PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Ihtilal loncasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Cem sana diger carlardan da ben metinim demislerdi inandin mi hayir bunu geç küfür eden tabikide baskalarinin ustune atar suçu ve o sekilde cevap verir. 'susmuyorum sagane' demesi erdinc oldugunun %100 bir kanıtı değil

Senin karakterinde bu kadar işte yazış şeklinden ve bu laflarından zaten belli. Her nedense ben sana bu erdinç kendisi dedi dediğimde erdinç diye yazdım aynı şahıs o kim dedi :) Yani skypede sesdeydiniz büyük ihtimalle ve sen onu uyardın :) Siz herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuzda inanayım bu yalanlara?

@PORTOFINOO; Kimse yanlış bilinçlenmesin ve yanlış anlamasın, Agemenon'nun hesabının kapatılma sebebi lonca bağlantısıydı 1453 de iken toplu bir hesap kapatilması olmuştu. O durumda birçok kişi baglantidan engellendi bunu 1453 de Anka loncasinda yani ( loncanda ) olan yasin abi , emre(palak), ali abi, ve ismini sayamadigim eski lonca üyelerinin hepsi bilir. Tartışma konularına katılmayı sevmem fakat yanlış'a içimdekini saklıyamam. Konu altında ve imalı sözlerinizde hakaret olmamasına, küçük düşürücü ve ( alalen hakaret ) olmamasına lütfen dikkat edin.

Sen çok yanlış gelmişsin kadir, o hakan kendisi dedi lonca komple ban yemeden önce ben ban yedim ve ban yeme sebebide hırsızlık 1453de olanlarda haksız yere ban yediğini düşündüklerinden küfür etmişler ve hepsi ban yemiş. Ayrıca soruyu ne sana nede bir başkasına sordum ben sorumu direk konunun muhatabı olan hakana sordum ve ondan hiç bir yanıt gelmezken sana ne oluyor? Bilip bilmeden konuya atlıyorsun? Böyle bir olay olsa hakan yazamıyor mu? Sana veya bir başkasına söz düşmez konunun muhatabı olan şahıs cebap versin :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hala IHTILAL in korkak başkanından bir cevap gel(e)memiş :D

Senin karakterinde bu kadar işte yazış şeklinden ve bu laflarından zaten belli. Her nedense ben sana bu erdinç kendisi dedi dediğimde erdinç diye yazdım aynı şahıs o kim dedi :) Yani skypede sesdeydiniz büyük ihtimalle ve sen onu uyardın :) Siz herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuzda inanayım bu yalanlara?

Ne diyosun lan sen sen kendini ne saniyorsun telefondayim ve senin gibi bi gereksize birisine yaziyorum o bile çok. Senin adamligin benim adamligimin yaninda bir hic kalir cem burada cok ötüyosun da reelde görussek kim bilir nasil şekiller alirsin. Kimseylede skypede degildik skypede konustugum bi esat bide ibo vardir sana yazilan kufurlerle de hic bir alakamiz yoktur eğer ben yazdaydim da evet ben yaziyorum derdim sen rahat ol

Ne diyosun lan sen sen kendini ne saniyorsun telefondayim ve senin gibi bi gereksize birisine yaziyorum o bile çok. Senin adamligin benim adamligimin yaninda bir hic kalir cem burada cok ötüyosun da reelde görussek kim bilir nasil şekiller alirsin. Kimseylede skypede degildik skypede konustugum bi esat bide ibo vardir sana yazilan kufurlerle de hic bir alakamiz yoktur eğer ben yazdaydim da evet ben yaziyorum derdim sen rahat ol

Sende o yürek var mı delikanlı niye sinirlendin? Masken mi düştü yoksa :) Bana edilen küfürlere gülen sözde adamsın hadi bak yoluna :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri