- Konular
- 67
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
o çarın adı ne kim sattı bunları demeden neye göre konuşuyorsun sen ?bilmeden konuşma arkadaşın aldığı çar sonradan 6 ay banlı çıktı
ikinci olarak bizim arkadaş o çarın ss si olduğunu bilmiyordu ha diyelim ban yedi küfür 3 gün sayılır bir dahada karşıma çıkma toz ederim seni
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
o çarın adı ne kim sattı bunları demeden neye göre konuşuyorsun sen ?
ReveaL , 60 gün banlıydı , haber verilmeden satılmış Kerim'lere , benimde haberim olmadığı için 120 günde ben banlatmıştım toplamda 180 gün banlı çar satıldı Kerim'lere.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ReveaL , 60 gün banlıydı , haber verilmeden satılmış Kerim'lere , benimde haberim olmadığı için 120 günde ben banlatmıştım toplamda 180 gün banlı çar satıldı Kerim'lere.
Karakteri satan arkadaş ban yediginden haberi bile olmadıgını belirtti detaylı açıklamayı geldiginde o yapar.
RaccoN TEKSAS'dan ban yemiş karakteri banlı olarak satarken sıkıntı yok zaten..
- Konular
- 26
- Online süresi
- 9m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
Alengirli İşlerle Ugrasmam demıssın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Youtube Kanalında Senle ılgısı Olmayan cogu kısının Vıdeosunu atmıssın ve bu vıdeoların yuzde 90 ı Aylar oncesınden cekılmıs vıdeolar Hatta kendı lonca arkadasını bıle loncandayken vıdeosunu alıp aranız bozulunca atacak kadar dusmussun mıllete ayar cekmeye calısmada kendıne bak ılk once- Katılım
- 1 Tem 2013
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Alengirli İşlerle Ugrasmam demıssınLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Youtube Kanalında Senle ılgısı Olmayan cogu kısının Vıdeosunu atmıssın ve bu vıdeoların yuzde 90 ı Aylar oncesınden cekılmıs vıdeolar Hatta kendı lonca arkadasını bıle loncandayken vıdeosunu alıp aranız bozulunca atacak kadar dusmussun mıllete ayar cekmeye calısmada kendıne bak ılk once
Mübarek film arşivi hava uçan kuşu çekmiş.Korudugu adamları bile videoya alan kişilik terket burayı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
AronHim lonca üyelerini video almaya devam et dogru yoldasın
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)