romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Uf çok sert oldu yorumlar:m08: Slo forum hesabını kapattırıcak bu gidişle :l04:

Uf çok sert oldu yorumlar:m08: Slo forum hesabını kapattırıcak bu gidişle :l04:

Bu arada teşekkür ederim kardeşim geçen ki oyunda konuştuklarımızın aynılarını burada da belirtmişsin.

Kime yançarımdan ana avrat küfür ettim ben ? Depo olarak kullandığım harddisk'in içinde p0rfec isimli çarınla insanlara sövdüğün videolar duruyor, harddisk zarar görmediyse 1-2 gün içerisinde buraya atarım o videoları canını sıkma sen. Suç bizde tabi, serdar bizim loncadayken çağataya söverken, insanlar birbirinin arkasından konuşurken video almadıkki şimdi önünüze koyalım.

Bu arada teşekkür ederim kardeşim geçen ki oyunda konuştuklarımızın aynılarını burada da belirtmişsin.

Teşekküre gerek yok kardesim benim. Doğruları söylemek istedim ve haksızlığa gelemedim okadar.:rolleyes:

Kime yançarımdan ana avrat küfür ettim ben ? Depo olarak kullandığım harddisk'in içinde p0rfec isimli çarınla insanlara sövdüğün videolar duruyor, harddisk zarar görmediyse 1-2 gün içerisinde buraya atarım o videoları canını sıkma sen. Suç bizde tabi, serdar bizim loncadayken çağataya söverken, insanlar birbirinin arkasından konuşurken video almadıkki şimdi önünüze koyalım.

Erdem bana küfür etmedim ayakları yapma herkes şahittir burda yan çardan sövdüklerine.

Bana küfür eden adama ben susayımmı ? Ben yaptıgım işi inkar etmem edene etmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri