- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eğer yazdığım yazıyı gözlerin yerine başka bir yerinle okumasaydın, orada "özel hayatın gizliliğinden dolayı göstermiyorum." cümlemi gayet rahat anlayabilirdin sanırım.
Laf cambazlığını seven bir arkadaşımızsın. Benim orada üstü kapalı olarak anlatmak istediğim bir mevzu vardı fakat çok kapalı ve senin anlıyamıcağını hesap etmeden yazdığım için kusuruma bakma lütfen. Seni gözümde fazla büyütmüşüm.
Belki demeye çalıştığımı anlarsın ona göre, adam akıllı bir cevap yazarsın.
[İstersen anlatabilirim, bunda utanılacak birşey yok]
Bana nickini söylesene bakalım ben seni muhatap alacak mıyım
Yan hesaplardan gelip burada artistlik yapıyorsunuzda nickiniz adınız belli değil.- Katılım
- 8 Ara 2013
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 269
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Geçen arkadaşlarla yürüyorum dediler oyundaki uğur senmisin evt dedim topuğuma sıktılar [Hastanede'Mutsuz hissediyor]
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu lafından sonra cevap verme zahmetine bile girmeyeceğim. Seviyeni ve anlama kabiliyetini yükselttiğinde belki benimle konuşabilme kapasitesine gelebilirsin. Çünkü ben diyorum istanbul boğazı sen diyorsun yandı totomun ağzı.[Benden tavsiye, biraz kitap oku. ]Bana nickini söylesene bakalım ben seni muhatap alacak mıyımYan hesaplardan gelip burada artistlik yapıyorsunuzda nickiniz adınız belli değil.
- Konular
- 175
- Online süresi
- 3m 31s
- Reaksiyon Skoru
- 335
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 159
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Bu lafından sonra cevap verme zahmetine bile girmeyeceğim. Seviyeni ve anlama kabiliyetini yükselttiğinde belki benimle konuşabilme kapasitesine gelebilirsin. Çünkü ben diyorum istanbul boğazı sen diyorsun yandı totomun ağzı.[Benden tavsiye, biraz kitap oku. ]
Ahahahhahahahah
Siz klavye delikanlısı bile değilsiniz daha adını söylemeye yüreğin yok bana gelmiş ne diyorsun
Bak işine evlat senin gibi çoluk çocuk çok gördüm ben, dün açtığın forum hesabıyla gelmiş bana artistlik yapıyorsun
Adam olsan adını gizlemezsin bak benim adım adresim nickim her şeyim belli. Senin? Ödlek herifler sizi oyunda abi çeker burada gizlenirsiniz karakteriniz bu 
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Hahahaha:m08: Delikanlılık taslıyanada bak.AhahahhahahahahSiz klavye delikanlısı bile değilsiniz daha adını söylemeye yüreğin yok bana gelmiş ne diyorsun
Bak işine evlat senin gibi çoluk çocuk çok gördüm ben, dün açtığın forum hesabıyla gelmiş bana artistlik yapıyorsun
Adam olsan adını gizlemezsin bak benim adım adresim nickim her şeyim belli. Senin? Ödlek herifler sizi oyunda abi çeker burada gizlenirsiniz karakteriniz bu
![]()
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)