Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bilmeden konuşma arkadaşın aldığı çar sonradan 6 ay banlı çıktı

ikinci olarak bizim arkadaş o çarın ss si olduğunu bilmiyordu ha diyelim ban yedi küfür 3 gün sayılır bir dahada karşıma çıkma toz ederim seni
o çarın adı ne kim sattı bunları demeden neye göre konuşuyorsun sen ?

o çarın adı ne kim sattı bunları demeden neye göre konuşuyorsun sen ?

ReveaL , 60 gün banlıydı , haber verilmeden satılmış Kerim'lere , benimde haberim olmadığı için 120 günde ben banlatmıştım toplamda 180 gün banlı çar satıldı Kerim'lere.

ReveaL , 60 gün banlıydı , haber verilmeden satılmış Kerim'lere , benimde haberim olmadığı için 120 günde ben banlatmıştım toplamda 180 gün banlı çar satıldı Kerim'lere.

Karakteri satan arkadaş ban yediginden haberi bile olmadıgını belirtti detaylı açıklamayı geldiginde o yapar.
RaccoN TEKSAS'dan ban yemiş karakteri banlı olarak satarken sıkıntı yok zaten..

Alengirli İşlerle Ugrasmam demıssın Youtube Kanalında Senle ılgısı Olmayan cogu kısının Vıdeosunu atmıssın ve bu vıdeoların yuzde 90 ı Aylar oncesınden cekılmıs vıdeolar Hatta kendı lonca arkadasını bıle loncandayken vıdeosunu alıp aranız bozulunca atacak kadar dusmussun mıllete ayar cekmeye calısmada kendıne bak ılk once

Alengirli İşlerle Ugrasmam demıssın Youtube Kanalında Senle ılgısı Olmayan cogu kısının Vıdeosunu atmıssın ve bu vıdeoların yuzde 90 ı Aylar oncesınden cekılmıs vıdeolar Hatta kendı lonca arkadasını bıle loncandayken vıdeosunu alıp aranız bozulunca atacak kadar dusmussun mıllete ayar cekmeye calısmada kendıne bak ılk once

Mübarek film arşivi hava uçan kuşu çekmiş.Korudugu adamları bile videoya alan kişilik terket burayı

AronHim lonca üyelerini video almaya devam et dogru yoldasın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri