noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Şamanlar - Anka kuşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enfestime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bak güzel kardeşim benim yazdıklarımı okumadan mı yorum atıyorsunuz ? Ben ne diyorum şaman çok özel bir karakter hiç bir karakterde olmayan hem kendini hemde etrafındakileri güclendirebilen ve savunmasını arttırabilen karakterlerdir şamanlar zor öldürülebilen karakterlerdir sen zaten zor ölen bir karakterin eline böyle çan verirsen kimsede şamanı yatıramaz ?

Metin 2 yi tasarlayan adamlar angut mu şamanın skill değerlerini düşük yapmışmılar o adamlar mal mı ? Bunun nedeni ne olabilir bir düşünün bakayım!

Ayrıca bazı kamiller şamanları küçük görüp savunma yapmıyorsun ondan yiyorsun demişler savunmamın olmadığını nerden biliyor bu arkadaşlar 20 çan savunması 30 şaman savunması + 50 blok var karakterimde hiç bir boka yaramıyor siz kime ne anlatıyosunuz.
Destek karakter lafını nerden cıkarttınız bılmıyorum ama Türkdekı şamanlar böyle .

Hic birisine DEstek verıyormus gıbı durmuyor TIKIR TIKIR kesıyor. Yok efendım şamanlar cok vuruyor az vuruyor Her karakter cok vurur sen savunmasını yapmazsan.

Metın 2 yı tasarlayan dıyorsun o vıdeo ları ızle Nerde cekılmıs vıdeo lar Pvp mı o selver ? Ve o şamanlar az mı vuruyor ? Sen kolaycı birisisin . Şamanı ortadan kaldıralım Herkez Savascı sura nınja ağırlık versın ? bu mu ıstedıgın Selverı ıyıcene geriye götürecek hamleler bunlar .

Ayrıca senın kımseye " Kamıl,Ahmak mal " gibi kavramları söylemeye hakkın yok burada Bu Forum tartısmak ıcın var Sağa sola küfür etmek ıcın değil.

Son düzenleme:
Bak güzel kardeşim benim yazdıklarımı okumadan mı yorum atıyorsunuz ? Ben ne diyorum şaman çok özel bir karakter hiç bir karakterde olmayan hem kendini hemde etrafındakileri güclendirebilen ve savunmasını arttırabilen karakterlerdir şamanlar zor öldürülebilen karakterlerdir sen zaten zor ölen bir karakterin eline böyle çan verirsen kimsede şamanı yatıramaz ?

Metin 2 yi tasarlayan adamlar angut mu şamanın skill değerlerini düşük yapmışmılar o adamlar mal mı ? Bunun nedeni ne olabilir bir düşünün bakayım!

Ayrıca bazı kamiller şamanları küçük görüp savunma yapmıyorsun ondan yiyorsun demişler savunmamın olmadığını nerden biliyor bu arkadaşlar 20 çan savunması 30 şaman savunması + 50 blok var karakterimde hiç bir boka yaramıyor siz kime ne anlatıyosunuz.

Sen 20 kılıç 30 savaşçı +50 blok yap sonra gel sana kasılmalık zehirle delici tek atayım.
Ayrıca Metin2'yi tasarlayan adamlar angut mu şamanın düz vuruşlarını ayarlayamamışlar mı?

Hiçbir karakter diğerlerinden az yemez bu arada. O da nereden çıktı? Ölmesi zor karakter nedir ya. İyileştirmeden bahsediyosan zaten eğer herkesin ortasındaysan iyileştirme basarken vuramıyosun o sırada kimseyi savuramadığın için bastığın heal'dan daha çok damage yersin.

Onu geçtim karakter savunması neden şamanın delicisini olağanüstü bi şekilde keserken diğer karakterlerin delicilerine neredeyse hiç etki etmiyor. Mantıksız cevaplar yazma lütfen. Sen sütün siyah olduğunu kanıtlamaya çalışıyosun şu an.

Son düzenleme:
Herkes ne güzel yazmış şamanı umursamadıkları ve savunma yapmadıkları için çok yiyorlar yapabilen adam yemiyor diye.Okçu ninja içinde aynı durum geçerli değil mi acaba isteyen adam anka kuşu olmadan 65 ok dizemez mi ? Ayrıca şu çan savunmasına gelirsek çan savunmasının bu oyunda bir halta yaradığı yok nedenide açık ve net Metin2 nin kendi sitesi da bakarlarsa
(Çan savunması : Bu bonus büyülü olmayan tüm saldıralara karşı,alınan zararı azaltır.) Şaman büyü gücü olmadan düz vuruyorda biz im mi haberimiz yok.Konu şaman olunca savunma dizmeyen çok yiyor diyebilen insanlar konu okçu olunca neden anka kuşuna itiraz etmez garip bir durum.Nasıl ki toplu itemlerde 45-50 şaman yapılabiliyorsa takviyesiz 65 okta yapılabilir bence kuş olmadan.

Oyunda karakterlerin bozuk olduğunu şuradan anlayabilirsiniz.Oyuna girin ve sağa sola bakın etrafınızda hiç karabüyü sura ve yahut skil atan bir şaman görüyormusunuz? Demişsiniz türkte şamanlar şöyle böyle.iyide türkteki şamanlar skil atıyor ve kesebiliyor bizdekiler ne yapıyor? Türkte sağlam bir şaman yapmak her babayiğidin harcı değil ama burda şaman dizmek çokmu zor? Amacım Türk ile burayı kıyaslamak değil.Oyun oynuyor isek bir denge olması gerek ve görünen o ki oyunda DENGE YOK...

Herkes ne güzel yazmış şamanı umursamadıkları ve savunma yapmadıkları için çok yiyorlar yapabilen adam yemiyor diye.Okçu ninja içinde aynı durum geçerli değil mi acaba isteyen adam anka kuşu olmadan 65 ok dizemez mi ? Ayrıca şu çan savunmasına gelirsek çan savunmasının bu oyunda bir halta yaradığı yok nedenide açık ve net Metin2 nin kendi sitesi da bakarlarsa
(Çan savunması : Bu bonus büyülü olmayan tüm saldıralara karşı,alınan zararı azaltır.) Şaman büyü gücü olmadan düz vuruyorda biz im mi haberimiz yok.Konu şaman olunca savunma dizmeyen çok yiyor diyebilen insanlar konu okçu olunca neden anka kuşuna itiraz etmez garip bir durum.Nasıl ki toplu itemlerde 45-50 şaman yapılabiliyorsa takviyesiz 65 okta yapılabilir bence kuş olmadan.

Şahsen Anka kuşu benım umrumda degıl tartısma Şamanlar üzerine yapılıyor.80 Nınja 70 ok um var Kuş olmasada cok bişey değişmez benım ıcın 1k olur 2k. O kuş olmazsa olmaz bişey değil benım ıcın Adaletlide değil Kılıc cıft bıcak ıcın kuş yokta Nıye Ok ıcın var onun icin bişey diyemem

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri