Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Konu sadece şamanlar değil siz sırf muhalefet olmak oynadığınız karakteri korumak savunmak için burdasınız benim en başta yazdığım konuda surasıda var nınjasıda var şamanıda var anka kuşuda var ama o kadar basit düşünceleriniz varki hemen kendinizi savunmaya geçiyorsunuz niye sadece şaman hakkında yorum yazıyorsun kardeşim sen önce bir onu anlat.
Her karakterın Farklı özellıklerı var soner Belkı 15 sny Aralıklarla Skıl atıyorsun ama 50 metre uzaklıktan ok sallıyorsun Tamam Şamanlar Duz seri vuruyor Suralarda Rakıbı cözüyor Ne yanı tüm bunlar olmasın mı Bu şekilde Tartısmak amacsız
Anlamadıgım konu Sankı Sız charınızı dızdıkten sonra bi düzenleme olduda düne kadar şamanlar Sadece skılleriyle oynuyordu o düzenlemeden sonra duz vurarak Baskın karakter oldu öyle bir bahsedıyorsunuz kı şamanlar ölmüyor bi silah alan önüne gelenı biçiyor Şamanların atakları düşsün diyorsunuz eee nolcak bunca ınsanın Emeğı ne olacak hıc düşünmüyorsunuz. Ayrıca Türkde şamanlar Elym2 den daha baskıcı Hem skıl 10k hem düz 5k vurabılıyor .
Türkle Hic kıyaslamayın bence .
Benim söylediğim lafların kime olduğu belli kimse bana akıl vermeye kalkmasın bıkmadın mı bu konuyu açmaktan diyenlere benim lafım açık söylüyorum alayınız korkaksınız alayınız karakter değiştirip burda gelip ahkam kesenlersiniz 5 yıldır okçu karakterini oynuyorum bu yazıları yazmamın sebebi korkup kolaya kaçıp şaman olmuyorum haksızlığın karşısında duruyorum.Hangi karakterin bir açığı olsa hemen o karaktere geçiş yapıyorsunuz sonrada o açığı savunuyorsunuz ayrıca burada sadece şamanları tartışmıyoruz ANKA KUŞUNUda tartışıyoruz niye sadece şaman kısmını görüyor bu arkadaşlar madem çok delikanlılar ya serverda 5 tane okçu var onların haklarını savunsunlar.Hepinizin itemleri kralda bizim kiler çöplük mü yani kıyas etmek isteyen varsa GOBLİNS orda pm atarsın kıyaslarsın sonra ahkam kesersiniz tek numarası bir çan alıp uyduruk 3-5 itemle adam kesmek olanlar zaten burda ahkam kesmeye uğraşıyor gerçekten şaman karakterine gönlünü vermiş insanlar sizin gibi ağlamazlar çünkü biliyorum ki onların sizin gibi bir karakter açığına ihtiyaçları yok onlar ne olursa olsun benim yıllarca okçu oynadığım gibi şaman karakterinden vazgeçmeyenler insanlardır.
Benım ne zamandan beri Şaman oynadıgımı bılen ıyı bılıyor 3-5 günlük şaman değilim. Ve bi Çan Alan Şaman oluyor. Alanda ne kadar dayandıgım ortada Ben Atağımla Övünmem Charım Orada Gelırsın Sarı 2 ye Kesebiliyorsan kesersin .
Ben burada Şamanlar cok vuruyor Şu az vuruyor demem herşey ortada kimin düşüncesı ne üzerine oldugu Efsunla dizemedıgınız Savunmayı Forumda Klavye başında Halletmeye calısıyorsun Benım ıcın hava Hoş Charımda 50-55 Şaman savunması var Savascı Sura Nınja Dağıtırım Eşit bir şekilde Kım ne kadar vurabılıyor ızlerım sonra.
Buraya şamanı savunmak için yorum atanlar, olayları en başından beri anlayamamış sanırım. Diyorsunuzki şaman değerleri düşse ben ölmem, 600 yerim falan filan. Bizde bunu diyoruz bu oyun neden şamanların etrafında dönüyor ? Neden oyunda denge yok ? Bir arkadaş ben savaşçıyım 2k vuruyorum 3k delici yiyorum yazmış. Savaşçıların neden becerili silahı yok ? Madem oyun dengeli, düz delici çıkmadan önce neden farklı karakterler oynuyordunuzda, bu olay ortaya çıkınca şamana geçiş yaptınız. Hani dengeliydi ? Dengeli olmadığını bildiğiniz için şaman oynuyorsunuz şuanda. Savaşçı - sura - ninja - şaman vuruşları eşitlensin, hiçbiriniz şaman oynamayacaksınız. Kendinizi kandırmaya çalışmayın lütfen.
Biz oyundaki dengesizlikten bahsediyoruz, en çok vurması gereken karakter savaşçıdır. Savaşçı neden 2k vuruyor diyoruz. Çözme neden ortalama 10k vuruyor diyoruz. Neden kuş sadece ok savunması veriyor diyoruz. Neden karabüyü sura, beceri kullanan şaman yok diyoruz. Şu şamanı savunacağınıza biraz oyundaki eksiklere değinin.
Yukarıdada belirttiğim gibi şuanda şaman oynayanların hepsi ( geçmişte şaman oynayanları bu işin içine katmıyorum, onları hepimiz biliyoruz zaten) oyunda dengesizlik olduğunu bildiği için şaman karakteri kullanıyor. Madem dengesizlik yok oyunda sizin gibi neden her 10 kişiden 9'u şamana geçiş yaptı?
Benım ne zamandan beri şaman olduğumu bılen bılıyor. Vurdugunda yediğinde İtemlerin ve Efsunlarınla Celıskılıdır . Hem dıyorsun kı Tüm karakter dengelensın akabinde En cok vurması gereken karakter savascıdır dıyorsun bu nasıl bır celişkidir.
Daha düne kadar Efsununda şamanı görünce ıtemın değeri ne kadar düşüyordu herkez bılıyor Şaman efsununa ne kadar değer verıldıgınıde herkez bılıyor. Savunması OLMAYAN karaktere Geçişler son derece normal bı durum .
Savascı Nınja Sura savunması herkezde var Bırak savunma olayını Şamanın Atağı bıle yok bu Şartlar üzerinde Herkez Şaman oynamak ıster .
Bence İllakı bir karakterı tartısacaksak o tartısacagımız karakter Sura olmalıdır. Cözmeden Sonra 3-4 Sny Varan donmalar Efsun Oranların Düşüp düzelmesı 1-2 sanıyelıgıne Bence bunları tartısmalıyız
Konu sadece şamanlar değil siz sırf muhalefet olmak oynadığınız karakteri korumak savunmak için burdasınız benim en başta yazdığım konuda surasıda var nınjasıda var şamanıda var anka kuşuda var ama o kadar basit düşünceleriniz varki hemen kendinizi savunmaya geçiyorsunuz niye sadece şaman hakkında yorum yazıyorsun kardeşim sen önce bir onu anlat.
Ninjanın atağından alıp şamana fazlasıyla veriyorsunuz
Konu Başlıgında Sadece Şamanlar yer alıyor diğer karakterlerle ılgılı bı durum yok. Şaman Atakları Düşsün dersen ben orada itiraz ederim. Sen dıyorsun kı Şamansın o yüzden savunuyorsun dıyorsun . Kendın ıcın Herkezde Ok savı var Filan filan. Şaman Skıl vuramıyor Senin dediğin gibi olursa düzde vuramazsa şaman dıye bı karakter kalmaz. Senın olayın Şamana Savunma yapmayalım Savacı sura Nınja Dahada yüklenelım kımse ölmesın bırak bu işleri bırak .
Dünyanın en zor işi cahile laf anlatmaktır kardeşim . Bende şaman savunması olmadığını nerden biliyorsun ? Kimsenin klavyeyle birşey çözmek gibi bir derdi yok herkeze açık bir alanda bir konu tartışılıyor doğru yada yanlış burdan neden rahatsız oluyorsun?Yani gizli saklı elym2 yönetimine yazmıyoruz bu yazıları açık açık ortaya yazıyoruz.Ayrıca ben şamanların atakları düşsün diye bir kelime hiç kullanmadım bu konu öneriler için açılmıştır. Zaten bu konuda sorun olmasa çanlara gelen ortalama - becerı hasarını kaldırmazlardı değil mi ? Algınız zayıf olduğu için sadece tek bir yerden görüyorsunuz onada hak veriyorum. Sen sağlam bir şaman dizmiş olabilirsin biz burda genel konuşuyoruz zaten kişisel degıl yanı konunun başlığı summertime cok vuruyor az yiyor değil understant me ?
Benım ne zamandan beri Şaman oynadıgımı bılen ıyı bılıyor 3-5 günlük şaman değilim. Ve bi Çan Alan Şaman oluyor. Alanda ne kadar dayandıgım ortada Ben Atağımla Övünmem Charım Orada Gelırsın Sarı 2 ye Kesebiliyorsan kesersin .
Ben burada Şamanlar cok vuruyor Şu az vuruyor demem herşey ortada kimin düşüncesı ne üzerine oldugu Efsunla dizemedıgınız Savunmayı Forumda Klavye başında Halletmeye calısıyorsun Benım ıcın hava Hoş Charımda 50-55 Şaman savunması var Savascı Sura Nınja Dağıtırım Eşit bir şekilde Kım ne kadar vurabılıyor ızlerım sonra.
Birileri dengeden bahsetmiş niye bu dengeyi şamanlar sağlıyor ? savaşcı 2k vuruyor karabuyu vuramıyor diyip sorun var diyorsunuz şamanlara gelince denge oluyor bu işin adı niye ? Şamanlar niye dengeyi sağlıyor onu çözemedim. Saldırı hızı pvp de kilo degil tonla var . Ben skil dolmasını bekliyim sen otoya al vur var mı öyle adalet ? ben onu soruyorum .
Önerisi olan yazsın!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)