HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Istedıgın zaman dıyerek o anı geçıştırmışsın sen zaten o konu oraya nasıl geldi oradan nereye giti onuda göstermek gerekır. 1 kelımeyle farklı anlaşılır genel bakınca farklı bı yere gider.
Her zaman demenin anlamını bilmyorsan daha ne yapim lafı kıvırıp durmayın başkanınızı savunmayı kesin orada her zaman evet demek istemişim birz düşünüpte konuşun..
Kıvrak cocuk Sen Net bi şekilde Beleş bi Hesap ıstıyorum Hazır bu konusmalar geçmış şans 1 kere gelir hesabı yapıp konusuyorsun o konusmaların tamamını alalım ele Siz Bize Kaç avans verecektınız onuda bı söyleseydiniz. İçi boş 1 cümle söylüyorsun. 100 tane kelımenın ıcınden 1 kelımeyı cımbızla cıkartmış Bak bak Bana char verecek Yüzsüz Adam gibi Gel yanıma Abi Bana char verır mısın de Bende Abin olarak sana bı tane ayarlarım . Burada yüzsüzlük etme ikile paspas etmeyeyım seni. Doğru bıldıgım herşeyi Savunurum Sana Soracak değilim.
Son düzenleme:
Haddin olmadıgı halde bu konuda kime yaranmaya calıstıysan ona .Kime yalakalık yapmışım
Kıvrak cocuk Sen Net bi şekilde Beleş bi Hesap ıstıyorum Hazır bu konusmalar geçmış şans 1 kere gelir hesabı yapıp konusuyorsun o konusmaların tamamını alalım ele Siz Bize Kaç avans verecektınız onuda bı söyleseydiniz. İçi boş 1 cümle söylüyorsun. 100 tane kelımenın ıcınden 1 kelımeyı cımbızla cıkartmış Bak bak Bana char verecek Yüzsüz Adam gibi Gel yanıma Abi Bana char verır mısın de Bende Abin olarak sana bı tane ayarlarım . Burada yüzsüzlük etme ikile paspas etmeyeyım seni. Doğru bıldıgım herşeyi Savunurum Sana Soracak değilim.
Sözlerinize dikkat edin karşınızda çocuk yok herşey görüldüğü gibi çarı verip vermemek zaten sizin karakterinize kalmış oda belli konuşmalarınızdan hemen hakaret ile işi çözeceksiniz sanıyorsunuz ama burada işler öyle yürümüyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)