noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Şamanlar - Anka kuşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Şahsen Anka kuşu benım umrumda degıl Konunun Adı Şamanlar Anka kuşu degıl .
80 Nınja 70 ok um var Kuş olmasada cok bişey değişmez benım ıcın 1k olur 2k

Konunun adı Şamanlar - Anka kuşu :D
Sadece sorun şurda nedense her şamanla alakalı konu açıldığında şaman arkadaşlar savunma yapılmamasından ve çan savunmasından bahsediyor.Bende diyorum ki okçu bu oyunda en fazla savunma yapılan karakter(65 oran).Şamanların çan savunma efsunu çalışmıyor,
Savunma yapabilen adam için hiç bir zaman bişey fark etmez ki şamanlarda benim için farketmiyor savunmam yeterli düzeyde ama ben bu savunmayı efsun ile yaptım nesne marketten alınıp beleşten 20 savunma veren bir alternatif ile değil bizim için sorun burda.Efsun getirirek ok savunması yapılması gerekiyor ki işin adaleti olsun.Aynı şekilde bu adaletsiz durum karabüyü sura ve şamanların skillerindede geçerli.

Konunun adı Şamanlar - Anka kuşu :D
Sadece sorun şurda nedense her şamanla alakalı konu açıldığında şaman arkadaşlar savunma yapılmamasından ve çan savunmasından bahsediyor.Bende diyorum ki okçu bu oyunda en fazla savunma yapılan karakter(65 oran).Şamanların çan savunma efsunu çalışmıyor,
Savunma yapabilen adam için hiç bir zaman bişey fark etmez ki şamanlarda benim için farketmiyor savunmam yeterli düzeyde ama ben bu savunmayı efsun ile yaptım nesne marketten alınıp beleşten 20 savunma veren bir alternatif ile değil bizim için sorun burda.Efsun getirirek ok savunması yapılması gerekiyor ki işin adaleti olsun.Aynı şekilde bu adaletsiz durum karabüyü sura ve şamanların skillerindede geçerli.

Farkındayım soner Düzelttim hemen ve şamanla alakalı bır konuya ilk defa yorum yapıyorum. Ben bu konuda Şamanlar cok vuruyor dıyenlere kızıyorum. Kuşlar konusunda haklısınız Nıye kılıc cıft bıcak çan ıcın Kuş yokda Ok ıcın var adaletsiz o konuda hakkınızı verıyorum. Şamanlar konusunda katılmıyorum 0 mı vursun şamanlar o zaman Savascı Sura Nınja Karakterlerini iyice Ağırlık versın herkez Kımse ölmesin zaten Şarapla zar zor ölüyor ınsanlar .

Bence kuş kalksa bile okçuların fazla vuracağı kişi sayısı bellidir, sağlam olan bir adam kuşa ihtiyaç duymadan da minimum derecede skil yer ancak siz savunma yapmadığınız sürece şamanlar sizi kesmeye devam edecektir. Kuş kalksa bu sefer 15 ok kostüm ya da 15 ninja kostümlr o açık rahat kapatılır bencede kalkması lazım oyuna biraz renk gelsin şarap basan sağlam bir adam 10 hatta 15 kişiye rahat dayanıyor bence en büyük sorunlardan biride büyü çözmedir kimse buna değinmemiş ama 12k çözme atabiliyor bir sura ayrıca 2-3 saniye oyun donuyor yani aşırı saçmalık 2-3 tane büyü hızıda iyi olan sura sizi sadece büyü çözmeyle keser şarapta işe yaramaz çünkü lag oluşuyor.

Sorunlara gelirsek çok sorun var ancak şamam sorunu benim açımdan pek sıkıntı değildi 50 savunma+blok yaparsanız şamanlar bir işe yaramaz zaten.

Herkes ne güzel yazmış şamanı umursamadıkları ve savunma yapmadıkları için çok yiyorlar yapabilen adam yemiyor diye.Okçu ninja içinde aynı durum geçerli değil mi acaba isteyen adam anka kuşu olmadan 65 ok dizemez mi ? Ayrıca şu çan savunmasına gelirsek çan savunmasının bu oyunda bir halta yaradığı yok nedenide açık ve net Metin2 nin kendi sitesi da bakarlarsa
(Çan savunması : Bu bonus büyülü olmayan tüm saldıralara karşı,alınan zararı azaltır.) Şaman büyü gücü olmadan düz vuruyorda biz im mi haberimiz yok.Konu şaman olunca savunma dizmeyen çok yiyor diyebilen insanlar konu okçu olunca neden anka kuşuna itiraz etmez garip bir durum.Nasıl ki toplu itemlerde 45-50 şaman yapılabiliyorsa takviyesiz 65 okta yapılabilir bence kuş olmadan.

Dostum, orada "büyü gücü" kavramı algı karmaşası olmasın diye yapılmış bir çeviri. Yani orada kastettiği şey düz vuruş veya bedensel skiller ki şamanda bedensel saldırı skilleri yok. Dolayısıyla orada çıkacak anlam şu'dur, çan savunması sadece düz vuruşun verdiği hasarı azaltır. Ki çan savunması çalışıyor bizzat denedim.

Oyunda karakterlerin bozuk olduğunu şuradan anlayabilirsiniz.Oyuna girin ve sağa sola bakın etrafınızda hiç karabüyü sura ve yahut skil atan bir şaman görüyormusunuz? Demişsiniz türkte şamanlar şöyle böyle.iyide türkteki şamanlar skil atıyor ve kesebiliyor bizdekiler ne yapıyor? Türkte sağlam bir şaman yapmak her babayiğidin harcı değil ama burda şaman dizmek çokmu zor? Amacım Türk ile burayı kıyaslamak değil.Oyun oynuyor isek bir denge olması gerek ve görünen o ki oyunda DENGE YOK...

Etraf full becerici şaman ve karabüyü kaynıyor. Ben bile becerici şaman dizmeye çalışıyorum şu an. Ve şaman dizmek bu serverda her zaman en pahalısı oldu. Ayrıca 50-60 savunma ile iptal edebiliyosun. Büyüye de gerek yok. Şamanlar az vuruyor. Hem düz, hem skille. En büyük haksızlık bu.

Ha şaman atakları bir şekilde düşerse. Tüm karakterlerden maksimum 600 yiyen(çözme hariç) bir charım olacak(muhtemelen).
Bu sefer de diyeceksiniz savunmalar çok yüksek, 165 atak yapıyoruz 2.5k vurunca seviniyoruz diye. Kimse kimseyi öldüremeyecek vs.vs.
Oyun şu an gayet de dengeli.

Son düzenleme:

Farkındayım soner Düzelttim hemen ve şamanla alakalı bır konuya ilk defa yorum yapıyorum. Ben bu konuda Şamanlar cok vuruyor dıyenlere kızıyorum. Kuşlar konusunda haklısınız Nıye kılıc cıft bıcak çan ıcın Kuş yokda Ok ıcın var adaletsiz o konuda hakkınızı verıyorum. Şamanlar konusunda katılmıyorum 0 mı vursun şamanlar o zaman Savascı Sura Nınja Karakterlerini iyice Ağırlık versın herkez Kımse ölmesin zaten Şarapla zar zor ölüyor ınsanlar .

Şamanda bana göre savunma konusunda bir problem yok lakin düz aşırı derecede seri vuruyor buda haksızlık yaratıyor.Kendi kullandığım karakterden örnek vericek olursam ben bir skil için minimum 15 sn bekliyorum düz vuruşum yok denecek kadar az şaman 5 sn içerisinde ortamala 7-8 vuruş yapıyor bunların yarısı tutup 2k vurduğunu farzedersek her karakter üzerinde bir baskınlık kurabiliyor.Düz vuruşun avantajı şamanı baskın karakter olarak ön plana çıkartıyor bu durum diğer karakterlerde yok bence tek sorun burda.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri