Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Şamanlar - Anka kuşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ninjanın atağından alıp şamana fazlasıyla veriyorsunuz oyunda denge kalmamış metin2 tarihinde şamanların bu kadar inanılmaz işler yaptığına burda şahit oluyorum bir araştırma yapsak pwp - orjinal metin2 Karakterlerin yüzde hesaplarına baksak bu pvpde bır dengesızlık olduğu açık açık ortaya çıkar serverin %60 ı şaman ve artarak devam ediyor.Karabüyü sura oynayan uzun zamandır görmedim bunun nedeni sizin oyuna uydurarak eklediniz itemler.

Gelelim Okçu'ya en popiler çarlardan olmasada en azından serverın %20 si okçu olur ama burda %0.3 bıle degildir . Nedeni ateş anka kuşudur uyduruktan yapılmış bir kuşun üzerine uyduruktan konulmuş 20 ok savunması ! Okçuların fazla vurduğundan yakınanlar olacak tabi ancak okçu karakterinin 4 skili var ve bunlar hantal skiller bır ateşli ok skilini yaklaşık 3 saniyede atıyor ve skiller çok geç doluyor ilaveten skil attığında çar kazık gibi kaldığı için kaçamayıp bütün skillerede hedef oluyor yani okçu karakterinin yüksek damage atmasının nedeni dezavantajlarının fazla olması.

Gelelim Şaman'a metin2 oyununda şamanların tasarım amacı ve temel görevi destektir bu nedenle 4. karakterdir ve şamana karşı atak ve savunma pek dizilmez nedeni sağlam savunmaları ve düşük damageleridir . Şaman karakteri ejderha gücü yada iyileştirme - hiç bir karakterde eşi benzeri olmayan bir güce ve bu gücü başkalarına verme yeteneğine sahiptir eğer siz kendisi yıkılmayan hatta destek verdiklerinide ayakta tutan bir karakterin eline ilginç bir çan uydurursanız serverın %60 ı şaman olur serverda böyle sinek avlar. Artık tek amaç delicili çan biraz atak sonra kutsa 3k 5 k patır patır kes benım skılle 4k attıgım adam 2k vurarak benı patır patır yatırıyor nedenı ben skılı 20 sanıyede bır atıyorum adam 1 sanıyede 3 defa vuruyor burda nerde adelet ?

Son olarak ateş anka kuşu'na neden sadece ok savunması getirilmiş anlam veremiyorum zaten burası pvp ''Pot''a efsun atsan 15 ok savunması geliyor itemlere + basmak saniyeleri almıyoru yani deri çizme +20 ok savunması verıyor kafadan Türkte koysanız bu kuşu anlarım adamlar + basamıyor yada efsun atamıyor burası pvp yazık emeklere.Bunada eminim karşı çıkanlar olacaktır onlarada şunu teklif ediyorum ateş anka kuşundaki 20 ok savunması şu şekilde değişsin
20 NINJA 20 ŞAMAN 20 SURA 20 SAVASCI KARAKTER SAVUNMASI .

Katılan - bilgi eklemek isteyen - bu yazıda yanlış kısımlar var-

diyenlerinde yorumlarını bekliyorum!

GOBLINS !

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

- Ben ilk defa burda gördüm, tek item tek savunma. Birçok serverda böyle kuşlar, petler var ama hiçbiri böyle saçma bir uygulama yapmıyor. Yarı insan, hp , exp vb. efsunlar koyuyorlar oyunda dengesizlik olmuyor. Uzun zamandır metin2 oynayan birine bizim oynadığımız serverda ateş anka kuşu var, sadece ok savunması veriyor desek güler heralde :)
Madem item ekleyeceksin oyuna, foruma koyarsın kuşları isteyen kılıç savunması alır, isteyen ok savunması alır. Tek savunma olduğu nerde görülmüş :D
- Şaman konusuna yazı yazmaktan bıktım zaten, şaman dediğin destek karakteridir. Savaşırken, exp kasarken, para kasarken yanındakiler bu işlerle uğraşır, sende ona destek verirsin. Kemer sistemi getirdiler, oyunu dengeleyeceğiz şaman kemeri yapın daha az damage yersiniz dediler, ortaya 105 silahları çıktı, saçmalığın böylesi :) 1 karaktere savunma veren kemer sistemi geliyor, 4 karakterinde 105 silahlarından dolayı vurduğu damage artıyor :D
- Savaşçı desen vahim durumda, adamlar o kadar atak yapıyor 2-3k vuruyor, oyundan anlamayan bir şaman karşısına çıkıyor 3k delici vuruyor :D
- Suralara değinmeye gerek yok, karabüyü suralar öldü. Büyülü silah suralar sadece büyü çözmek için kullanılıyor. Maşallah büyü çözmelerde ortalama 10k kritik atıyor. 4-5 yıl uğraş çar diz, 2 tane büyücü gelsin sana çözme atsın ve öl :D
Okçu çok vuruyor diye konu açanlar vardı serverda okçu kalmadı.Ben olsam yeni kuş çıkartırım 40 ok versin ki kimse okçu olmasın herkes geçip şaman oynasın :D

Sana katılıyorum tespitlerin çok mantıklı herkesin kafasında böle tespitler vardır eminim kelimelere iyi dökmüşsün eline sağlık. Son olarak belittiğin öneride bence son derece mantıklı

Son düzenleme:
Bir fikir daha var aklımda ama o sonra Elym2 ismini ŞAMANm2 yapsınlarda gelen adamlar ayıksın mevzuyu

En az 20-30 konu açıldı şamanlarla ilgili ancak herhangi bir müdahale yapılmadı ve yapılmayacakta. Zaten şu dakikadan sonra şamanın vuruşlar düşerse kimse şaman oynayamaz çünkü herkes şaman savunması yaptı ben şamanım ve 2k vuruyorum savunmalı adamlara bana göre bu vuruş çok ancak düşerse 1k vurmaya o zamda şaman diye bir karakter kalmaz. Şuan serverde en dandik anka yaylar 250T den başlıyor adam gibi okçu dizen adam topluda çok adam öldürür ancak 1-1 de okçular hiç bir zaman etkilu olamıyor karşısında ki adam savunma takıyor zaten bütün düz vuruşları yiyor ve skillerini geç attığından etkisiz ancak topluda bence gayet iyidir. He Ateş Ankası kalkarsa bu sefer okçular çok vuracak zaten şuanda vuruşları gayet iyi eğer kuş kalkarsa kimse ayakta kalamaz ataklı bir okçu uzaktan vuruyor zaten bizi keklik gibi avlamaya başlar bu seferde herkes okçu olur. Zaten serverde sağlam okçu bir elin parmak sayısını geçmez hevesle okçu açıp bırakanlar çok nitekim şaman içinde öyle çok yiyorum şamandan hemen şaman açayım bu mantıkla yürümez.

Ancak sizde gidip diğer karakterlere yüklenip şamanı adamdan saymazsanız şamandan 5k deliciyide rahat yersiniz, hala 7 efsunu şamanlı itemi istemeyenler var böyle bir algı oluşmuş "şamanlar eziktir vuramaz" algısı yüzünden herkes şamandan şikayetçi ancak ben savaşçı oynarken minimum 50 şaman savunması ile dolaşıyordum ve en kral şamanlar 2k vurabiliyordu toplu savaşta o adam zaten yerden kalkamadığından pek vuramıyor ancak nasıl diğer karakterlere 50-60 hatta daha fazla savunma yapıyorsak şamanada yapmamız lazım. Ancak 50 savunmaya bile 2k bana göre fazla ben bir şaman olarak vuruşların düşürülmesini isterim ancak çok fazla bir düşüş olmamalı. Eğer şaman olmasa serverde adam kesemeyiz herkes şaman hariç diğer savları fullemiş.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri