- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu ALSANCAK loncasıda adam topluyormuş, niyaziden rica edeyimde baskanlarını banlatsın
Başkanları her kimse kankası vardır onunda illaki , zuladan çıkartsınlar videoları rica et seni kırmazlar

- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Niyazi bu kadar mı yüzsüzsün?
Daha doğrusu bu kadar mı yüzsüzsünüz?
Aydın'dan, Erdem'den zaten beklerim de.. Ahmet olsun Ömer olsun Niyazi olsun, Burak bile, hatta Celal abi sen yani böyle bir konuya "skor" yazabilecek kadar oldunuz mu cidden?
Hani çook çok çok zorlasanız, belki birkaçınızdan beklerdim de bu hareketi, ben Celal hocadan beklemezdim böyle bir şeyi. Ne alaka yani? Bu konu savaştan önce açıldı nedir bu megalomanlık?
Ayrıca o video'daki konuşmayı yapan kişi ben bile değildim.
Charı bi ara devredip geri aldım, o eski sahibi sana "mk" yazarak sanırım gururunu çok incitti Niyazi.
Neyse ya kimin ne mal olduğu belli oluyor böyle durumlarda işte.
Hiçbirinize zerre kadar güvenim kalmadı.
Elimde TEKSAS'ta karakteri olan iki hesabın ID'si ve şifresi vardı, hala var. Ben bir kere olsun bunlar loncada nasıl konuşuyor ne konuşuyor nasıl bi stratejileri var vs.vs diye merak edip o hesaplara girmedim. Ayrıca herhangi birinin charının şifresini değiştirip lonca savaşında paso kendimi kestirerek de çok rahat savaşı kaybettirebilirdim size.
Ama yapmadım neden çünkü ben oyundaki sanal bir zafer için kendimi Niyazi gibi düşürebilecek kadar ne ego tutkunu, ne de savaştan sonra alakasız bir konuya savaş skorlarını yazıp kendini daha yüksek hissetmek amacıyla veya herhangi saçma-sapan bir bahane ile böyle bir konuya cevap yazabilecek kadar utanmaz değilim.
Allah hepinizi ıslah etsin.
@TufaaN; @Seyemephonica; @LosTSamaN; @xSolvenT; @Thanatons; (senin gibi yalakayı kaale bile almamak gerekiyordu ama yine de yazasım geldi buraya, Mete ile sana yaptığım yardımlardan sonra sen hala burada böyle ötebilecek kadar yüzsüzmüşsün) @sadecesens1;
Bu arada ben kimim diye merak ediyorsanız, KENDİ ETMEDİĞİ HİÇBİR ART-NİYET İÇERMEYEN, SADECE KONUŞMAYI RENKLENDİRMEK AMAÇLI YAZILMIŞ ARGO BİR KELİMEDEN DOLAYI SAVAŞ AREFESİ BAN YEDİĞİNİ FORUMDAN ÖĞRENEN OBSCURA'YIM BEN. Hani şu TEKSAS'ın kurucu üyelerinden, taa Schucker'dan beri o lonca kuruluş/dağılmalarının hepsinde bulunan Obscura.
Rakibi küçümseme amacıyla skor yazmadım ama oraya benimde adımı yazmışsın, zaten mesajına aydınla erdemden beklerdim demişsin. Ben seni tanımıyorum, sanırım sen şu çağatay kırmızıda anka loncasındayken yanına 1 kişi daha alıp sana vurduğu için lonca penceresinden küfür eden serdarsın, ettiğin küfürlerin boyutunu hatırlatmak istemiyorum ama sen iyi hatırladın o anı. Zaten o olaydan sonra bazı tartışmalar çıktı, geldim seni savundum çağataya laf ettim, çağatay gitti niyaziye laf etti falan filan ortalık karıştı. Şimdi çağatayla baya iyi anlaşıyorsunuz sanırım
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Cem bize kendinizi oyun hırsına kaptırdığınızı, artık tek amacınızın TEKSAS loncasını kesmek olduğunu ve buna bi son vermek için loncadan attığını söyledi.Tek amaç turnuva olsaydı ki değil turnuvadan önce Anka loncası dağılmaz savaşta olurdu.Onuda göz önüne alıp düşünürsen zaten cevap yazmana gerek kalmayıp sonucu kendin bulursun![]()
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Burda 1071'den kastım ViolenT ile birleşimdir,onuda geçelim Anka'nın TuRa ile birleşimi sonucu alım yapmadınız herhalde siz biz yanlış gördük.Zamanında kendinizinde kesme amacı güderek yaptığınız birleşimler var ki zaten loncaya üye dahil ediliyorsa bu birilerini kesmek içindir bunda garipsenicek birşey yok.Anka loncasındaykende burdaykende bulunduğum ortamdan kimse sizde birleşim yaptınız diye bahaneler üretmedi üretmeyede tenezzül etmezler.Bunun bahanesini anca siz yaparsınız ki garipsenicek bir durumdur bir loncanın alım yapmasının " x " kişileri germesi.Umarım açıklayıcı bir anlatım olmuştur![]()
İlk olarak sana ricamdır ki şu iğrenç yazı tipini değiştir veya boyunu biraz büyüt insan okurken daralıyor.
Senin kastın o ancak senin orada anlatmak istediğin 1071 zamanında Violentten önce TEKSAS loncasına dahil olan tayfa Anka ydı ki kendi üyelerinden biri pürüzlük çıkarmamış olsaydı eminim ki hala da o tayfa ile yola devam edilecekti. Bunu kendilerine de sorabilirsin açıklasınlar sana.
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 92
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Cem bize kendinizi oyun hırsına kaptırdığınızı, artık tek amacınızın TEKSAS loncasını kesmek olduğunu ve buna bi son vermek için loncadan attığını söyledi.
Size olayı lanse eden arkadaş işine geldiği gibi anlatmış demek ki.Loncadan çıkış amacımızı yazıyımda kötü bilgilerden arınsın millet
Anka loncasında herkes lafta eşitti,sonradan nedense bir değişim oldu ve bazı arkadaşlar kendilerine göre TEKSAS loncasına dalınmıycak kararı aldılar ne hikmetse
2 hafta önce TEKSAS'a dalınıyorken mevzular varken 2 hafta sonra kardeş lonca olmuşuz haberimiz yokmuş.Bizde savaş oyunu oynadığımız için dost ta olsa karşı bayraksa daldığımızdan ötürü loncadan çıkma kararı aldık arkadaşlarla.Sana onu anlatan arkadaş köy gardiyanınıda satın almışsa bizi atmış olabilir anca,sözün özü Anka loncasında kimse atılmadı TEKSAS'a dalınmama kararının ardından biz çıktık loncadan.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)