HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sağduyulu yorumunu tebrik ediyorum öncelikle.
Ancak okçunun çok vurduğu konusu saçma ben sana tek skıl atana kadar sen bana en az 4 defa vuruyorsun 2k dan hesaplarsak sen 8 k atıyorsun hadı ben atayım 4 k sence kım daha fazla vuruyor onun akabınde ben skıl dolmasını beklıyorum senin oyle bır derdın yok ayrıca 50 şaman savunması yapılması gerekliliği sadece bu serverda var ve cemim sen benden iyi bilirsin ki şaman karakteri zaten kendini kutsadığında buyuk bır oranda damage azalıyor ve krıtıkle vurdugu damage ıkı katına cıkıyor okçuyla şamanın damageleri kıyaslanamaz.
Sana tek bişey soracam ben geri döneli bir kaç ay oldu bu bir kaç aylık zaman zarfında bana skil atan tek bir şaman görmedim sence bu normal bişeymi ? eminim birçoğunun sadece kutsama yansıtma ejderha gucu skıllerı P gerisi master bile açmamışlardır
Ayrıca butun olumsuzluklara rağmen ben hala okçu oynayabiliyorsam şamanın damagesi düştügünde yada degıstıgınde gerçek şaman oyuncularıda şamanı layığıyla oynayacaktır.
Ancak okçunun çok vurduğu konusu saçma ben sana tek skıl atana kadar sen bana en az 4 defa vuruyorsun 2k dan hesaplarsak sen 8 k atıyorsun hadı ben atayım 4 k sence kım daha fazla vuruyor onun akabınde ben skıl dolmasını beklıyorum senin oyle bır derdın yok ayrıca 50 şaman savunması yapılması gerekliliği sadece bu serverda var ve cemim sen benden iyi bilirsin ki şaman karakteri zaten kendini kutsadığında buyuk bır oranda damage azalıyor ve krıtıkle vurdugu damage ıkı katına cıkıyor okçuyla şamanın damageleri kıyaslanamaz.
Sana tek bişey soracam ben geri döneli bir kaç ay oldu bu bir kaç aylık zaman zarfında bana skil atan tek bir şaman görmedim sence bu normal bişeymi ? eminim birçoğunun sadece kutsama yansıtma ejderha gucu skıllerı P gerisi master bile açmamışlardır
Ayrıca butun olumsuzluklara rağmen ben hala okçu oynayabiliyorsam şamanın damagesi düştügünde yada degıstıgınde gerçek şaman oyuncularıda şamanı layığıyla oynayacaktır.
Sağduyulu yorumunu tebrik ediyorum öncelikle.
Sana tek bişey soracam ben geri döneli bir kaç ay oldu bu bir kaç aylık zaman zarfında bana skil atan tek bir şaman görmedim sence bu normal bişeymi ? eminim birçoğunun sadece kutsama yansıtma ejderha gucu skıllerı P gerisi master bile açmamışlardır![]()
Şöylede bir şey var ben sana 8k delici vurmama rağmen seni yatıramadım çünkü blok ve şarap basan kişiler 8k yese bile çok zor yatıyor birde sende 50 savunma olsa zaten her vurduğum işlemiyor blok olduğundan sen bana 5k skil atsan benim 4 vuruşun sadece 2 tanesi işler
ve sende bana 2 tane kritik atsan benimde şarap basmam gerekir ayrıca bir çok okçu sende dahil soğutma taşı takıyor ve 4 tane atak sikiliniz var 4ünü atana kadar diğerleri doluyor ve artarda vuruyorsunuz 2 tane kritik atsanız yerdeyim
Bunlarıda düşünmek lazım hele ki lonca savaşlarında kimse ninjalara vurmuyor bile hatta bir çoğunda ninja taşı bile yok hadi sizi geçtim bıçakçı ninjaları ne yapıcaz onlarda deliciyle çok vuruyor hemde skilleride var ben adama 2 tane düz vurana kadar adam bana 5-6 kere vuruyor, onuda geçelim zavallı savaşçılar ne yapsın? Silahlarına beceri filan gelmiyor sadece skile dayalı bir oyun sistemleri var. Yani daha karakterlerde çok sorunlar var ancak ilgilenen yok erdemcim 
Sen şunu hesaba katmıyorsun ama şaman karakterinin kendi doğal gücü var bazı adamlar 2 3 tane kıytırık ıtem takıp bıraz atak yapıp ben 3 haftada çar dızdım benı kesemıyorsun dıyor mesela sence burda anormal bir durum yok mu zaten az yiyor şamanlar tasarımları gereği birde öyle uyduruk bir çan verdin mi eline izle sen filmi.
Emeğinize saygısızlık etmiyorum ama sadece şaman için 3 farklı karakter çöp oldu bu serverda açıkcası şuan bu serverda şamandan başka oynanacak karakter yok nedenini sen söyle.
Ayrıca okçunun dezavantajlarını saymaya başlarsam burda sayfa yetmez neden sadece ok savunması var anka kuşunda var mı kimsenin mantıklı bir cevabı ?
Emeğinize saygısızlık etmiyorum ama sadece şaman için 3 farklı karakter çöp oldu bu serverda açıkcası şuan bu serverda şamandan başka oynanacak karakter yok nedenini sen söyle.
Ayrıca okçunun dezavantajlarını saymaya başlarsam burda sayfa yetmez neden sadece ok savunması var anka kuşunda var mı kimsenin mantıklı bir cevabı ?
Erdem'im Bu konu hakkında sende dahil olmak üzere bir çok konu açtın ve seninle nerden bakarsan bak burda 3 senemiz oldu.Yapılan her yenilik oyunu bozdu.Bu yetkililere daima vurguladık.Oyunda yenilik yapın,yapmayın demiyoruz ama bu kadarda oyun kendi kendini bitirmezki.Oyun resmen teşbihte kusur olmaz.Kanser gibi resmen kendi kendini yiyor,bitiriyor.Şaman konusuna gelince;oyun başlarında bizde dahil olmak üzere şaman oynuyorduk.Ve ilk günlerden itibaren oyunda sağlam şamanlar oldu ama onlar gerçekten oyunu bılen insanlardı.Şimdi çanı alan kesiyor.Bu oyunda nerde kaldı ADALET,nerde kaldı EMEK ? Diyeceğim son şey inşallah düzenlemeler olur.Bu düzenlemeler gene oyunu alt üst etmez inşallah....
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)