InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ihtilal loncasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PORTOFINOO

Level 7
TM Üye
Konular
175
Online süresi
3m 31s
Reaksiyon Skoru
335
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 7 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
159
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamda ki sebep Sarı bayrakta bulunan IHTILAL isimli loncada bulunan şahısların aslında kim ve nasıl bir karakterde olduklarını belirtmek ve bilgilendirmek amacıyla açıyorum .

Önceklikle loncanın başkanı olan Graty isimli eski Agemenon olan şahısın ne olduğundan söz edeyim.

Bu arkadaş önceden hırsızlıktan ban yemiş bir şahıstır Agemenon isimli charı hırsızlıktan dolayı ban yedi ancak bu şahısa neden ban yedin söylesene dediğimde şu cevabı verdi.

Gördüğünüz gibi neden ban yediğini söyleyemiyor ve kaçamak cevaplar veriyor :) Ama sorsanız ondan adamı yoktur serverde.

Bir diğer konu ise bu şahıs Stayle nickli arkaşımızı banlattı ancak banlatma olayıda biraz değişik çünkü arkadaşın hakanla arasında hiç bir şey yokken aralarında geçen bir konuşmadan dolayı ban yedi, yani bu şahıs arkadaş olduklarının bile videosunu alıp banlatmaya çalışmaktadır. Ayrıca saatlerce kaya bekleyen kişileri 3-5 kişi kesip ellerinden kayayı alıp bir nevi emek hırsızlığı yapıyorlar, ancak sorsanız oyun savaş oyunu derler bu karakterde adamlar yaratıklı itemli adamları kesip sevinen ucuz insanlar.

Ayrıca Agemenon adlı şahıs ban yeme olayı için burakla benim aramda olan şey seni ne ilgilendiriyor demiştide şu videoda görürsünüz bu şahıs benide dolandırmaya çalıştı, bu videoya verdiği cevap ise char çalındı o ben değilim gibi saçma bir bahaneydi kim inanırsa artık :D

Neyse gelelim diğer üyelerine onlarda delikanlılar ya hani :D

paranomanyak diye kerem adında bir arkadaş son zamanlarda bana yan charlardan küfür ediliyordu ve bu kerem o küfür edenler bizden değil bizden olsalar ben ilgilenirdim biz küfür istemiyoruz gibisinden bana pm atmıştı daha dün olann bir olay "erdinç" isimli şahıs yan chardan bana küfür ederken ben kereme pm atıp al işte senin loncandan ilgilen dedim onun erdinç olduğunu nerden bileyim sen nasıl erdinç olduğunu anladın filan deyip sözde beni iftiradan banlatacağını sanıp öyle bir çabaya giren yine adamlıktan laf edip adamın A'sı bile olamayan şahıs al bakalım sana foto o adam kimmiş gör.

Bu laftan sonra erdinçi uyardılar ve erdinç yazdığımda o kim filan dediler :D

Ayrıca bu adamlar hemen hemen hergün bana ana avrat küfür ediyorlar başka yapabildikleri bir şey yok bununla kendilerini avutuyorlar.

Ancak dün şahsıma yönelik tehditlerde bulundular şunu iyi bilmeleri gerekir ki elimde video var ve o videoda ki charların asıl karakterlerini bulmak için yöneticilere gerekli mesajı atacağım yasal bir suç olduğundan bütün hesaplarını ve isimlerini oyun yöneticileri seve seve verecek ve o şahıslar hakkında gerekli işlemi yapacaktır :)

Gelelim Prates yani barış'a bizim arkadaşımız Furkanı yine arkadaş ayağına sohbet edip banlatan bir şahıs bana gelip şunları dedi " ben furkan olduğunu bilmiyordum onu DuslerUlkesi (burak) sandım banada hakan o buraktır dediğinden banlattım 3-5 gündür oyunda yoktum haberim yok" dedi. Furkanın burak olmadığını herkes bilir ancak bu Hakan denilen adam furkanı bir hırsızmış gibi gösterip banlanmasına sebep olmuştur. Yalancı oldukları buradan belli. Bu barışa pm atıp madem öyle itiraz ticketi at ve yanlış anlaşılma oldu deyip banın açılmasını talep et dedim ama tabii ki iki tarafta suçu birbirine attığından böyle bir şey olmadı :) Daha sonra bu paranomanyak denilen şahıs "barışa gidip ticket at diye yalvarmışsın" dedi ben cevap vermeyeyim barışın yazdıkları aşağıda.

Bu yalancı iftiracı paranomanyak ile adam hiç konuşmamış bile ancak bu şahıs kendi kendine uydurup bana iftira atıyor.

Pratesin bana attığı bir diğer pm ise şöyle :D :D

Prates nickli arkadaş loncada yetkili biri ayrıca :)

Ve bu arkadaşlar yine bana iftira atıp delapenin yaptığı 1000TL lik teklifi kabul ettin demişlerdi. Acaba 1000TL yi kabul etsem neden 2000TL teklif etsin :)

Graty'nin bana Skypeden yazdığı mesaj

Bu şahısların yan charlarından nasıl küfür ettiklerini bütün server bilir bunların karakterleri budur.

Verecekleri cevaplar hiç umurumda değil yalan ya da yanlış bir şey yoktur bence susmanız daha iyi olur bu kadar rezillik size yeterde artar gücünüz yetmeyince paranızla satın almaya çalışıyorsunuz'da para her şeyi satın almaz :) Herkese iyi forumlar.

KONU TARTIŞMA KONUSU DEĞİLDİR, BİLGİLENDİRMEK AMACIYLA AÇILMIŞTIR.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sırf özel hayata olan gizliliğe saygım olduğu için buraya bazı fotoğraflar koyup seni rencide etmiyorum.
Ama senin gibi bir tip (Cılız, karı tipli, kısa boylu...). Bunu gördüm, insanlarında görmesini sağlayabilirim emin ol. Bilmiyorum neyine güveniyorsun ama bazen bulaştığın insanlara dikkat et güzel çocuk. Burada ağır delikanlısın maşallah. Ha belki kişiliğin öyledir eyvallah. Fakat bazen fiziksel özelliklerine güvenerek konuşmakta fayda var tatlı çocuk. Ha ben zekiyim ayaklarına yatıp insanların klavyede parmaklarını senin kadar usta ve çirkef bir şekil de kullanamamasından dolayı, kendinde insanları yargılama hakkı buluyorsun. Bu çok zavallıca, küstahça ve senin kadar bilgisiz biri için büyük başarı diyebilirim. Fiziksel dünyada başaramadığın ve tatmin edemediğin duygularını/ihtiyaçlarını oyunda tatmin etmeye çalışman birde bunu yaparken oyun değilmiş havasıyla yapmak, seni çaresiz göstermekten başka bir işine yaramıyor. Fakat bunu görmek önemli, çok iyi gizleniyorsun. Fiziksel olarak yeterli olamayacağın durumlarda dayılık taslıyorsun. İşte bu gerçekten de aptal cesareti. Ben sana dur demiyorum, gittiğin kadar gidebilirsin. Bu senin aptallığının ne kadar sınırı olduğuna bağlı. Her zaman laf cambazlığı ile konuları başka yere çekerek dayak yemekten kaçamazsın. Böyle devam edersen bir oyun uğruna dayak da yiyeceksin. 'nereden çıkardın?' veya buna benzer cümleler kuracaksan, sende sadece o başarı ışığını gördüm. İşleyen demir ışıldar. Sen fazla ışıldamaya çalışıyorsun, yandaşlarının verdiği coşku ile ve Anka gibi adını duyurmuş bir loncanın lideri olarak kendi sosyal statünün yüksek olduğunu sanıyorsun herhalde. Unuttuğun, akıl edemediğin veya senin gibi oyunu hayati bir görev olarak algılayan bir insan için düşünmesi zor olan bir şey var. Başlat menüsünden 'Bilgisayarı Kapat' dediğim zaman, sen yoksun, benim hayatımda zerre gram tehtid veya can sıkıntısı teşkil etmiyorsun. Bunu o çok zeki sandığın beynine nasıl sokarsın bilmiyorum. Senin gibi bir asosyel için zor olacaktır eminim. "Akıl akıldan üstündür." Cem. :rolleyes:

Ben tipimi ya da adresimi saklamıyorum bak orada facebook ve twitter adreslerim var. Ayrıca benim fiziki yapım sizi alakadar etmez dediğim gibi yiyen varsa adresim belli merak etmeyin sizin fiziğinizde çok kişi var.

Beni bide balıkesirde buluruz falan filan diyorlar balıkesir edremit akçaydayım orayada beklerim. Orada ki adresimiz de belli. Asıl klavye delikanlısı sizlersiniz burada ben kimseyi tehdit etmem genelde beni tehdit ediyorlar ama hepiniz kuru sıkısınız ;)
Cevap sırası bana gelmiş. Tek bir mesaj yazacagım ınanmak isteyen ınanır istemeyen umrumda değil. Beni ilgilendiren tüm durumlara tek tek yazacagım iyi dinle.

Konusmaları oraya koymuşsun, ben gereken cevabı sana verdim kanıtın varsa koy ortaya yoksa konuşma diye bu bir kısa ve net.

İkinci durum kaya mevzusu oyuna aykırı hareket edıp normal bir davranışmış gibi kayayı bölüşme olayını nasılda abartmış. Kaya kim keserse onun olur bitmiştir. Bu oyunun dogası olan birşeydır zaten. Eğer kayada farklı krallıklar savaş etmeyecek olsaydı çöl ortasına değil her krallıgın 1. köyüne atılırdı.

üçüncü durum kristal olayı destan sv'sinden olan arkadaşlar konuyu görürlerse buraya yazsınlar; agememnon 1453 loncası ile beraber destan sv'sinde banlandı. Sonrasında aynı mail adresinde oldugundan dolayı AgememnoN la beraber Lithium Ve PanDoRRina da çalındı. Ben Grathy ismi ile oyuna geri döndugumde Destan, Ely3 olmuş ve Ely3 varken benim AgememnoNla bir bağım zaten yoktu. Senin konuştugun ACIT a sor charı kımden almış nıye almıs ve nasıl almış ? Ben AgememnoN u niye satın alayım charı zamanında 1 lvlden 130 a ben kastım. Ve konusmalarda karalamaya çalıştıgın kişide ben değilim.

Calanthe mevzusuna gelince ben barışa videoyu gönder dedim gönderdi. Yok o buymuş şu şuymuş muhabbetleri ile alakam yok. Ayrıca IHTILAL loncası yokken barışın Anka'ya girmek istemesi mevzusuda beni bağlamaz. Sadece orada barışın yazdıgını koymuşsun ama koydugun resimlerin ötesi yok nerede ben onu merak edıyorum.

Beni bağlayan son durum 1000 tl verdide 2 bın tl ye cıkarttıda mevzusuna gelelım. Delapen tarafından savascına verılen 300 tl yı begenmeyın sadece benım kolyem 300 lıra eder dedın. Teklıf 1000 tl ye cıktı, 1 hafta dusun denildi. Amaç charı kullanmak değil ibreti alem olsun diye itemleri yere atıp charı banlatmaktı. Akşamına ben delapenle skypede konusurken cemin charı 1000 tl ye satmak ıstedığını öğrendım. Ama senın kaypak oldugunu nereden bilelim ki ss alalım.

Yine baktık sparkle(cem) köye gelmiş delapenın teklifi ile dedık şamanınada 2 bın tl verelim bakalım ne diyecek. Tabi bin tl tongasına düşen cem artık yogurdu üfleyerek yiyorki skype konusmasındaki sözu gelmiş yazmış.

Şimdi ben san cevap verdim inanan inanır inanmayan inanmaz herkes kendini bilir SENDE BANA CEVAP VERDE bizde bilgilenelim !!!

Soru 1 : emre palak mrugur (mrpalak) niks(tarık) tuna styler calanthe bu adamlar senin lonca üyelerin değil mi ?
Soru 2 : Bu adamlar stayler ban yediği gün kuyruk acısına ana avrat sövmek için skypede birbirleri ile yarışmadı mı ? Konuşmaya çekmek için 15 dk uğraşmadımı ?
Soru 3 : Niks (tarık) kendine verilen ayrıcalıgı kullanıp önceden arkadası olan sımdı kavgalı oldugu toyssoldıerin charından yan chara sövüp video çekmedimi?
Soru 4 : Üçüncü soruda belirttiğim durumu Anka loncası yapmasına rağmen Grathy loncasının üyelerinin ss ini alıyor dıye yaygara palavra yaymadınız mı? Kandemir Myu gibi lonca üyelerime pm atıp grathy sizin videonuzu aldı ben sızı uyarıyorum demediniz mi yan charlardan.
Soru 5 : Toyssoldıer (erdinç) in kız arkadaşına pazarlar acıp char ısımlerı açıp sövmediniz mi ?

Soru 6 : Metine hırsız diyen sizler şimdi yalakanız olarak yanınızda mı tutuyorsunuz ? Şahin sırf bundan dolayı ban yedi hırsız diyen sizsiniz yanına alan yine sizsiniz ?

Soru 7 : sana oyunda yazılan tehditvari lafları yazdıgımız söylenmiş. Emre palak biletlerini ben alacagım gelsinler buraya demedimi bunu dıyen adam ankaya mensup mu, değil mi ?

Ben gereken cevabı verdim sende şu 7 soruya eğer adamsan Eğer namusum var dinim imanım var diye gezebiliyorsan doğru cevap verirsin !!!

Hadi eyvallah

1)Kanıta gerek yok sen HIRSIZLIKtan ban yedin mi yemedin mi bunu bana desene? Niye adam gibi yedim ya da yemedim diyemiyorsunda kıvrak cevaplar veriyorsun?

2)Sen kayaya gidip yaratıklı seti olan adamı kesip onun emeğini çalarsan bende köyüne gelip seni dışarı çıkartmam madem savaş oyunu ya benim anladığım savaş oyunuda bu. Madem o kadar delikanlısın ben kayaya gittiğimde de gelip beni kesip alaydın ya öyle bineğe binip her biriniz bir yana kaçmaya başladınız :)

3) Agemenonda kim var kim yok o beni ilgilendirmez ve ben bir hırsızın lafınada inanmam zamanında hırsızlıktan ban yediğin charın nasıl çalınıyor orasınıda anlamadım ya belki inananlar olabilir.

4) Oymuş buymuş muhabbetlerinle işin olur mu hiç :) Bana yalan konuşma çocuk al sana kanıt kendi adamın diyor hakan dedi diye

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

5) Barış bizim loncaya gelmek istediğinde IHTILAL'deydi zaten o konuşmanın devamında bana böyle hergün kesilmekten bıktım kendimi ezik hissediyorum dedi istersen sor adamına :)

6) Ben delapen ile konuştum bana dediği tek şey şu ben senin charına 2000TL vermedim hakan uydurmuş onu dedi nitekim Metin(Flashz) hakan dalga geçmek için 2000TL dedi biz skypedeydik o anda dedi. Yine YALAN konuşuyorsun :)

7) Ben delapen'e hiç bir zaman kabul ediyorum demedim delapenle konuştum oda diyor ertesi günü biri geldi teklifini kabul ediyorum dedi diyor. Ben değilim birisi sizle kafa yapmış ertesi günü filan ben o adama hiç pm bile atmadım. Hem kabul etsem neden delapen almasın charı? Yine YALAN konuşuyorsun :)

Gelelim Sorularının Cevaplarına

1) Evet Anka loncasının üyeleri.

2)Delikanlıysan Skype gider adam gibi konuşurdun konuşmaya girip küfür edip kaçan sensin adamlar sana küfür edince suçlu oluyorlar dimi soğan erkeği seni :)

3) Herkes hak ettiğini alır o gidip ana avrat söverse skypeden oyundan'da söver madem tarık yaptı kanıtlayın canısı :) Kavga ettiği adam neden onun şifresini biliyor? Bu ne saçmalık? Kavga ettiğin ana avrat sövdüğün adama neden şifreni veresin?

4) Senin loncanda olan Flashz isimli şahıs hakan herkesin videosunu alıp saklıyor dedi nitekim YouTube kanalına baktığımızda'da eski lonca üyelerinin videolarını sakladığını gördük yani doğru bir istihbarat :)

5) Erdinçin kız arkadaşına söven ne benim ne de benim loncamdan birisi SEATNES miydi neydi o loncadan bi herif yapıyordu bizimle alakası yok. Ancak senin erdinç dediğin yalaka herif bana gelip ana avrat neden sövdü ona bu soruyu sordun mu? Madem delikanlısın madem adamsın ya ben hanginize küfür ettimde bu adamlar gelip bana sövüyor? Sizin karakteriniz bu kadar.

6) Metinin ne olduğunu gayet iyi biliyorum sen merak etme kimsede metini yanında tutmuyor senin loncandan çıktığı gün skype gelip hepimizden teker teker özür diledi ve bize bazı şeyler anlattı o dakikadan sonra bizimle herhangi bir muhabbeti olamaz kendi düşen ağlamaz :) Biz sen değiliz ki iteme göre adam alalım be çocuğum :)

Bakınız;

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Bu konuşmadan sonra adamın itemlerini gördü ve bu adam SanGreeAzul'dan çıkıp IHTILAL'e girdi. Sizin loncaya adam alma şekliniz bu attıklarınızı itemi varsa geri alıyorsunuz :)

7) Bana oyundan tehditler savuran adamın kim olduğunu bilmediğimi söyledim sen neden sizde olduğunu itiraf ediyorsun ki :) Emre skypeden adam gibi söylemiş size siz neden korkaklar gibi yan char açıp adınızı gizleyip tehditlerde bulunuyorsunuz adamsanız adam gibi tehdit edersiniz klavye delikanlısından başka bir şey değilsiniz gerçide neyse :)

Namus şeref gibi sözler size çok uzak bende sana çok ufak bir soru sordum sen hırsızlıktan ban yedin mi yemedin mi? Sende şu soruma cevap ver bakalım :)
Ben bu graty mıdır nedır onu tanımıyorum yada hıc bır muhabbetımde yok sadece kızıl ormanda dal dusururken &donusum halındeyken& bır sura geldı dolu burası dedım tabı atar gıder yapıncada kestım arkasından bu graty geldı ben tabı normal ınsan yerıne koyarak durumu ızah ettım burası senın tapulu malın mı dıye atarlanıp benı kesmeye ugrastı (: /not kesemedı :D o kadarına gucu yetmez/ arkadaş söylene söylene gıttı tehtıtler falan kafasına gore tabı :D /beni tehtit ediyor bak bak/ orda ılk defa karşılaştığım bu adamın karakterinin bozuk olduğunu gözlerimle gördüm. ZAMANINDA BIRININ TOKADINI FENA YEMİŞ BELLİ Kİ.
Cevap sırası bana gelmiş. Tek bir mesaj yazacagım ınanmak isteyen ınanır istemeyen umrumda değil. Beni ilgilendiren tüm durumlara tek tek yazacagım iyi dinle.

Konusmaları oraya koymuşsun, ben gereken cevabı sana verdim kanıtın varsa koy ortaya yoksa konuşma diye bu bir kısa ve net.

İkinci durum kaya mevzusu oyuna aykırı hareket edıp normal bir davranışmış gibi kayayı bölüşme olayını nasılda abartmış. Kaya kim keserse onun olur bitmiştir. Bu oyunun dogası olan birşeydır zaten. Eğer kayada farklı krallıklar savaş etmeyecek olsaydı çöl ortasına değil her krallıgın 1. köyüne atılırdı.

üçüncü durum kristal olayı destan sv'sinden olan arkadaşlar konuyu görürlerse buraya yazsınlar; agememnon 1453 loncası ile beraber destan sv'sinde banlandı. Sonrasında aynı mail adresinde oldugundan dolayı AgememnoN la beraber Lithium Ve PanDoRRina da çalındı. Ben Grathy ismi ile oyuna geri döndugumde Destan, Ely3 olmuş ve Ely3 varken benim AgememnoNla bir bağım zaten yoktu. Senin konuştugun ACIT a sor charı kımden almış nıye almıs ve nasıl almış ? Ben AgememnoN u niye satın alayım charı zamanında 1 lvlden 130 a ben kastım. Ve konusmalarda karalamaya çalıştıgın kişide ben değilim.

Calanthe mevzusuna gelince ben barışa videoyu gönder dedim gönderdi. Yok o buymuş şu şuymuş muhabbetleri ile alakam yok. Ayrıca IHTILAL loncası yokken barışın Anka'ya girmek istemesi mevzusuda beni bağlamaz. Sadece orada barışın yazdıgını koymuşsun ama koydugun resimlerin ötesi yok nerede ben onu merak edıyorum.

Beni bağlayan son durum 1000 tl verdide 2 bın tl ye cıkarttıda mevzusuna gelelım. Delapen tarafından savascına verılen 300 tl yı begenmeyın sadece benım kolyem 300 lıra eder dedın. Teklıf 1000 tl ye cıktı, 1 hafta dusun denildi. Amaç charı kullanmak değil ibreti alem olsun diye itemleri yere atıp charı banlatmaktı. Akşamına ben delapenle skypede konusurken cemin charı 1000 tl ye satmak ıstedığını öğrendım. Ama senın kaypak oldugunu nereden bilelim ki ss alalım.

Yine baktık sparkle(cem) köye gelmiş delapenın teklifi ile dedık şamanınada 2 bın tl verelim bakalım ne diyecek. Tabi bin tl tongasına düşen cem artık yogurdu üfleyerek yiyorki skype konusmasındaki sözu gelmiş yazmış.

Şimdi ben san cevap verdim inanan inanır inanmayan inanmaz herkes kendini bilir SENDE BANA CEVAP VERDE bizde bilgilenelim !!!

Soru 1 : emre palak mrugur (mrpalak) niks(tarık) tuna styler calanthe bu adamlar senin lonca üyelerin değil mi ?
Soru 2 : Bu adamlar stayler ban yediği gün kuyruk acısına ana avrat sövmek için skypede birbirleri ile yarışmadı mı ? Konuşmaya çekmek için 15 dk uğraşmadımı ?
Soru 3 : Niks (tarık) kendine verilen ayrıcalıgı kullanıp önceden arkadası olan sımdı kavgalı oldugu toyssoldıerin charından yan chara sövüp video çekmedimi?
Soru 4 : Üçüncü soruda belirttiğim durumu Anka loncası yapmasına rağmen Grathy loncasının üyelerinin ss ini alıyor dıye yaygara palavra yaymadınız mı? Kandemir Myu gibi lonca üyelerime pm atıp grathy sizin videonuzu aldı ben sızı uyarıyorum demediniz mi yan charlardan.
Soru 5 : Toyssoldıer (erdinç) in kız arkadaşına pazarlar acıp char ısımlerı açıp sövmediniz mi ?

Soru 6 : Metine hırsız diyen sizler şimdi yalakanız olarak yanınızda mı tutuyorsunuz ? Şahin sırf bundan dolayı ban yedi hırsız diyen sizsiniz yanına alan yine sizsiniz ?

Soru 7 : sana oyunda yazılan tehditvari lafları yazdıgımız söylenmiş. Emre palak biletlerini ben alacagım gelsinler buraya demedimi bunu dıyen adam ankaya mensup mu, değil mi ?

Ben gereken cevabı verdim sende şu 7 soruya eğer adamsan Eğer namusum var dinim imanım var diye gezebiliyorsan doğru cevap verirsin !!!

Hadi eyvallah

Son düzenleme:

Hadi eyvallah

1)Kanıta gerek yok sen HIRSIZLIKtan ban yedin mi yemedin mi bunu bana desene? Niye adam gibi yedim ya da yemedim diyemiyorsunda kıvrak cevaplar veriyorsun?

2)Sen kayaya gidip yaratıklı seti olan adamı kesip onun emeğini çalarsan bende köyüne gelip seni dışarı çıkartmam madem savaş oyunu ya benim anladığım savaş oyunuda bu. Madem o kadar delikanlısın ben kayaya gittiğimde de gelip beni kesip alaydın ya öyle bineğe binip her biriniz bir yana kaçmaya başladınız :)

3) Agemenonda kim var kim yok o beni ilgilendirmez ve ben bir hırsızın lafınada inanmam zamanında hırsızlıktan ban yediğin charın nasıl çalınıyor orasınıda anlamadım ya belki inananlar olabilir.

4) Oymuş buymuş muhabbetlerinle işin olur mu hiç :) Bana yalan konuşma çocuk al sana kanıt kendi adamın diyor hakan dedi diye

5) Barış bizim loncaya gelmek istediğinde IHTILAL'deydi zaten o konuşmanın devamında bana böyle hergün kesilmekten bıktım kendimi ezik hissediyorum dedi istersen sor adamına :)

6) Ben delapen ile konuştum bana dediği tek şey şu ben senin charına 2000TL vermedim hakan uydurmuş onu dedi nitekim Metin(Flashz) hakan dalga geçmek için 2000TL dedi biz skypedeydik o anda dedi. Yine YALAN konuşuyorsun :)

7) Ben delapen'e hiç bir zaman kabul ediyorum demedim delapenle konuştum oda diyor ertesi günü biri geldi teklifini kabul ediyorum dedi diyor. Ben değilim birisi sizle kafa yapmış ertesi günü filan ben o adama hiç pm bile atmadım. Hem kabul etsem neden delapen almasın charı? Yine YALAN konuşuyorsun :)

Gelelim Sorularının Cevaplarına

1) Evet Anka loncasının üyeleri.

2)Delikanlıysan Skype gider adam gibi konuşurdun konuşmaya girip küfür edip kaçan sensin adamlar sana küfür edince suçlu oluyorlar dimi soğan erkeği seni :)

3) Herkes hak ettiğini alır o gidip ana avrat söverse skypeden oyundan'da söver madem tarık yaptı kanıtlayın canısı :) Kavga ettiği adam neden onun şifresini biliyor? Bu ne saçmalık? Kavga ettiğin ana avrat sövdüğün adama neden şifreni veresin?

4) Senin loncanda olan Flashz isimli şahıs hakan herkesin videosunu alıp saklıyor dedi nitekim YouTube kanalına baktığımızda'da eski lonca üyelerinin videolarını sakladığını gördük yani doğru bir istihbarat :)

5) Erdinçin kız arkadaşına söven ne benim ne de benim loncamdan birisi SEATNES miydi neydi o loncadan bi herif yapıyordu bizimle alakası yok. Ancak senin erdinç dediğin yalaka herif bana gelip ana avrat neden sövdü ona bu soruyu sordun mu? Madem delikanlısın madem adamsın ya ben hanginize küfür ettimde bu adamlar gelip bana sövüyor? Sizin karakteriniz bu kadar.

6) Metinin ne olduğunu gayet iyi biliyorum sen merak etme kimsede metini yanında tutmuyor senin loncandan çıktığı gün skype gelip hepimizden teker teker özür diledi ve bize bazı şeyler anlattı o dakikadan sonra bizimle herhangi bir muhabbeti olamaz kendi düşen ağlamaz :) Biz sen değiliz ki iteme göre adam alalım be çocuğum :)

Bakınız;

Bu konuşmadan sonra adamın itemlerini gördü ve bu adam SanGreeAzul'dan çıkıp IHTILAL'e girdi. Sizin loncaya adam alma şekliniz bu attıklarınızı itemi varsa geri alıyorsunuz :)

7) Bana oyundan tehditler savuran adamın kim olduğunu bilmediğimi söyledim sen neden sizde olduğunu itiraf ediyorsun ki :) Emre skypeden adam gibi söylemiş size siz neden korkaklar gibi yan char açıp adınızı gizleyip tehditlerde bulunuyorsunuz adamsanız adam gibi tehdit edersiniz klavye delikanlısından başka bir şey değilsiniz gerçide neyse :)

Namus şeref gibi sözler size çok uzak bende sana çok ufak bir soru sordum sen hırsızlıktan ban yedin mi yemedin mi? Sende şu soruma cevap ver bakalım :)

Hadi benden cevap istedin cevabını verdim benim soruma bir cevap ya da dediklerimde yalan varsa onları söylesene nereye kaçtın yine korkak :) @EngiNeeR55;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri