- Konular
- 2,171
- Çözüm
- 45
- Reaksiyon Skoru
- 1,041
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 340
- MmoLira
- 1,054
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kadirim yasin gibi bir kişiliksizin şu saatten sonra bizim aramızda yeri yok olamazda.
Kardeşim biliyorsun huyumu biliyorsun o konuların muhabbet yeri bura degil seninle özelden konusuruz
özledim oyunuda sizide eksperlik olmasa işte gelicemde ziraat işi yogun dönemdeyiz malum 
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
@PORTOFINOO; Kimse yanlış bilinçlenmesin ve yanlış anlamasın, Agemenon'nun hesabının kapatılma sebebi lonca bağlantısıydı 1453 de iken toplu bir hesap kapatilması olmuştu. O durumda birçok kişi baglantidan engellendi bunu 1453 de
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şimdi Hakan denen sahış sana gelelim ulan beni bi çok kişi bilir bu serverda herkese elimden geldigince yardım etmişimdir ve sıkıntılarına ortak olmuşumdur.. Ben svyi bırakalı 30 40 gün olmuştur itemlerimi komple sattım.. Bi takım olaylar olmuş tabi olaylarda ana bacı muhabbetleri dönmüş bizde bu muhabbetin icindeki adamlarla skype girmek istedik. Sizin elemanlar tabiki bizi skype almadılar bizde kendi skypede kurdugumuz sese çektik sizi , tabiki siz konuşmaya katılmadınız ve alttan ana bacı kufurlerı sayıp sayıp konuşmadan ayrıldınız. Bende boş duracak degilim herhalde. HERKES BABASINIOĞLU SİLAHLAR KONUŞCAKSA BİZİM MERMİLER ŞARKI SÖYLE SIKINTI YOK .. HE BU LAFLARA GÜLENİNİZ OLACAK O GÜLENLERİN Bİ COGUDA OTURUP SANDALYEDE TOTOSUNU BUYUTENLERDIR.. BIZ BURDAYIZ FARKETMEZ YANİ EMRE PALAK......................YA HERRO YA MERROO
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Cem kardeşimin eline yüreğine sağlık ne güzel yazmış ... Kanıtı olan koyuyo farkını olmayanda laga lugaya devam . Öncelikle sen benim kim olduğumu bile bilmiyorsun tanımıyosun . Adam gibi ses ortamına gelip efendi gibi konuşacağımıza küfürleri edip edip tüydünüz . Ely3 adlı serverı bırakalı 3 ay oldu ama bu serverdaki çoluk çocuk benim yakamı bırakmadı . Ha dedik aramıza alalım ozamanda iyi niyetimiz suistimal edildi . Kulllanmadıgım forum hesabıma senin boş muhabbetlerin yüzünden giriş yaptım . Lan Stayler kimki o ban yedi diye benim kuyruk acım olsun gelipte size söveyim . Ha madem haklısın kardeş ozaman alsana konuşmanın fotoğrafı alsana ettiğin küfür de . Bide erkeksiniz ya gel skype ye adam akıllı sohbet edelim . Geçenki gibi konuşmaya girmiyip altta yazılanları takip etmekle olmaz. Seste kimin ismini görmüşsen o sövdü bu dövdü şu şöle yaptı diyip durmuşsun . Bir digeride herkezi kişisel anlatmış orda neden ismim yok ? Şimdi benim olayla alakam varmı yokmu aranızda bi anlaşın konuşun ortak bişey yazın kardeş .Abi diyeceğiniz adamları yoktan yere sinir hastası etmeyin ... skype :mctuna07 beklemedeyim . kalın sağlıcakla ...
Son düzenleme:
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Cem sana diger carlardan da ben metinim demislerdi inandin mi hayir bunu geç küfür eden tabikide baskalarinin ustune atar suçu ve o sekilde cevap verir. 'susmuyorum sagane' demesi erdinc oldugunun %100 bir kanıtı değil
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)