InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ihtilal loncasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Forum hesapları açılış tarihlerine bak hele :D Yorumu beğenende Myu yani ihtilalin korkaklarındansıniz :D Kendi hesaplaribizdan yazacak yürek bile yok :D

Eğer yazdığım yazıyı gözlerin yerine başka bir yerinle okumasaydın, orada "özel hayatın gizliliğinden dolayı göstermiyorum." cümlemi gayet rahat anlayabilirdin sanırım.

ben orada senle aynı sıkıntıları yaşayan kendini nimetten sanan egoistler gibi insanları bi takım fotoğraflarla, kendisinin hal ve haraketlerinden değilde orasıyla burasıyla bastırmaya çalışan yediremeyip kusur arayıp saçma sapan hakaretlerle salça olan zihniyete sahip olduğunu anladım aksini iddia ediyorsan cılız karı tipli kısa boylu arkadaşı bunlardan başka neyle rencide edebileceksin merak ettim sadece okey? :o

Son düzenleme:
Forum hesapları açılış tarihlerine bak hele :D Yorumu beğenende Myu yani ihtilalin korkaklarındansıniz :D Kendi hesaplaribizdan yazacak yürek bile yok :D

Forum yönetici vazifem olarak ;

Konu altında çok fazla küçümseyici kelimeler kullanmaman gerektigi konusunda seni uyarmak vazifem. Bir problem varsa üyelere karşı @DN Angel; @erdemaa; bildir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum yönetici vazifem olarak ;

Konu altında çok fazla küçümseyici kelimeler kullanmaman gerektigi konusunda seni uyarmak vazifem. Bir problem varsa üyelere karşı @DN Angel; @erdemaa; bildir.

Kendi görevli olduğun yerde ki kişileri uyarmak senin vazifen beni uyarmak senin gibi bir yalakanın haddine degil. Anka dan atıldığın için hala kuyruk acın olduğundan burada ihtilal in yalakalığını yaptığının farkında olmadığımı sanma. Birini uyarmak gerekirse özel mesajdan bana ulaşabilirler sana kalmadı bunlar.

Zamanında sen normal üyeyken ben burada uzmanlık yapardım özel mesajdan nasıl tehditler savurduğunu unutmuş değilim acını başka yollarla sarmaya çalış delikanlı bak işine ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendi görevli olduğun yerde ki kişileri uyarmak senin vazifen beni uyarmak senin gibi bir yalakanın haddine degil. Anka dan atıldığın için hala kuyruk acın olduğundan burada ihtilal in yalakalığını yaptığının farkında olmadığımı sanma. Birini uyarmak gerekirse özel mesajdan bana ulaşabilirler sana kalmadı bunlar.

Zamanında sen normal üyeyken ben burada uzmanlık yapardım özel mesajdan nasıl tehditler savurduğunu unutmuş değilim acını başka yollarla sarmaya çalış delikanlı bak işine ;)

Atıldım mı :D kendim çıkarmıştım karekteri devrederken seninle tartışmaya girmiyecegim yönetici özel mesajdan ilgilenecegini bildirdi. Tehditlerimi hemen bildir durma varsa zaten incelenmesi için ben bildirdim buradaki ifadelerinden sonra. Bu konuya son mesajım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri