HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yorumlar çok uzun ya okumaya üşendim, biri özetleyebilir mi![]()
Bu hakan bizim Syphonica burağı soyduğundan ban filan yemişti ya onlar var kanka gerisi pek önemli değil

Bu hakan bizim Syphonica burağı soyduğundan ban filan yemişti ya onlar var kanka gerisi pek önemli değil![]()
Syphonica ne lan
burak görürse mevzu çıkar 
Yorumlar çok uzun ya okumaya üşendim, biri özetleyebilir mi![]()
Sebebi koparılan çiçekler
Bu hakan bizim Syphonica burağı soyduğundan ban filan yemişti ya onlar var kanka gerisi pek önemli değil![]()
Adımı alma ağzına la
@PORTOFINOO; Kimse yanlış bilinçlenmesin ve yanlış anlamasın, Agemenon'nun hesabının kapatılma sebebi lonca bağlantısıydı 1453 de iken toplu bir hesap kapatilması olmuştu. O durumda birçok kişi baglantidan engellendi bunu 1453 de Anka loncasinda yani ( loncanda ) olan yasin abi , emre(palak), ali abi, ve ismini sayamadigim eski lonca üyelerinin hepsi bilir. Tartışma konularına katılmayı sevmem fakat yanlış'a içimdekini saklıyamam. Konu altında ve imalı sözlerinizde hakaret olmamasına, küçük düşürücü ve ( alalen hakaret ) olmamasına lütfen dikkat edin.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)