emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Şamanlar - Anka kuşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

En güzel cevabı kendı kendıne verdın .

Denge nasıl oluyor bılıyor.
Şimdi Dengeye Geçelım Şamanda karakter savunması Delici Atağını düşürüyor . Ama Savascı Nınja Sura savunmasında Deliciyi Etkılemıyor o savunmalar Denge burada .
2.olarak Skıl Vuruşu ıle Delici vurusunu Kıyaslayan Üstün zekalar önce şunu hatırla Herşeyde Karakter Efsunu var Herkezın Karakter Efsunu Fazla Karakter Efsunu Skılleri Delici Seviyesine Ceker bunu hatırla . Bu kadar yuksek karakterlı oyunu oynuyorsan Skıllerın o kadar düşebileceğini hesap etmelısın. Sankı Anormal bir güncelleme olduda Şamanların Atakları uctu 0 Atakla 4k5k vuruyoruz. Kusura bakmayın 4k 5k Vurdugum kısılerde Var 1k vurdugum kışılerde Var İteminle Orantılı Isme Karaktere göre vurmuyorum O mantıkdan yola Cıkarsan ALanda Şaman vs Şaman Olayında ikiside birbirine 1k vurması gerekıyor.

Oyun icindede Tartıstık senınle 25 Yaşındayım falan fılan dıye konuya gırış yapıyorsun. 25 yaşında oldugun ıcın Farklı fikirde olan kışılere Ahkam keserken uslubuna dıkkat et. önce Yaşının adamı ol

Burda dikkat edersen yaş tartışmasına girmiyorum sizin seviyenize inip konuşmaya çalışıyorum gülüm benim seviyemde konuşacak olursak ona boyun yetmez zaten.
Şunu bi beynine sok önce benim amacım şamanların ataklarının düşmesi değil saldırı hızlarının düşürülmesi ve anka ateş kuşunun etkisinin değiştirilmesi sana yaşınla ilgili yorumda bulunmıycam sende haklısın kabahat bende ilk okul mevzunlarını karşıma alıp büyük bir adammış gibi laf anlatmaya çalışıyorum ne yazık ki .

Son düzenleme:
Burda dikkat edersen yaş tartışmasına girmiyorum sizin seviyenize inip konuşmaya çalışıyorum gülüm benim seviyemde konuşacak olursak ona boyun yetmez zaten.
Şunu bi beynine sok önce benim amacım şamanların ataklarının düşmesi değil saldırı hızlarının düşürülmesi ve anka ateş kuşunun etkisinin değiştirilmesi sana yaşınla ilgili yorumda bulunmıycam sende haklısın kabahet ilk okul mevzunlarını karşıma büyük bir adammış gibi laf anlatmaya çalışıyorum ne yazık ki .

Oyun icindede Tartıstık senınle 25 Yaşındayım falan fılan dıye konuya gırış yapıyorsun.

Oyun içerisindede Tartıstık dıye gırdım Lafa Doğru okursan. İkinci olarak Biz Senin seviyene inersek yüzün kalmaz burada dolaşmaya öyle Argo kelımelerle üstünlük kurdugunu sanıyorsan yanılıyorsun demektır . Saldırı hızları düşmesı derken Ya tamam bırak 1.Msj dan son Msj ın Arasında Dağlar farkı var.
Ninjanın atağından alıp şamana fazlasıyla veriyorsunuz
Gelelim Şaman'a metin2 oyununda şamanların tasarım amacı ve temel görevi destektir bu nedenle 4. karakterdir ve şamana karşı atak ve savunma pek dizilmez nedeni sağlam savunmaları ve düşük damageleridir

ULan zaten şamanlar destek karakterdır şamana karşı savunma dızılmez sebebi düşük damageleri diyorsun . Daha ne dıyeceksın zaten Konu Şamanlar üzerine acılmıs nasıl Şamanların Atakları düşsün demıyorsun Konudakı Şaman Amacı ne pekı Saldırı hızı fılan deme bana 4k 5k lardan Saldırı hızına getirdin olayı . Kendı dedıklerınle Celiskili konusan bırısısın.

Son düzenleme:
Şamanlar en çok hasar verebildiği kadar durdurulması en kolay karakter. Blok + Şaman savunmasıyla bide gb özelliğimi kullanırsam 1-1de çok bir şey yapamaz. Çünkü yerden kalkamıyor ve vurduğu ya blok oluyor yada 500 civarı. +50 şaman savunması yapınca ''çoğu şaman'' için delicinin bile azaldığı görülüyor. Hepimizde savaşçı ninja 60 şaman neden 50 olmasın ? Şaman 50 olmazsa tüm savunmalarını 80 yaparsın sonra kimse 105lik silah almaz herkes 75lik silah alır. 80 savunmaya 1k atamazsın ama ortlu silahla en azından delici atarsın mantığı. Betalar hiç gelmese kostümler kemerler hiç gelmese oyun çok daha güzel olacaktı. Şaman savunması olmasa diğer savunmalar fırlayacak. Oyuna nereden baksan kör düğüm gibi. Herkesin kafasında hesaplar dönüyor. Savunmaları ordan alsam buraya koysam böyle yapsam falan. Şamanı pas geçin yüksek savunmalı çarı kesilmesini sağlayabilecek tek karakter çözmeci sura. Kesildiğin karaktere atak yap sen kes mantığında oynasak 90 atağım olsa ne olur ? 4-5k atarım herhalde. Benim 4-5 attığım adam potu kapatsa sadece şurupla dayanır. Savaşçılar ve karabüyü suralar çok pasif. Biyoloğu olmayan en pasif adam bile 40-50 savaşçı savunmasını yapar. 50-60dan az savaşçı atağı olan yok. Sonuç olarak serverde yapılabilecek bir şey yok zaten ölmüş. Değişiklik yapsan biri itiraz eder yapmasan biri itiraz eder.

Bak ben sura olmama rağmen ilk attığım yorumda bile büyü çözme saçmalığına değindim. Sende oynadığın karakteri savunmayı bırakta biraz gerçeklere değinmeye çalış. Tr ile bu server'ı kıyaslamaya çalışıyorsun. Atmışsın 1-2 tane video adam 10-15k damage atıyor. O şamanın bomboş çara 15k attığı yerde, savaşçılar savunması olan çarlara ortalama 30-40k ruh vuruşu vuruyor. Birşeyleri kanıtlamak istiyorsan önce iyice bir araştır. Biz bu oyun dengelensin derken metin2 asıl haline dönsün diyoruz. Tabiki en çok vuracak karakter savaşçıdır, ne bekliyordun savaşçıyla şamanın vuruşları aynı mı olsun ? Buraya TR'den video koyacaksak, sen haksız çıkarsın. O adamlarda hertürlü yüzük, hertürlü deniz ürünü, hertürlü destek eşyası, sular , şebnemler aktif. Bizim serverda kaç tanesi aktfite TR'de şamanlar çok vuruyor bizde vuruyoruz diyorsun?

Şu saçma efsun muhabbetlerini bırakın, buraya yorum atıyorsak vardır bir bildiğimiz. Benim şuanda 50 şaman savunmam var, diğer savunmaları tek tek saymayacağım. Aynı anda 3-4 tane büyü çözme yemedikçe yatmayacak bir çar var elimde. Asıl sorunda bu zaten, büyük çoğunluk şaman oldu ve 50-55 şaman savunması dizdik ee noldu ? Ölmüyoruz. Çünkü diğer karakterler dengeli değil. Savaşçıya yapsınlar becerili silah, büyü çözmenin ayarlarını düzenlesinler. Ok savunması veren kuşu kaldırsınlar. Şamanların damage ayarlarıyla oynayıp biraz düşürsünler, diğer karakterlerin vuruşları artsın. İnsanlar şamanı bırakıp diğer karakterlere yönelmeye başlasın. Oyun işte o zaman tam kıvamında olur. Ölmüyoruz ölmüyoruz demenizin sebebi, şaman vuruşundaki dengesizlik. Herkes şaman olursa heralde kimse ölmez. Umarım anlatabilmişimdir.
Şamanların Ataklarını düşürerek Denge yapmaya calısan Sensin bence Bu konuda herkez bi hesap bı kıtap yapıyor. Setini Oturtamayanların bı hesapları var. Benım için Hava Hoş 55-50 şamanım var Dediğiniz gibi olursa sadece Şamanların Emeklerıyle oynanmış olur ve Savascı Sura nınja savunmaları dahada Artar. Yaşayıp göreceğiz.
60 cift 60- savascı yapıp 2k3k yıyorsun 0 çan 50 şaman yapınca 1k1.5 yıyorsun Dengesızlık var o konuda hem fikiriz. Şaman Savunmasından dolayı Savunmasındakı dengeyı bozup Yok şamanların atakları öyle böyle demenın bı alemı yok. Senın dedıgın Dengeyi Şarapları kaldırarakda Eşıtleye bılırler. O zaman belli olur kımde nasıl bi savunma var herkez görür . Öyle Karakterleri Adaletlıyelım ayağına Savascıyı Anormalleştirirsen bu sefer herkez savascı olur. Pısada nınja Şaman nıye yok dıye konulara böyle yorum yaparsın . Senın dedıgın olay Şarapda bitiyor Savascıya Becerı vermekte değil .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri