- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Uf çok sert oldu yorumlar:m08: Slo forum hesabını kapattırıcak bu gidişle :l04:
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Uf çok sert oldu yorumlar:m08: Slo forum hesabını kapattırıcak bu gidişle :l04:
Bu arada teşekkür ederim kardeşim geçen ki oyunda konuştuklarımızın aynılarını burada da belirtmişsin.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kime yançarımdan ana avrat küfür ettim ben ? Depo olarak kullandığım harddisk'in içinde p0rfec isimli çarınla insanlara sövdüğün videolar duruyor, harddisk zarar görmediyse 1-2 gün içerisinde buraya atarım o videoları canını sıkma sen. Suç bizde tabi, serdar bizim loncadayken çağataya söverken, insanlar birbirinin arkasından konuşurken video almadıkki şimdi önünüze koyalım.
- Konular
- 24
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu arada teşekkür ederim kardeşim geçen ki oyunda konuştuklarımızın aynılarını burada da belirtmişsin.
Teşekküre gerek yok kardesim benim. Doğruları söylemek istedim ve haksızlığa gelemedim okadar.

- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kime yançarımdan ana avrat küfür ettim ben ? Depo olarak kullandığım harddisk'in içinde p0rfec isimli çarınla insanlara sövdüğün videolar duruyor, harddisk zarar görmediyse 1-2 gün içerisinde buraya atarım o videoları canını sıkma sen. Suç bizde tabi, serdar bizim loncadayken çağataya söverken, insanlar birbirinin arkasından konuşurken video almadıkki şimdi önünüze koyalım.
Erdem bana küfür etmedim ayakları yapma herkes şahittir burda yan çardan sövdüklerine.
Bana küfür eden adama ben susayımmı ? Ben yaptıgım işi inkar etmem edene etmişimdir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)