TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Şamanlar - Anka kuşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Benım ne zamandan beri şaman olduğumu bılen bılıyor. Vurdugunda yediğinde İtemlerin ve Efsunlarınla Celıskılıdır . Hem dıyorsun kı Tüm karakter dengelensın akabinde En cok vurması gereken karakter savascıdır dıyorsun bu nasıl bır celişkidir.
Daha düne kadar Efsununda şamanı görünce ıtemın değeri ne kadar düşüyordu herkez bılıyor Şaman efsununa ne kadar değer verıldıgınıde herkez bılıyor. Savunması OLMAYAN karaktere Geçişler son derece normal bı durum .
Savascı Nınja Sura savunması herkezde var Bırak savunma olayını Şamanın Atağı bıle yok bu Şartlar üzerinde Herkez Şaman oynamak ıster .

Bence İllakı bir karakterı tartısacaksak o tartısacagımız karakter Sura olmalıdır. Cözmeden Sonra 3-4 Sny Varan donmalar Efsun Oranların Düşüp düzelmesı 1-2 sanıyelıgıne Bence bunları tartısmalıyız

Bak ben sura olmama rağmen ilk attığım yorumda bile büyü çözme saçmalığına değindim. Sende oynadığın karakteri savunmayı bırakta biraz gerçeklere değinmeye çalış. Tr ile bu server'ı kıyaslamaya çalışıyorsun. Atmışsın 1-2 tane video adam 10-15k damage atıyor. O şamanın bomboş çara 15k attığı yerde, savaşçılar savunması olan çarlara ortalama 30-40k ruh vuruşu vuruyor. Birşeyleri kanıtlamak istiyorsan önce iyice bir araştır. Biz bu oyun dengelensin derken metin2 asıl haline dönsün diyoruz. Tabiki en çok vuracak karakter savaşçıdır, ne bekliyordun savaşçıyla şamanın vuruşları aynı mı olsun ? Buraya TR'den video koyacaksak, sen haksız çıkarsın. O adamlarda hertürlü yüzük, hertürlü deniz ürünü, hertürlü destek eşyası, sular , şebnemler aktif. Bizim serverda kaç tanesi aktfite TR'de şamanlar çok vuruyor bizde vuruyoruz diyorsun?

Şu saçma efsun muhabbetlerini bırakın, buraya yorum atıyorsak vardır bir bildiğimiz. Benim şuanda 50 şaman savunmam var, diğer savunmaları tek tek saymayacağım. Aynı anda 3-4 tane büyü çözme yemedikçe yatmayacak bir çar var elimde. Asıl sorunda bu zaten, büyük çoğunluk şaman oldu ve 50-55 şaman savunması dizdik ee noldu ? Ölmüyoruz. Çünkü diğer karakterler dengeli değil. Savaşçıya yapsınlar becerili silah, büyü çözmenin ayarlarını düzenlesinler. Ok savunması veren kuşu kaldırsınlar. Şamanların damage ayarlarıyla oynayıp biraz düşürsünler, diğer karakterlerin vuruşları artsın. İnsanlar şamanı bırakıp diğer karakterlere yönelmeye başlasın. Oyun işte o zaman tam kıvamında olur. Ölmüyoruz ölmüyoruz demenizin sebebi, şaman vuruşundaki dengesizlik. Herkes şaman olursa heralde kimse ölmez. Umarım anlatabilmişimdir.

Bak ben sura olmama rağmen ilk attığım yorumda bile büyü çözme saçmalığına değindim. Sende oynadığın karakteri savunmayı bırakta biraz gerçeklere değinmeye çalış. Tr ile bu server'ı kıyaslamaya çalışıyorsun. Atmışsın 1-2 tane video adam 10-15k damage atıyor. O şamanın bomboş çara 15k attığı yerde, savaşçılar savunması olan çarlara ortalama 30-40k ruh vuruşu vuruyor. Birşeyleri kanıtlamak istiyorsan önce iyice bir araştır. Biz bu oyun dengelensin derken metin2 asıl haline dönsün diyoruz. Tabiki en çok vuracak karakter savaşçıdır, ne bekliyordun savaşçıyla şamanın vuruşları aynı mı olsun ? Buraya TR'den video koyacaksak, sen haksız çıkarsın. O adamlarda hertürlü yüzük, hertürlü deniz ürünü, hertürlü destek eşyası, sular , şebnemler aktif. Bizim serverda kaç tanesi aktfite TR'de şamanlar çok vuruyor bizde vuruyoruz diyorsun?

Şu saçma efsun muhabbetlerini bırakın, buraya yorum atıyorsak vardır bir bildiğimiz. Benim şuanda 50 şaman savunmam var, diğer savunmaları tek tek saymayacağım. Aynı anda 3-4 tane büyü çözme yemedikçe yatmayacak bir çar var elimde. Asıl sorunda bu zaten, büyük çoğunluk şaman oldu ve 50-55 şaman savunması dizdik ee noldu ? Ölmüyoruz. Çünkü diğer karakterler dengeli değil. Savaşçıya yapsınlar becerili silah, büyü çözmenin ayarlarını düzenlesinler. Ok savunması veren kuşu kaldırsınlar. Şamanların damage ayarlarıyla oynayıp biraz düşürsünler, diğer karakterlerin vuruşları artsın. İnsanlar şamanı bırakıp diğer karakterlere yönelmeye başlasın. Oyun işte o zaman tam kıvamında olur. Ölmüyoruz ölmüyoruz demenizin sebebi, şaman vuruşundaki dengesizlik. Herkes şaman olursa heralde kimse ölmez. Umarım anlatabilmişimdir.

Adaş aha video izlesin arkadaş kıyas yapıyor ya ...

Dünyanın en zor işi cahile laf anlatmaktır kardeşim . Bende şaman savunması olmadığını nerden biliyorsun ? Kimsenin klavyeyle birşey çözmek gibi bir derdi yok herkeze açık bir alanda bir konu tartışılıyor doğru yada yanlış burdan neden rahatsız oluyorsun?Yani gizli saklı elym2 yönetimine yazmıyoruz bu yazıları açık açık ortaya yazıyoruz.Ayrıca ben şamanların atakları düşsün diye bir kelime hiç kullanmadım bu konu öneriler için açılmıştır. Zaten bu konuda sorun olmasa çanlara gelen ortalama - becerı hasarını kaldırmazlardı değil mi ? Algınız zayıf olduğu için sadece tek bir yerden görüyorsunuz onada hak veriyorum. Sen sağlam bir şaman dizmiş olabilirsin biz burda genel konuşuyoruz zaten kişisel degıl yanı konunun başlığı summertime cok vuruyor az yiyor değil understant me ?

Birileri dengeden bahsetmiş niye bu dengeyi şamanlar sağlıyor ? savaşcı 2k vuruyor karabuyu vuramıyor diyip sorun var diyorsunuz şamanlara gelince denge oluyor bu işin adı niye ? Şamanlar niye dengeyi sağlıyor onu çözemedim. Saldırı hızı pvp de kilo degil tonla var . Ben skil dolmasını bekliyim sen otoya al vur var mı öyle adalet ? ben onu soruyorum .

Önerisi olan yazsın!

Bende şaman savunması olmadığını nerden biliyorsun ?
En güzel cevabı kendı kendıne verdın .

Ayrıca bazı kamiller şamanları küçük görüp savunma yapmıyorsun ondan yiyorsun demişler savunmamın olmadığını nerden biliyor bu arkadaşlar 20 çan savunması 30 şaman savunması + 50 blok var karakterimde hiç bir boka yaramıyor siz kime ne anlatıyosunuz.

Birileri dengeden bahsetmiş niye bu dengeyi şamanlar sağlıyor ? savaşcı 2k vuruyor karabuyu vuramıyor diyip sorun var diyorsunuz şamanlara gelince denge oluyor bu işin adı niye ?

Denge nasıl oluyor bılıyor.
Şimdi Dengeye Geçelım Şamanda karakter savunması Delici Atağını düşürüyor . Ama Savascı Nınja Sura savunmasında Deliciyi Etkılemıyor o savunmalar Denge burada .
2.olarak Skıl Vuruşu ıle Delici vurusunu Kıyaslayan Üstün zekalar önce şunu hatırla Herşeyde Karakter Efsunu var Herkezın Karakter Efsunu Fazla Karakter Efsunu Skılleri Delici Seviyesine Ceker bunu hatırla . Bu kadar yuksek karakterlı oyunu oynuyorsan Skıllerın o kadar düşebileceğini hesap etmelısın. Sankı Anormal bir güncelleme olduda Şamanların Atakları uctu 0 Atakla 4k5k vuruyoruz. Kusura bakmayın 4k 5k Vurdugum kısılerde Var 1k vurdugum kışılerde Var İteminle Orantılı Isme Karaktere göre vurmuyorum O mantıkdan yola Cıkarsan ALanda Şaman vs Şaman Olayında ikiside birbirine 1k vurması gerekıyor.
Bir kere cahil olduğun başından belli onu kenara ayırıyorum

Çokta ekimde değil açıkcası hala bazı bebeler ağlıyor burda

(BENI TANIYAN ARKADASLAR ALINMASIN UZERINE BU YAZDIGIM YAZDI ABUK SUBUK YORUM ATAN BEBELEREDIR)

Metin 2 yi tasarlayan adamlar angut mu şamanın skill değerlerini düşük yapmışmılar o adamlar mal mı ? Bunun nedeni ne olabilir bir düşünün bakayım!

Dünyanın en zor işi cahile laf anlatmaktır

Oyun icindede Tartıstık senınle 25 Yaşındayım falan fılan dıye konuya gırış yapıyorsun. 25 yaşında oldugun ıcın Farklı fikirde olan kışılere Ahkam keserken uslubuna dıkkat et. önce Yaşının adamı ol

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri