Haftada bir buna benzer konular açılıyor ve hiçbirine cevap verilmiyor hala anlayamadınız galiba, işin içinde nakit yoksa düşünceleriniz değerlendirilmez. Yazın buraya yönetimin para kazanacağı teklifleri, bakın nasıl ilgileniyorlar
Son düzenleme:
Herkes 5-5 Şamansiz savunma-kiliÇ biÇak Çİftel +ok İtemler ariyor. ArkadaŞ sen Şamani adamdan sayip savunmasini yapmazsan yedİĞİn dÜz vuruŞlara laf etmeye hakkin yok. Madem Çok delİcİ yemek İstemİyorsunuz. Dİzİn Şamanli 5-5 savunmalarinizi. Yapin 15 bloklu kalkaninizi zirhinizi. Şamanlara savunma yapmayip aĞlayanlar yÜzÜnden sİlahlardakİ ortalamalar kaldirildi. Sİstemİ deĞİŞtİrmek yerİne kendİnİzİ deĞİŞtİrİn.
Anka kuşundaki 20 ok savunmaları dengelemek için kullanılıyor. İlk 5 efsunda kılıç bıçak çift ok karakter olan kaç item var ? Deri çizme,altın kolye ve anka kullanılır okçulardan bir nebze az yenir. Lonca savaşında attığı kritik damage ile çok önemli zaten okçular. Bence okçularda sorun yok. 1-1 wsde okçudan ne bekliyorsunuz ki ? 1-1 wsde en önemli olan delici olayında ortada yok. Düz vuramazsın düz yersin. Yapılan iyi savunmayla okçunun şansı yok.
Şamanlar ile ilgili çok konu açıldı. Yeni gelen çanlara ort bec gelmemesi gibi saçmalık yapıldı. Eğer ort bec yaptıysan bir kere onunla devam edeceksin. Yanlışı yanlışla kapatamazsın.
Madem çok adil bir oyun var savaşçının günahı ne ? 30 savaşçı savunması olan 1-1de kesilmiyor. Var mı 30 ninjası olan birini kesemeyen ninja ? Var mı 30 şamanı kesemeyen şaman ? Her karakterde bec ortlu silah var savaşçıda yok. Olsa etrafı kan götürecek. Ben forumda konu açıyor muyum hani bize beceri diye ? Vurduğum 2-3k yediğim delici gene 2k. Karabüyü sura ve savaşcı bitti ama yapacak bir şey kalmadı. Herkesde 60 savaşçı sav varsa daha nasıl damage atılır çözemedim orasını.
Şamanlar ile ilgili çok konu açıldı. Yeni gelen çanlara ort bec gelmemesi gibi saçmalık yapıldı. Eğer ort bec yaptıysan bir kere onunla devam edeceksin. Yanlışı yanlışla kapatamazsın.
Madem çok adil bir oyun var savaşçının günahı ne ? 30 savaşçı savunması olan 1-1de kesilmiyor. Var mı 30 ninjası olan birini kesemeyen ninja ? Var mı 30 şamanı kesemeyen şaman ? Her karakterde bec ortlu silah var savaşçıda yok. Olsa etrafı kan götürecek. Ben forumda konu açıyor muyum hani bize beceri diye ? Vurduğum 2-3k yediğim delici gene 2k. Karabüyü sura ve savaşcı bitti ama yapacak bir şey kalmadı. Herkesde 60 savaşçı sav varsa daha nasıl damage atılır çözemedim orasını.
Bir kere cahil olduğun başından belli onu kenara ayırıyorum yazdıklarının hiç birinin anlamı yok hiç birinin mantıklı açıklaması yok ekleyerek devam ediyorum senin Türkte hayal edemediğin çarlarla oynamış biri olarak bana akıl vermek gibi bir lüksünde yok daha da devam ediyorum sen ödlek bir şaman olduğun için bu konudan korkuyorsun gocunacak birşeyin yoksa bu konuların açılmasına neden bu kadar sinirleniyorsun aslan parçası ?sürekli sen ve senin aynı konun sen bence bu konuları önceki yorumlardan kopyalayıp yapıştırıyorsun hatalarımı söyle dedinya al sana hataların
okçu oyunun en az vuran skilerine sahip birkere önce onu öğren sen gelmiş okcunun devavantajı var ondan çok vuruyor diyorsun en çok vuran skil ruh vuruşudur sonra karaknlık küre sonra zehirli bulut önce öğren
gelimişşin yazmışın burda şimdi karabüyü sura yok eskiden oyunu ya oynamadın yada salla kafana göre Femous hatırlarmısın il 6 ay da destanın başı b silah suraydı Yoizhik sonra ama sen bilmessin anca yaz
ateş anka kalksa ne olucak tekmi atıcan ? benim ateş ankasız 45 ok 60 ninjam var kaç atabilirsin ?
şuan karabüyü oynayan yok sen bilmessinde şuan ely4te bile insalar b silah ve orda büyü sav max 60 karakter savda yok destanda kolyeye zırha karakter sav geldiğinden beri (destanın açıldığı an yani) karabüyü bitti velevki karabüyü oynayan var ve ateş anka yok karanlık koruma 1/3 azltıyor yanı 3k atan adam korumalıya 2k atar yine az atıcaksın
gelelim şamanlar destek akrakter vb vb vb vb vb sen türk oynamadın anlıyorum xfire veya youtube bak iylestirmeci şamanları kesebilen varmı vs de savasta sen tabiki san sadece destek senin savundugun okçunun tek özeligi sav yapmaz kimse ama sav yapana skilleri bile işlemez ben 160 atak 95 yarı ıle 109 ateşli ok attığım adam var bu adam ateş anka çagırmasa kaç k yer sence düşn biraz
sen gelmişin 4k 5k düz atıyormuş şamanlar ben kendi surama 3k atıyorum ve elimde 54 ort çan ve 95 sura atak var suramdada sadece 45 şaman savunması var sen gidip sadece savascı ninja sura yaparsan zaten büyük ihtimal a9 takıyorsun yani büyü savın max 70 ben şamanıma atak yaparım seni becli çanla keserim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu videoyuda izle ve artık bu konuları açmaktan vazgeç senin derdin ne bilmiyorumda şamanın atağıda yok bu arada sen anlamassın tabi bizim 105lık çanlar türkten geldi ve düzünleme yapılmadı atağı ile sadece ort geldi ort olamsada buz topu 50 saldırı değeri 2 gorevde toplam 110 eder 160 buda 50 ort eder zaten seni yine keser senin savın olmadıgı surece seni hep keserler videoyu izle sen anla (sanmıyorum ama )
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)