- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
![]()
ââ¬â¹Bize 15 kişi çagırmış oldugumuzu soyleyen siz şimdi öyle birşey demedik diyen yine siz terket erdem burayı
Kanıt olarakta bu fotoyu attınızya hani![]()
Normalde böyle alengirli işlere dahil olup adımın çarımın karıştırılmasından nefret ederim. Mehteran loncasına coşkun seyit ve tahayı bana düşman ettiği için haz etmem. bu ayrı bir konu, bir ikinci konu adil olmayı dürüstlüğü sevdiğim için ne kadar güçlü olsada teksas loncası , toplama loncalar ile savaşılmasını sevmem. + olarak sadece menfaat için yaklaşıp savaş yapmak için adam toplayan kişileri elbette savaşacak kişi ile konuşurum buda çok normal birşey. buradaki yanlış olan olay niyazinin böyle ağzında bakla ıslanmayan kişiler ile ona güvenerek konuşulanları paylaşması.
Kendi aranızda ne yapıyorsanız kimi alıp veriyorsanız yapın edin ama beni ve loncamı uzak tutun olaylarınızdan.
İtemleriniz çok iyi olabilir , iyi itemleriniz ile yaşlarınız boylarınızda büyüyor olabilir , ama oyunda ahlakı edebi insanlığı adamlığı elden bırakmayın ,
Çünkü bir kalbi kırmak kabeyi yıkmak gibidir.
Oyunda olsa birbirinize kibirlenmeyin büyüksülenmeyin, bir soyulmada kimse kalmaz etrafınızda , Hepinize başarılar.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Normalde böyle alengirli işlere dahil olup adımın çarımın karıştırılmasından nefret ederim. Mehteran loncasına coşkun seyit ve tahayı bana düşman ettiği için haz etmem. bu ayrı bir konu, bir ikinci konu adil olmayı dürüstlüğü sevdiğim için ne kadar güçlü olsada teksas loncası , toplama loncalar ile savaşılmasını sevmem. + olarak sadece menfaat için yaklaşıp savaş yapmak için adam toplayan kişileri elbette savaşacak kişi ile konuşurum buda çok normal birşey. buradaki yanlış olan olay niyazinin böyle ağzında bakla ıslanmayan kişiler ile ona güvenerek konuşulanları paylaşması.
Kendi aranızda ne yapıyorsanız kimi alıp veriyorsanız yapın edin ama beni ve loncamı uzak tutun olaylarınızdan.
İtemleriniz çok iyi olabilir , iyi itemleriniz ile yaşlarınız boylarınızda büyüyor olabilir , ama oyunda ahlakı edebi insanlığı adamlığı elden bırakmayın ,
Çünkü bir kalbi kırmak kabeyi yıkmak gibidir.
Oyunda olsa birbirinize kibirlenmeyin büyüksülenmeyin, bir soyulmada kimse kalmaz etrafınızda , Hepinize başarılar.
Sen kanıtsız dedikodularla ona buna mehteran bizden 15 kişi istiyor dikkatli olun yazarsan,niyazide bana bunu kanıt olarak sunarsa bende fotoyu paylasırım.Fotografın paylaşımında suçladıgın kişiye dikkat et.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Niyazi bu kadar mı yüzsüzsün?
Daha doğrusu bu kadar mı yüzsüzsünüz?
Aydın'dan, Erdem'den zaten beklerim de.. Ahmet olsun Ömer olsun Niyazi olsun, Burak bile, hatta Celal abi sen yani böyle bir konuya "skor" yazabilecek kadar oldunuz mu cidden?
Hani çook çok çok zorlasanız, belki birkaçınızdan beklerdim de bu hareketi, ben Celal hocadan beklemezdim böyle bir şeyi. Ne alaka yani? Bu konu savaştan önce açıldı nedir bu megalomanlık?
Ayrıca o video'daki konuşmayı yapan kişi ben bile değildim.
Charı bi ara devredip geri aldım, o eski sahibi sana "mk" yazarak sanırım gururunu çok incitti Niyazi.
Neyse ya kimin ne mal olduğu belli oluyor böyle durumlarda işte.
Hiçbirinize zerre kadar güvenim kalmadı.
Elimde TEKSAS'ta karakteri olan iki hesabın ID'si ve şifresi vardı, hala var. Ben bir kere olsun bunlar loncada nasıl konuşuyor ne konuşuyor nasıl bi stratejileri var vs.vs diye merak edip o hesaplara girmedim. Ayrıca herhangi birinin charının şifresini değiştirip lonca savaşında paso kendimi kestirerek de çok rahat savaşı kaybettirebilirdim size.
Ama yapmadım neden çünkü ben oyundaki sanal bir zafer için kendimi Niyazi gibi düşürebilecek kadar ne ego tutkunu, ne de savaştan sonra alakasız bir konuya savaş skorlarını yazıp kendini daha yüksek hissetmek amacıyla veya herhangi saçma-sapan bir bahane ile böyle bir konuya cevap yazabilecek kadar utanmaz değilim.
Allah hepinizi ıslah etsin.
@TufaaN; @Seyemephonica; @LosTSamaN; @xSolvenT; @Thanatons; (senin gibi yalakayı kaale bile almamak gerekiyordu ama yine de yazasım geldi buraya, Mete ile sana yaptığım yardımlardan sonra sen hala burada böyle ötebilecek kadar yüzsüzmüşsün) @sadecesens1;
Bu arada ben kimim diye merak ediyorsanız, KENDİ ETMEDİĞİ HİÇBİR ART-NİYET İÇERMEYEN, SADECE KONUŞMAYI RENKLENDİRMEK AMAÇLI YAZILMIŞ ARGO BİR KELİMEDEN DOLAYI SAVAŞ AREFESİ BAN YEDİĞİNİ FORUMDAN ÖĞRENEN OBSCURA'YIM BEN. Hani şu TEKSAS'ın kurucu üyelerinden, taa Schucker'dan beri o lonca kuruluş/dağılmalarının hepsinde bulunan Obscura.
Yanlışa yanlışla karşılık verdik diyenlere..Teksas'dan 2 kişinin ıd şifresi vardı serdarda fakat sizin düştügünüz yola düşmek istemedik.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Sen kanıtsız dedikodularla ona buna mehteran bizden 15 kişi istiyor dikkatli olun yazarsan,niyazide bana bunu kanıt olarak sunarsa bende fotoyu paylasırım.Fotografın paylaşımında suçladıgın kişiye dikkat et.
Dedikodu iftira yalan vb. gibi şeyleri sevmem ve yapmam. çünki Allahtan korkarım bu 1.si
2.si normalde sadece ban cezası gerektiren videoları alırım fakat iyiki bu videoyuda almışım ki , sen gibi lonca lonca gezip yerini bulamayan arkadaşların çenelerini kapasın diye. <strong>
Lonca üyelerimin gitmemesini kendim istedim yardıma , çünkü menfaati dışında selam dahi vermeyen kişilere neden yardım edeyim ? 2 Çarımda 1er gün kapandığı için bazı üyelerim gitmiş benden habersiz sadece. Kaldı ki Teksasda Mehteranda İtemleri ile kendini çok yükseklerde gören Edepsizlerden ahlaksızlardan oluşan bir topluluk. (diyaloğa girdiğim efendi ağırbaşlı olanları tenzih ediyorum elbette) Bu yüzden kendi aranızdaki olaylarınıza satma/alma'larınıza beni ve loncamı karıştırmaktan vazgeçin.
Sizde çene bende kanıt bitmez o yüzden efendice oyununuzu oynayın.

- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Dedikodu iftira yalan vb. gibi şeyleri sevmem ve yapmam. çünki Allahtan korkarım bu 1.si
2.si normalde sadece ban cezası gerektiren videoları alırım fakat iyiki bu videoyuda almışım ki , sen gibi lonca lonca gezip yerini bulamayan arkadaşların çenelerini kapasın diye. <strong>
Lonca üyelerimin gitmemesini kendim istedim yardıma , çünkü menfaati dışında selam dahi vermeyen kişilere neden yardım edeyim ? 2 Çarımda 1er gün kapandığı için bazı üyelerim gitmiş benden habersiz sadece. Kaldı ki Teksasda Mehteranda İtemleri ile kendini çok yükseklerde gören Edepsizlerden ahlaksızlardan oluşan bir topluluk. (diyaloğa girdiğim efendi ağırbaşlı olanları tenzih ediyorum elbette) Bu yüzden kendi aranızdaki olaylarınıza satma/alma'larınıza beni ve loncamı karıştırmaktan vazgeçin.
Sizde çene bende kanıt bitmez o yüzden efendice oyununuzu oynayın.
Videoda kendinde belirtmişsin turnuvadan sonra birleşim olabilir.Peki bunu başkan olarak ben kabul etmişmiyim

Sizden bize ekrem ve 3 kişi geldi bununda kanıtlı fotosu vardır hiç boşa 15 kişi çagırdılar şeklinde dedikodu yapma buralarda.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)