Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Şamanlar - Anka kuşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Destek karakter lafını nerden cıkarttınız bılmıyorum ama Türkdekı şamanlar böyle .

Hic birisine DEstek verıyormus gıbı durmuyor TIKIR TIKIR kesıyor. Yok efendım şamanlar cok vuruyor az vuruyor Her karakter cok vurur sen savunmasını yapmazsan.

Ya birader hepinize soruyorum bunu. ŞAKA MISINIZ?

Başka hangi karakteri sıfır silah savunması yapıp, 50-60 karakter savunması yapınca 70 atağa kadar engelleyebiliyorsunuz.

Şaman çok az vuruyor bence. Daha da artması lazım. Sıfır çan, altmış şaman dizen adam normal ataklarla ölmüyor.

Başka karakterlerde 60 silah 50 karakter savunması yapıp normal ataklarla skille kesebiliyorlar. 0 silah 60 karakter savunması yapınca skille tek yiyoruz. Deliciyle 0 ataklı ortalamasız silahlarla bile kesiyorlar.

İşinize geldiği gibi değiştirip durmayın şunu. Daha sağlam nedenleriniz varsa beni de ikna edin. Ben de destekleyeyim sizi.

Anka kuşunun verdiği savunma 10'a 5'e düşürülebilir de kaldırılması taraftarı değilim. Ya da eskisi gibi 15 ok 4k hp versin. Veya 10 ok versin.

Son düzenleme:
Bir de şaman destek karakteridir demişsiniz. Bırakın şu dogmalarınızı kenarı. İstediğiniz her şeyi(günlük hayatta da dahil) kendinize göre şekillendirip yeni bir yapıya uyarlayabilirsiniz ki burada sanal bir ortamdan bahsediyoruz. Sanal ve çoklu oyunculu bir ortam.. Ne demek peki bu? Ortak bir hayal gücü demek. Belirli sınırları var. Ve bu sınırlar içerisinde istediğiniz bir şeyi yapmak için "ek bir enstrümana" gerek duymazsınız.

Yani "-dır"li "-dir"li cümleler ezberci, bayağı ve yozlaşmış ortak bir düşünce sistemi geliştirir. Kısaca ezberci zihniyet diyebiliriz buna. Ezberinizin dışında olan şeyler, yanlış olmak zorunda değiller.

Ben şamana savunma dizmeyİm dİğer karakterlere yükleniyim şamansiz 5-5 İtem aliyim 0 çan 0 yelpaze 0 savunmayla geziyim sonra şaman gelicek bana 4-5 k aticak o da atakli delicili yarili yani sağlam bir şaman sonra ben şikayet edicem bu bana saçma geliyor ben savunma dizmezsem tabi öyle vururlar.

Yazilanlarin arasinda okudum yazmiş biri Şaman olmazsa adam kesilmez diyor Çok doğru bir tespit sen 3 karakter 1 adama dala dur. Kesemezsİn savi + Şarabi yatirmaz o adami

Zaten server savunma dizmek için çok uygun kemerden tut kostümlere kadar kalkan + kemer + 15 şamanli kostüm en kötü ihtimalle senin Şamana karşi daha fazla dayanma olasiliğini artirir.

Ben Şamanlardan memnunum yeri geldiğinde bana da Çok vuruyolar ama sağlam olanlar dediğim gibi ona yapicak bİr şey yok adam çarini baştan aşaği 10 numara dizmiş o adam bana iyi vurmasinda napsin?

He ninja konusunda da şöyle bir şey var o atakli ninjalar kadar Çok vuran mi var Allah aşkina bİr savaşta ninja İle ilgİlenen mİ var 55 nİnja sav + 50 ok savunmasi var adam bana en kötü 6-7 k atiyor.

Ben çözmeci oynuyorum madem Şamandan Çok şikayetçisiniz çözmeci oyna at çözmeyi debelensin dursun :D

Sonuç olarak Şamana sahip çikalim :D

Son düzenleme:
Senin derdin belli bence Şamanın atağı düşsün Şaman savı yapmayalım 50 blok yapıp sıyrılalım dıyorsun sura nınja savascı savunmalarına ağırlık verelım şamanı 0 yap blok dız tamam Bunun adı kolaycılıktır. Şamandan 5k6k yıyorsan zaten şamana değer verıp savunmasını yapmamısındır kı hakkındır o değerleri yemek Şamana verdiğin muameleyi Savascıya yap savunmasını 0 yap oda 15k vurur.

Şamanlar Seri vuruyor konusuna itiraz etmem ama Şamanımla 1k vurdugum adamlarda var onlar ayrıcalıklımı şamandan 1k yıyorlar Demekkı bazıları şamana değer verıp savunmasını yapmamıs.

Türk ile Pvp yı Şaman konusunda kıyaslamışınız. Türk ile Elym2'nin Şamanlar konusundakı farkı Skıllerdir Elym2 de 30 beceri 105 sılahı bul atacagın en baba 2k 3k
Bence siz şamanı yanlış anlamısınız. Şamanı + vermek + almak ıcın sıradan bı karakter gözüyle bakıyorsunuz Şaman o kadar kolay bı karakter değil madem olay bi silahda bitiyor herkez şaman olsun mılletı kessın görüyoruz bı sılahla işin biteceğini sananları o kadarda kolay değil

Bak güzel kardeşim benim yazdıklarımı okumadan mı yorum atıyorsunuz ? Ben ne diyorum şaman çok özel bir karakter hiç bir karakterde olmayan hem kendini hemde etrafındakileri güclendirebilen ve savunmasını arttırabilen karakterlerdir şamanlar zor öldürülebilen karakterlerdir sen zaten zor ölen bir karakterin eline böyle çan verirsen kimsede şamanı yatıramaz ?

Metin 2 yi tasarlayan adamlar angut mu şamanın skill değerlerini düşük yapmışmılar o adamlar mal mı ? Bunun nedeni ne olabilir bir düşünün bakayım!

Ayrıca bazı kamiller şamanları küçük görüp savunma yapmıyorsun ondan yiyorsun demişler savunmamın olmadığını nerden biliyor bu arkadaşlar 20 çan savunması 30 şaman savunması + 50 blok var karakterimde hiç bir boka yaramıyor siz kime ne anlatıyosunuz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri