InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ihtilal loncasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PORTOFINOO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Eğer yazdığım yazıyı gözlerin yerine başka bir yerinle okumasaydın, orada "özel hayatın gizliliğinden dolayı göstermiyorum." cümlemi gayet rahat anlayabilirdin sanırım.

Laf cambazlığını seven bir arkadaşımızsın. Benim orada üstü kapalı olarak anlatmak istediğim bir mevzu vardı fakat çok kapalı ve senin anlıyamıcağını hesap etmeden yazdığım için kusuruma bakma lütfen. Seni gözümde fazla büyütmüşüm.
Belki demeye çalıştığımı anlarsın ona göre, adam akıllı bir cevap yazarsın.
[İstersen anlatabilirim, bunda utanılacak birşey yok :) ]

Bana nickini söylesene bakalım ben seni muhatap alacak mıyım :D Yan hesaplardan gelip burada artistlik yapıyorsunuzda nickiniz adınız belli değil.

Geçen arkadaşlarla yürüyorum dediler oyundaki uğur senmisin evt dedim topuğuma sıktılar [Hastanede'Mutsuz hissediyor]

Bana nickini söylesene bakalım ben seni muhatap alacak mıyım :D Yan hesaplardan gelip burada artistlik yapıyorsunuzda nickiniz adınız belli değil.
Bu lafından sonra cevap verme zahmetine bile girmeyeceğim. Seviyeni ve anlama kabiliyetini yükselttiğinde belki benimle konuşabilme kapasitesine gelebilirsin. Çünkü ben diyorum istanbul boğazı sen diyorsun yandı totomun ağzı.[Benden tavsiye, biraz kitap oku. ]

Bu lafından sonra cevap verme zahmetine bile girmeyeceğim. Seviyeni ve anlama kabiliyetini yükselttiğinde belki benimle konuşabilme kapasitesine gelebilirsin. Çünkü ben diyorum istanbul boğazı sen diyorsun yandı totomun ağzı.[Benden tavsiye, biraz kitap oku. ]

Ahahahhahahahah :D Siz klavye delikanlısı bile değilsiniz daha adını söylemeye yüreğin yok bana gelmiş ne diyorsun :D Bak işine evlat senin gibi çoluk çocuk çok gördüm ben, dün açtığın forum hesabıyla gelmiş bana artistlik yapıyorsun :D Adam olsan adını gizlemezsin bak benim adım adresim nickim her şeyim belli. Senin? Ödlek herifler sizi oyunda abi çeker burada gizlenirsiniz karakteriniz bu ;)

Ahahahhahahahah :D Siz klavye delikanlısı bile değilsiniz daha adını söylemeye yüreğin yok bana gelmiş ne diyorsun :D Bak işine evlat senin gibi çoluk çocuk çok gördüm ben, dün açtığın forum hesabıyla gelmiş bana artistlik yapıyorsun :D Adam olsan adını gizlemezsin bak benim adım adresim nickim her şeyim belli. Senin? Ödlek herifler sizi oyunda abi çeker burada gizlenirsiniz karakteriniz bu ;)
Hahahaha:m08: Delikanlılık taslıyanada bak.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri