- Konular
- 26
- Online süresi
- 9m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 28 Gün
- Başarım Puanı
- 89
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
BIDE BIZE AYAR VERIYO DOSTLUK DAN MERTLIKTEN BAHSEDIYO YA GORUYORUZ KIMIN MERT OLDUGUNU
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
KANALINDA SENLE ALAKASI OLMAYAN KISILERIN SS SINI UZAKTAN CEKIP HATTA ARALARINDA ZAMANINDA ARKADASI OLUP ARKADASI OLDUGU HALDE ILERDE ARAMIZ BOZULURSA ATARIM HESABI YAPTIGIN VIDEOLARIDA GORMUS BULUNMAKTAYIZ COGUNU SUAN GIZLEMEYE CALISIYORSUN VIDEOLARIN AMA COGU KISI SENIN GERCEK YUZUNU BILIYOR HALA BIZE GELIPDE BURDA BEN SUPER BI KISILIGIM DAVASI YAPMA- Katılım
- 2 Mar 2014
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
BIDE BIZE AYAR VERIYO DOSTLUK DAN MERTLIKTEN BAHSEDIYO YA GORUYORUZ KIMIN MERT OLDUGUNULinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.KANALINDA SENLE ALAKASI OLMAYAN KISILERIN SS SINI UZAKTAN CEKIP HATTA ARALARINDA ZAMANINDA ARKADASI OLUP ARKADASI OLDUGU HALDE ILERDE ARAMIZ BOZULURSA ATARIM HESABI YAPTIGIN VIDEOLARIDA GORMUS BULUNMAKTAYIZ COGUNU SUAN GIZLEMEYE CALISIYORSUN VIDEOLARIN AMA COGU KISI SENIN GERCEK YUZUNU BILIYOR HALA BIZE GELIPDE BURDA BEN SUPER BI KISILIGIM DAVASI YAPMA
Kim olduğu belli olmayanlara cevap verilmez hali hazırda. Yanlış yapanı affetmem sadece. Beşer şaşar demişler Mükemmel olan Allah (c.c)'dır biz değil
Yanlış yapanı affetmem kimseyede ne yapacağımın hesabınıda vermem hesabınıda sormam. İyi forumlar iyi oyunlar şimdi.- Katılım
- 13 Tem 2014
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar, bu konuda artık şahsım ve loncamın adını geçmesini istemiyorum lütfen bizi ilgilendirmeyen konularda adımızı geçirmeyin ben gerekli açıklamaları yaptım daha fazla kalp kırmak ya da düşman kazanmak istemiyorum geçmişte yaşamış olduğumuz dostluğun hatırına bazı arkadaşlara cevap vermeyeceğim ancak şu bilinmelidir ki dediklerimin hiç birinde yalan ya da yanlış yoktur kimsede bana gelip Cem sen yalan konuşuyorsun diyemez.
Dediklerimin hepsinde haklıyımdır kimse aksini ispat edemez ya da savunamaz bunuda olayın baş rolünde olan arkadaşlarda farkında.
Ben konuya tamamıyla objektif bakıyorum iki tarafada aynı mesafedeyim ve iki tarafında yaptığını eleştirdim.
Loncada atma olayına gelecek olursak attığımız kişiler kendilerini biliyor Soner atılmamıştır onu Emre unuttum demişti bana, mesele atmak ya da çıkmak değil ben kimseyi seni attım diye aşağılamıyorum yalnız bazı kişilere nefretlerinden dolayı benim loncamın adı kirleneceğine ben o şahısların çıkarılmasını tercih ederim. Birilerine nefretiniz var ise tek takılırsınız ya da kendi loncanızı kurarsınız ben loncamda nefret duyan insanları istemiyorum sonuç itibariyle bu bir oyun ve oyun olduğunuda unutmamak lazım. Bu cevap konuya yazdığım son cevaptır şahsıma yönelik çok ağır ithamlar olmadığı sürece herhangi bir cevap vermeyeceğim. Herkese iyi forumlar...
Dediklerimin hepsinde haklıyımdır kimse aksini ispat edemez ya da savunamaz bunuda olayın baş rolünde olan arkadaşlarda farkında.
Ben konuya tamamıyla objektif bakıyorum iki tarafada aynı mesafedeyim ve iki tarafında yaptığını eleştirdim.
Loncada atma olayına gelecek olursak attığımız kişiler kendilerini biliyor Soner atılmamıştır onu Emre unuttum demişti bana, mesele atmak ya da çıkmak değil ben kimseyi seni attım diye aşağılamıyorum yalnız bazı kişilere nefretlerinden dolayı benim loncamın adı kirleneceğine ben o şahısların çıkarılmasını tercih ederim. Birilerine nefretiniz var ise tek takılırsınız ya da kendi loncanızı kurarsınız ben loncamda nefret duyan insanları istemiyorum sonuç itibariyle bu bir oyun ve oyun olduğunuda unutmamak lazım. Bu cevap konuya yazdığım son cevaptır şahsıma yönelik çok ağır ithamlar olmadığı sürece herhangi bir cevap vermeyeceğim. Herkese iyi forumlar...
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kim olduğu belli olmayanlara cevap verilmez hali hazırda. Yanlış yapanı affetmem sadece. Beşer şaşar demişler Mükemmel olan Allah (c.c)'dır biz değilYanlış yapanı affetmem kimseyede ne yapacağımın hesabınıda vermem hesabınıda sormam. İyi forumlar iyi oyunlar şimdi.
Nede güzel egonu tatmin ediyon la sen öyle çok iyi vallahi devam:ka19:
Son düzenleme:
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Anka - 1071 birleşmesine turnuvayla alakası yok dost olduğumuz için birleştik dediniz şimdi burda amaç turnuvaydı demişsin.
20-20 sınırlamasını turnuva söylentileri çıktığından beri istiyorduk, bunu sen bilemezsin ama büyüklerin iyi bilir.
Amacımız eğlenmekti 15 kişiyi toplayabilmek için uğraşıyorduk demişsin, 15 kişilik kadronuz varken bile adam arayışı içerisindeydiniz, Türkay'ın yaptığı açıklamayı herkes biliyor. Amacınız turnuva sunucusu olsaydı, burdaki savaşlar bitince turnuva sunucusu için istediğiniz herkesi loncanıza alabilirdiniz. Amacınız eğlenmek değil, sadece ve sadece TEKSAS loncasını kesebilmekti.
Niyaziyle serdarın yakın arkadaş olduğunu söylüyorsunuzda bu nerden çıktı. Onlar yakın arkadaş değil, çok çok yakın arkadaş, hatta niyazi serdar için canını verir.
Türkay'ın sesinizi duyması sizin açınızdan iyi olmuş. 100-0 biteceğini düşündüğüm bir savaş 100-9 bitti.
Senin nasıl bir karaktere sahip olduğunu herkes biliyor, boşuna buraya böyle kendini haklı çıkarmaya çalışacak yorumlar atma. Kimi loncaya çağırdıysan teklifini geri çevirdi ve güle güle bize haber verdi, beraber kahkaha attık.
Herşeyi başka tarafından anlama artık. Anka loncası ile dost olduğumuz için birleştik. TuRa loncası için turnuva için birleştik. Dediklerinle kendin rezilliğin dibine vuruyosun
Yahu 15 kişiyi tamamladık evet. Ondan sonra ban attırdınız çarlara yine gitti 15 kişi. Bendendemi iyi bileceksin sen? Ben 20 gün içerisinde oluşturulan kadro ile TEKSAS loncasını deviremem eski dostlukların olması lazım dev olan loncayı devirebilmek için. Bizim amacımız eğlenmek. Sırf sizinle savaşıcaz diye adam falan aldığım yok. ''Yakın arkadaş değilmiş çok çok yakın arkadaşmış'' biraz daha kıvırırmısın? Siz önceden yapılan videoların dünden koz olarak kullanımlarına yorumlarınızı gerin. Başka şeylere kafanızı yormayın. Evet seninde nasıl bir karakter olduğunu herkes biliyor. Bana hırslı diyene bak. Oyunda 2 laf söyleyipte veya 2 kere kesipte çıldıran sen değilmisin? ( CEM ŞAHİT )
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)