farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Şamanlar - Anka kuşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şamanda bana göre savunma konusunda bir problem yok lakin düz aşırı derecede seri vuruyor buda haksızlık yaratıyor.Kendi kullandığım karakterden örnek vericek olursam ben bir skil için minimum 15 sn bekliyorum düz vuruşum yok denecek kadar az şaman 5 sn içerisinde ortamala 7-8 vuruş yapıyor bunların yarısı tutup 2k vurduğunu farzedersek her karakter üzerinde bir baskınlık kurabiliyor.Düz vuruşun avantajı şamanı baskın karakter olarak ön plana çıkartıyor bu durum diğer karakterlerde yok bence tek sorun burda.

Her karakterın Farklı özellıklerı var soner Belkı 15 sny Aralıklarla Skıl atıyorsun ama 50 metre uzaklıktan ok sallıyorsun Tamam Şamanlar Duz seri vuruyor Suralarda Rakıbı cözüyor Ne yanı tüm bunlar olmasın mı Bu şekilde Tartısmak amacsız

Anlamadıgım konu Sankı Sız charınızı dızdıkten sonra bi düzenleme olduda düne kadar şamanlar Sadece skılleriyle oynuyordu o düzenlemeden sonra duz vurarak Baskın karakter oldu öyle bir bahsedıyorsunuz kı şamanlar ölmüyor bi silah alan önüne gelenı biçiyor Şamanların atakları düşsün diyorsunuz eee nolcak bunca ınsanın Emeğı ne olacak hıc düşünmüyorsunuz. Ayrıca Türkde şamanlar Elym2 den daha baskıcı Hem skıl 10k hem düz 5k vurabılıyor .
Türkle Hic kıyaslamayın bence .

Buraya şamanı savunmak için yorum atanlar, olayları en başından beri anlayamamış sanırım. Diyorsunuzki şaman değerleri düşse ben ölmem, 600 yerim falan filan. Bizde bunu diyoruz bu oyun neden şamanların etrafında dönüyor ? Neden oyunda denge yok ? Bir arkadaş ben savaşçıyım 2k vuruyorum 3k delici yiyorum yazmış. Savaşçıların neden becerili silahı yok ? Madem oyun dengeli, düz delici çıkmadan önce neden farklı karakterler oynuyordunuzda, bu olay ortaya çıkınca şamana geçiş yaptınız. Hani dengeliydi ? Dengeli olmadığını bildiğiniz için şaman oynuyorsunuz şuanda. Savaşçı - sura - ninja - şaman vuruşları eşitlensin, hiçbiriniz şaman oynamayacaksınız. Kendinizi kandırmaya çalışmayın lütfen.

Biz oyundaki dengesizlikten bahsediyoruz, en çok vurması gereken karakter savaşçıdır. Savaşçı neden 2k vuruyor diyoruz. Çözme neden ortalama 10k vuruyor diyoruz. Neden kuş sadece ok savunması veriyor diyoruz. Neden karabüyü sura, beceri kullanan şaman yok diyoruz. Şu şamanı savunacağınıza biraz oyundaki eksiklere değinin.

Yukarıdada belirttiğim gibi şuanda şaman oynayanların hepsi ( geçmişte şaman oynayanları bu işin içine katmıyorum, onları hepimiz biliyoruz zaten) oyunda dengesizlik olduğunu bildiği için şaman karakteri kullanıyor. Madem dengesizlik yok oyunda sizin gibi neden her 10 kişiden 9'u şamana geçiş yaptı?

Metın 2 yı tasarlayan dıyorsun o vıdeo ları ızle Nerde cekılmıs vıdeo lar Pvp mı o selver ? Ve o şamanlar az mı vuruyor ? Sen kolaycı birisisin . Şamanı ortadan kaldıralım Herkez Savascı sura nınja ağırlık versın ? bu mu ıstedıgın Selverı ıyıcene geriye götürecek hamleler bunlar .

Ayrıca senın kımseye " Kamıl,Ahmak mal " gibi kavramları söylemeye hakkın yok burada Bu Forum tartısmak ıcın var Sağa sola küfür etmek ıcın değil.

Benim söylediğim lafların kime olduğu belli kimse bana akıl vermeye kalkmasın bıkmadın mı bu konuyu açmaktan diyenlere benim lafım açık söylüyorum alayınız korkaksınız alayınız karakter değiştirip burda gelip ahkam kesenlersiniz 5 yıldır okçu karakterini oynuyorum bu yazıları yazmamın sebebi korkup kolaya kaçıp şaman olmuyorum haksızlığın karşısında duruyorum.Hangi karakterin bir açığı olsa hemen o karaktere geçiş yapıyorsunuz sonrada o açığı savunuyorsunuz ayrıca burada sadece şamanları tartışmıyoruz ANKA KUŞUNUda tartışıyoruz niye sadece şaman kısmını görüyor bu arkadaşlar madem çok delikanlılar ya serverda 5 tane okçu var onların haklarını savunsunlar.Hepinizin itemleri kralda bizim kiler çöplük mü yani kıyas etmek isteyen varsa GOBLİNS orda pm atarsın kıyaslarsın sonra ahkam kesersiniz tek numarası bir çan alıp uyduruk 3-5 itemle adam kesmek olanlar zaten burda ahkam kesmeye uğraşıyor gerçekten şaman karakterine gönlünü vermiş insanlar sizin gibi ağlamazlar çünkü biliyorum ki onların sizin gibi bir karakter açığına ihtiyaçları yok onlar ne olursa olsun benim yıllarca okçu oynadığım gibi şaman karakterinden vazgeçmeyenler insanlardır.

Buraya şamanı savunmak için yorum atanlar, olayları en başından beri anlayamamış sanırım. Diyorsunuzki şaman değerleri düşse ben ölmem, 600 yerim falan filan. Bizde bunu diyoruz bu oyun neden şamanların etrafında dönüyor ? Neden oyunda denge yok ? Bir arkadaş ben savaşçıyım 2k vuruyorum 3k delici yiyorum yazmış. Savaşçıların neden becerili silahı yok ? Madem oyun dengeli, düz delici çıkmadan önce neden farklı karakterler oynuyordunuzda, bu olay ortaya çıkınca şamana geçiş yaptınız. Hani dengeliydi ? Dengeli olmadığını bildiğiniz için şaman oynuyorsunuz şuanda. Savaşçı - sura - ninja - şaman vuruşları eşitlensin, hiçbiriniz şaman oynamayacaksınız. Kendinizi kandırmaya çalışmayın lütfen.

Biz oyundaki dengesizlikten bahsediyoruz, en çok vurması gereken karakter savaşçıdır. Savaşçı neden 2k vuruyor diyoruz. Çözme neden ortalama 10k vuruyor diyoruz. Neden kuş sadece ok savunması veriyor diyoruz. Neden karabüyü sura, beceri kullanan şaman yok diyoruz. Şu şamanı savunacağınıza biraz oyundaki eksiklere değinin.

Yukarıdada belirttiğim gibi şuanda şaman oynayanların hepsi ( geçmişte şaman oynayanları bu işin içine katmıyorum, onları hepimiz biliyoruz zaten) oyunda dengesizlik olduğunu bildiği için şaman karakteri kullanıyor. Madem dengesizlik yok oyunda sizin gibi neden her 10 kişiden 9'u şamana geçiş yaptı?

Sen oyunu bıraktın gider misin :s

Her karakterın Farklı özellıklerı var soner Belkı 15 sny Aralıklarla Skıl atıyorsun ama 50 metre uzaklıktan ok sallıyorsun Tamam Şamanlar Duz seri vuruyor Suralarda Rakıbı cözüyor Ne yanı tüm bunlar olmasın mı Bu şekilde Tartısmak amacsız

Anlamadıgım konu Sankı Sız charınızı dızdıkten sonra bi düzenleme olduda düne kadar şamanlar Sadece skılleriyle oynuyordu o düzenlemeden sonra duz vurarak Baskın karakter oldu öyle bir bahsedıyorsunuz kı şamanlar ölmüyor bi silah alan önüne gelenı biçiyor Şamanların atakları düşsün diyorsunuz eee nolcak bunca ınsanın Emeğı ne olacak hıc düşünmüyorsunuz. Ayrıca Türkde şamanlar Elym2 den daha baskıcı Hem skıl 10k hem düz 5k vurabılıyor .
Türkle Hic kıyaslamayın bence .

Ben geldiğim yerde oklu kuş görmedim bu svde gördüm.50 metreden ok atmıyoruz artık yaylardan menzil kalktı vurduğun kişinin dibine girmediğin sürece 2-3 k damage oynuyor.Sorun burda şamanın düz çok vurması , suranın 10k çözme atması değil karakterler arasında bir adaletin olmaması.Şimdi şamanda hiç bir avantaj yok diye mi herkes şamana geçiyor :D neden kimse bıçakçı ninja yada karabüyü sura oynamıyor yada neden okçuların sayısı 1 ay içinde aşırı azaldı ? Sadece oyunda oynayan karakterlere baktığın zaman hangisi işe yarar hangisi yaramaz anlayabiliyor herkes.Şamanların anlattığına göre şaman karakterinin bedensel savaşçıdan farkı yok gibi duruyor ama herkes şaman oynuyor nedense.Bu konudaki tek amaç her karakterin eşit değerde olmasıdır başka birşey yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri