Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Yahu
hayretsiniz anlamıyorsunuz benim bir eksigim yok benide kimse kesemez bu açtığım konu genel bir konu neden herkez bu kadar gocunuyor serverda 100 karakter varsa 70 i şaman hiç birinir görmüyor musunuz biz oyuna zevk gelsinin peşindeyiz kaldırmasın anka kuşunu ne değişir ben zaten 5 yıldır okçuyum çözmede bug vardı herkez sura oldu şimdi şamanda bir açık var herkez şaman anka kuşu kalksa eminim alayı okçu olur
Benim için değişen birşey yok biz server daha iyi olsun eğlencesi çıksının peşindeyiz.Madem karakterli övüyonuz gelin madem göstereyim karakter hiç fark etmez zaten sağlam savunması olan sağlam diğerleride beni görünce ninjalarını takıyor örnek winci .
Bu arada ateş anka kuşu kalkınca okcuların bana vurduğu damagede artacak sadece sizden kalkmıyor yani rahat olun .
Loncamdada bir sürü şaman var onlarda bu durumdan etkilenecek ama hiç biri çıkıp zırlamıyor sizin tek yaptığınız yakınmak.
Ben bu konuyu sayfalarca yazdım yazmayada devam edeceğim sıkıntı olan konuya girmesin kimseyi zorlamıyoruz.
Ayrıca bana şekil yapmak isteyen arkadaşlar varsa her zaman mavi 2 deyim beklerim.
Ateş anka kuşundaki ok savunması 40 da olsa ben okçu oynamaya devam edeceğim acaba şaman atakları düştüğünde siz şaman oynayabilecek misiniz ? asıl soru bu
hayretsiniz anlamıyorsunuz benim bir eksigim yok benide kimse kesemez bu açtığım konu genel bir konu neden herkez bu kadar gocunuyor serverda 100 karakter varsa 70 i şaman hiç birinir görmüyor musunuz biz oyuna zevk gelsinin peşindeyiz kaldırmasın anka kuşunu ne değişir ben zaten 5 yıldır okçuyum çözmede bug vardı herkez sura oldu şimdi şamanda bir açık var herkez şaman anka kuşu kalksa eminim alayı okçu olur
Benim için değişen birşey yok biz server daha iyi olsun eğlencesi çıksının peşindeyiz.Madem karakterli övüyonuz gelin madem göstereyim karakter hiç fark etmez zaten sağlam savunması olan sağlam diğerleride beni görünce ninjalarını takıyor örnek winci .
Bu arada ateş anka kuşu kalkınca okcuların bana vurduğu damagede artacak sadece sizden kalkmıyor yani rahat olun .
Loncamdada bir sürü şaman var onlarda bu durumdan etkilenecek ama hiç biri çıkıp zırlamıyor sizin tek yaptığınız yakınmak.
Ben bu konuyu sayfalarca yazdım yazmayada devam edeceğim sıkıntı olan konuya girmesin kimseyi zorlamıyoruz.
Ayrıca bana şekil yapmak isteyen arkadaşlar varsa her zaman mavi 2 deyim beklerim.
Ateş anka kuşundaki ok savunması 40 da olsa ben okçu oynamaya devam edeceğim acaba şaman atakları düştüğünde siz şaman oynayabilecek misiniz ? asıl soru bu
Burada bi gariplik var kendısını uyarıyor gibime geldi :m08::m08:
Sen tatlı tatlı hayaller kur Hesap kıtap yap o öyle olsa şuna böyle yaparım falan fılan . Şamanlar Char kasarken Boss keserken lonca savasında + Almak ıcın yapılmıs bı karakter değil . Alanda En güclü karakter ŞAMAN beğensende beğenmesende Yok savascıya becerı gelsın yok nınja böyle olsun şamanda şu olmasın bu olmasın hayaller kurun.:ka19:
Benim onu yazma sebebim, insanlara şaman savunması yap, bende şu kadar bu kadar savunma var vuramıyorlar demeniz. Diyorumki bendede 50 savunma var ve şamanlar vuramıyor. Asıl sorun oyundaki dengesizlik. İnsanlar burda düşüncelerini dile getiriyor ve sen herkesle kavga etmeye çalışıyorsun. Ben buraya oyundaki dengesizlikleri yazıyorum, sen bana şamanı savunuyorsun. Bir oyunu bu kadar benimsemen çok kötü bir durum, hatta oyun bile değil sen resmen şaman karakterini içinde yaşıyorsun. Benim yıllardır oynadığım karakter suradır, ilk yorumumda bile büyü çözmenin adaletsizliğinden bahsettim. Oyuna bu kadar kendini kaptırma istersen. Oyunda dengesizlik olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz, bende bu dengesizliği ortadan kaldırmak için fikirlerimi buraya yazıyorum. Düzgün bir şekilde yorum atacaksan cevap yaz, palyaçoluk yapma yeri değil burası. Yazdıklarına kendin gülüp, kendin eğleniyorsun. Tartışma çıkarmaya çalışma.
Sen keserim kesilirim muhabbetlerini bırakda Hangı şamanla 2 lı mucadeleye girdinde böyle Feryat Figan Şamanlar cok vuruyor muhabbetlerıne başladın .hayretsiniz anlamıyorsunuz benim bir eksigim yok benide kimse kesemez
Birde şu var, bu tür konulara şamanı savunmak için sürekli yorum atanlar var. Madem bu kadar çok seviyordunuz şamanı, yüzyıllardır şaman oynuyordunuz. Oyun şuan çok dengeli size göre. Neden turnuva için açılan sunucuda hiçbiriniz şaman değildiniz? O sunucuya bizde girdik yaklaşık 1 hafta. 20-30 kişilik loncada 2-3 tane şaman vardı. Bu kadar şaman sevdalısıydınız orda neden şaman oynamadınız ? Özellikle ely3 sunucusunda oynayan herkes oyunda dengesizlik olduğunu biliyor. Boş yorum yapacağınıza bu dengesizliği düzeltmeye çalışın. Oyunda kanka dediğiniz adamlar bu tür konular açıyor madde madde sıralıyor. "Çok haklısın kanka" diye yorum atıyorsunuz, başka insanlar bu tür konular açınca neden kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz ?
Benim onu yazma sebebim, insanlara şaman savunması yap, bende şu kadar bu kadar savunma var vuramıyorlar demeniz. Diyorumki bendede 50 savunma var ve şamanlar vuramıyor. Asıl sorun oyundaki dengesizlik. İnsanlar burda düşüncelerini dile getiriyor ve sen herkesle kavga etmeye çalışıyorsun. Ben buraya oyundaki dengesizlikleri yazıyorum, sen bana şamanı savunuyorsun. Bir oyunu bu kadar benimsemen çok kötü bir durum, hatta oyun bile değil sen resmen şaman karakterini içinde yaşıyorsun. Benim yıllardır oynadığım karakter suradır, ilk yorumumda bile büyü çözmenin adaletsizliğinden bahsettim. Oyuna bu kadar kendini kaptırma istersen. Oyunda dengesizlik olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz, bende bu dengesizliği ortadan kaldırmak için fikirlerimi buraya yazıyorum. Düzgün bir şekilde yorum atacaksan cevap yaz, palyaçoluk yapma yeri değil burası. Yazdıklarına kendin gülüp, kendin eğleniyorsun. Tartışma çıkarmaya çalışma.
Bende tam bundan bahsediyorum adaş bu arkadaş itemlerini suraya ninjaya savaşcıya taksa vasat bir oyuncu olacak o yüzden bu kadar hava atma peşinde sıkıntı çıkarma ve reklam yapma peşinde ama arkadaş bilmiyor ki o ilkokul 3 e giderken ben aspendosta constantinde efsane çarlarla oynuyordum savunmalarını övmekten başka bir halt bilmiyor mesele oysa al yanına 10 farklı karakter gel kesebiliyor musun GOBLINS'i bakalım. Şu oyuna katkı vermiyorsunuz bari zarar vermeyin şu güne kadar yaptığımız elym2 yönetimi bu uyarıyıda dikkate almayacak zerre umrumdada değil çarımı satmam bile siler oyunu kapatırım bizim amacımız herkezi kesmek değil zevkli ve vakit geçirebileceğimiz bir ortam yapma çabasıdır. zaten Elym2 yönetimi önceliğini paraya değil serverın kalitesine verseydi şimdi para basıyorlardı .
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)