşa kadar.
Sizi ilk tebrik eden de ben oldum. İki yüz elli durumunu da hiç dile getirmedim falan filan.
Ayrıca yenmek veya yenilmek umrumda değildi. O kadar nadir itemlerim vardı ki Ely3'te.. Hepsini bir çırpıda sildim. Burası bilgisayarı kapatınca bitiyor benim için.
Sadece loncayı canlandıranlardan biri olduğum için kalkıştığım işi bitirmek adına sonuna kadar girdim. Şu sıradan, bilmem kaç yıllık online oyun için kendinizden o kadar ödün veriyor, o kadar sevinip üzülüyorsunuz ki. Diyecek bir şey bulamıyorum halinize. Benim burada size açıklama yapmamın tek sebebi bir adamın arkasından konuşuyorsunuz ve bundan zevk alıyorsunuz. Benim kişiliğim de buna müsade etmiyor. Ne derseniz diyin susmam yazarım, savunurum haliyle.
Bilmiyorum. Gerçekten, benim tanıdığım adam bunu yapmaz. Kendi ağzından aksini duymadığım ya da ondan gelen bir cevap görmediğim sürece onu savunmaya devam edicem.
Bu düşüncenin aksini de düzünü de lafla ispat edebilirim, edebilirsin. Yorum yapmaya dahi gerek yok. Yani demek istediğim kapıda sıkışan taraf siz olduğu kadar bizdik de.

Genc Arkadaşlarımız bıraz fazla Reaksiyon vermışler. Öncelıkle @sparkle1; Charını verme muhabbetıne geçelım. Evet Öyle bı teklıf sundu. Ama Karşılıgında Yenılırsenız Sende Verecekmısın dedı Ve Sen o konuya Cevap verdın mı Charımı verecem dıye Havada kalmış bı teklıf bu ki Savas bıttıkden sonra " Cocuk aklı " Sevıncten Charı vercen mı dıye bı ıstekde bulundun bıde bunun uzerıneAdama gülerler 100-87 Mehteran yenseydı testereyi verecek mıydın Hayır .
Tıpkı 250 olayında oldugu gıbı eğer mehteran kazansaydı 250 yazarmıydı Hayır demışsınız bu olayda bundan ibaret Yanı.
Geçmış olsun olayına Gelelım . Hayırdır bişey mi oldu neye geçmış olsun . Ely 4' dekı cocuklarla muhattap olmak yetirence sıkıcı Bence Artık benım Adımı kullanmazsanız iyi olur. Oyuna İteme değer veren hasta ruhlu kışılıklersınız ki öyle olmasanız kendı ıcınızde sevınırdınız buraya gelip hasta düşüncelerinizi Ona buna sataşmak ıcın kullanmazdınız. Ben bunu sızın cocuklugunuza veriyorum Ve bu oyunda Turnuvada Zerre kadar umurumda değildi. Olsaydı ELy 3 dekı charımı ıtemlerımı sılmezdım.

ByTestere nickli kişiye , savaşı kazanırsak hesabını alırım kaybedersek ely3 hesabımı veririm varmısın iddaasına ? dedim.
Konu altından yazmıştım bunu cesaret edip cevap veremedi.
İddaaya girip hesabını ortaya koysaydı şuan ely3 hesabımı devreticektim.
Kelime yapmayınBurdan yöneticilere sesleniyorum 250 sayı demiştiniz olmadı bu
![]()
İddaya girmemiştik sözüne karşılık bunu demiştim yani evet

Buyrun birşeyi atlamışsınız![]()
![]()
Istedıgın zaman dıyerek o anı geçıştırmışsın sen zaten o konu oraya nasıl geldi oradan nereye giti onuda göstermek gerekır. 1 kelımeyle farklı anlaşılır genel bakınca farklı bı yere gider.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)