farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Lonca Finali Videosu Ve Görüntüleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şimdi genç arkadaşım ben en bilge kişiyim veyahut en edepli birisiyim demedim bu benim karakterimin özelliği bunu değiştiremem senin karakterin şu laf sokma cabaları aman ben kimsenin altında kalmam ben liderim öncüyüm ben ne dersem o burnunun dikine giden birisin.Bu bir "OYUN" münazara yeri değil bunun bilincinde olan insanlar ben ve benim gibiler tebriğini eder yaptığınız hareketlerin olumsuz olduğunu tatlı bir dille iza eder.Ben takım arkadaşlarıma da aynı şeyleri söylerim bir başkasına bu bir oyun tartışmaya gerek yok tebriğini et geç köşene otur.Sen ordan aa bak KEN birşey yazmış dur buna birşeyler yazayim altta kalmim incilerim düşer dersen,yazdığınla kalırsın seni umursamam.İtirazın varsa bunu bize değil yöneticilere iletirsin ticket atarsın forumdan dile getirmezsin sen bunu forumdan dile getiriyorsan ben buna birtek anlam çıkarırım prim yapmaya çalışıyorsun.İyi OYUN'lar sana bu son mesajım sana

Bu oyun hırsınıza Hayranım :m08:
bu laf sokma çabalarını gülerek Takıp edıyorum. Adama Ahkam edeceğine Kendi çevrene bak Ortaya Bı laf atılıyorsa o lafa Cevap gelmesı kadar doğal bişey olamaz. Dediğini kendın uygulamışsın arkadaşın Lafının altında kalmayayım ayağına Felsefe Yapmışsın Cok komıksın sadece .

Şimdi o 29-22 lik kısım
biraz işin hatice kısmında kalıyor bizi netice kısmı ilgilendirir. Biz savaşa 50 kişi başvuru yaptık, 30 kişinin savaşa girmesi doğaldır.

FestivaL ailesini
oyun süre zarfı içerisinde ve bu tür savaşlara verdiği emeklerden ve çabalardan dolayı bizim için altın değerinde olan her üyesini tebrik ederim
:ka19:

Mehteran loncasına gelince verdikleri sözleri yerine getirdiklerinde onlarada
**T**ebrik mesajlarımızı ileteceğiz. Verilen sözler;

Keşke yenseydinizde 1 farkla yenseydiniz 49 farkta yanınıza kar kalırdı

Burası bir forum sitesi, gizli şifreli bir alan değil üyeliği olan herkes görüp fikirlerini belirtebilir başkanınızında bi üyeliği olup burdaki herşeyi görebilme yetkisi olduğunu göz önünde bulundurursak neyin kafasını yaşayıpta arkadan konuşmaktan **bahsediyosun **? :ka24:Başkanınızın önceden yaptığı yorumlar ve söylediği laflar eleştirilip, cevapları veriliyor. Buda lonca içi ve gizli bialanda yapılmadığı için gıybete girmez. Lütfen yorumlarınızı 2 defa düşünerek yapınız, laf olsun torba dolsun diyerekten aklınızca bişeyleri savunduğunuzu düşünmeyin.

Video çok kassada sen elinden geleni yapmışsın farklı bibakış açısı yarattığın için sana teşekkür ederiz. Video bahane orda savaşanlar şahane

Siz isteyince değil FestivaL isteyince savaş olur. yaklaşık 5 tane savaş açtım hepside reddedildi hala burda bunu yazman amacının(???) post kasmak olduğunu gösterir

Kimseyi sorup sorgulamak size düşmedi. Millete konuşma adabı dersi(???) vereceğinize biraz siz öğrenin. Herkes hakettiğini bulur Mehteran ekibi boş boğazlığının cevabını alıyor.

Senin boş boğazlığına son kez cevap veriyorum. Sadece sizin yolladığınız savaş davetlerini değil bizim yollayıpta sizin reddettiğiniz savaş davetlerinide dile getirin :oLonca nedir ?bi toplanma ortak hareket etme ortak dili konuşma merkezidir. Ben ws atmıyorm ki sen bana 6-6 diyosun adı üstünde lonca savaşı loncandaki adamlar savaşır. sizde 6 kişi vardır bu karşıdakini bağlamaz. 25 kişinin içinden 6-6 düello deniyor sen sen sen(???) 6 kişi savaş geriye kalan 19 kişi bekle mi diycem varmı böyle bişey(????????????) ? yok öyle bi dünya. bizim her üyemiz bizim için altın değerindedir, kimse kimseden üstün değildir kimseyi kimseden ayırt etmeyiz.
Siz sayınız 6 kişi olduğu için 6-6 dediniz, bizimde sayımız 25 ti, 25-25 mi demeliydik yani ?

Sizin için büyük bizim için küçük hayallerinizden vazgeçin ve sadece savaş saatini bekleyin

Elbetteki bu sizin görevinizdir. Ama taraf olmadan ve kişiye yönelik uyarı yapmak doğru değildir, siz uyarınızı doğrudan yapıcağınıza ortaya bırakın ki her iki tarafta bu uyarıdan nasiplensin.

Lonca nedir? **bi** toplanma ortak hareket etme ortak dili konuşma **merkezidir.** :D :D

Son düzenleme:
Fazla söze gerek yok sanırım savaş belli sonuç belli sözün kısası Tebrikler FestivaL'im.

Şöyle bir söz vardır Bilirsiniz Ağlıcaksanız oynamayalım en baştan yenilirsek ağlarız deseydiniz bari savaşa girmezdik
:m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri