romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Cem celal hocaya olan kininden dolayı şu yazdıklarına bak, tebrik ediyorum seni. Bu günden sonra 1 kişi banlat bakayım sana karşı olan hareketlerim nasıl değişecek.

Cem celal hocaya olan kininden dolayı şu yazdıklarına bak, tebrik ediyorum seni. Bu günden sonra 1 kişi banlat bakayım sana karşı olan hareketlerim nasıl değişecek.

Ben turnuvada bana rakip çıkan adamların başkanını banlatırsam hareketlerin değişebilir. Ancak böyle bir şeyi ben yapmam, bana hakaret eden ya da kaşınan adamlarada acımam ancak rakibimi savaşmadan elemek için başkanlarını ve üyelerini BANLATMAM.

1 sene dahi olsa blacksura nickli elemanın ban yemesini arzularım. Biliyorsun sana da bahsetmiştim ondan haz etmediğimi. Ben sana diyorum ya elemanın kim olduğunu bilmiyorum Serdar'ı ben Sakarya'da sınavlarım bittiğinde yani tamamen dönüş yaptığımda tanıdım. Obscura nickli charı kullandığını gördüm ki o zaman Mehteran'da bile değildi. O aralar bizim loncamıza dahil olma konusu vardı bizim loncadan bir kaç arkadaş konuşmuş kendisiyle. Ardından bana iletti arkadaşlar ve ben de o konuda kendisine ulaştım. O zaman biraz sohbet ettik. Arada bir kaç pürüz vardı onlar giderildi ancak Serdar bize söyledikleri ile çelişen bir hareket ile Mehteran loncasına dahil oldu kendi arkadaşlarıyla birlikte. Ben Serdar'ı bu şekilde tanıdım. Anlayacağın pek hoş bir tanışma değildi Serdar ile tanışmam.

1 sene dahi olsa blacksura nickli elemanın ban yemesini arzularım. Biliyorsun sana da bahsetmiştim ondan haz etmediğimi. Ben sana diyorum ya elemanın kim olduğunu bilmiyorum Serdar'ı ben Sakarya'da sınavlarım bittiğinde yani tamamen dönüş yaptığımda tanıdım. Obscura nickli charı kullandığını gördüm ki o zaman Mehteran'da bile değildi. O aralar bizim loncamıza dahil olma konusu vardı bizim loncadan bir kaç arkadaş konuşmuş kendisiyle. Ardından bana iletti arkadaşlar ve ben de o konuda kendisine ulaştım. O zaman biraz sohbet ettik. Arada bir kaç pürüz vardı onlar giderildi ancak Serdar bize söyledikleri ile çelişen bir hareket ile Mehteran loncasına dahil oldu kendi arkadaşlarıyla birlikte. Ben Serdar'ı bu şekilde tanıdım. Anlayacağın pek hoş bir tanışma değildi Serdar ile tanışmam.

BlakcSura'dan haz etmediğini biliyorum ancak videoyu aldıysan o zaman atar elinde bekletip savaş zamanı atman ve serdarada aynı şeyi yapman adamlık değildir benim endişem şu bende seninle küfürlü konuşmuşumdur arkadaşlığımıza dayanarak senin elinde benimde videom vardır gibime geliyor o nedenle beni çok şaşırttın.

Merhaba arkadaşlar , cevaplarıma nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle şu Anka loncasından ayrılma konusundan başlayıp dünkü olaya kadar her şeyi anlatacağım. Kısa olmayabilir 2 senedir içimde tuttuğum nefreti buraya sığdıramamam doğaldır.

2,3 AY ÖNCEKİ DURUM : TURA & ANKA'yı birleştirdik. (Aslında her şey turnuva içindi ben birleşmeden yana değildim.)
SÜREÇ : Bunları duyan TEKSAS ; Sınırlamanın gelmesini istedi ve adam almaya başladılar. Bizim adamlarımızdan bile aldılar. (Çünkü sayımız 50ye yakındı)
DURUM : Anka loncasından arkadaşlarımla beraber ayrıldım.
OLAY : Kendi başıma buyruk oldum. Anka loncası üzerindeyken TEKSAS loncasının sarı bayrakta Saints loncasını keserken , Saints'e arkadaşlarımla beraber yardım etmem nedeniyle loncadan ayrıldık.

DURUM ( YENİ BİR MEHTERAN ) : TEKSAS loncası olmadan önce Mehteran loncası varken burakla beraberdik ve onun loncasında yer aldım arkadaşlarımıda yanlarına soktum kaynaştık ve bir araya geldik.
AMAÇ : Eski dostlarımla bir arada olmak , onlarla birlikte eğlenmek. ( KASIT üzerine kurulan bir lonca değil. )

( MEHTERAN DİRİLİŞ ) : Mehteran loncasına girmem ile birlikte bir çok şey değişti arkadaşlıklarımız çoğaldı ve daha da kaynaştık.
SÜREÇ : 2 senedir bu turnuva'nın olmasını bekliyordum. Adamlarımızı ayarladık.
TURNUVAYA SON 1 HAFTA KALA : Teksasla mücadele etmemiz belki de mucizeydi. 15 kişiyi bile tamamlayamamıştık. Ama tamamlayabilirsek yenmek için değil eğlenmek için savaşıcaktık.
SÜREÇ : Evet sizinde dediğiniz gibi adam aldık. Ama -15 kişiyi- tamamlamak için adam aldık. 2 haftadır doğru dürüst bir lonca ile savaşamamıştınız. Bari ELY3 üyeleri savaş görsün diye uğraştık.

(ÇOK ÖNEMLİ) : Anka loncasında bir zamanlar üyeydim. TEKSAS savaşı için Anka loncasınındaki üyeleri çağırmadım. 15 kişiyle FİNAL SERVERINDA savaşamayacaktık ve bu yüzden Anka loncasındaki üyelerin gelmesini istedim. Siz nasıl TEKSAS(GRANDCHUNJO - VİOLENT - ALTINORDU) loncasını 3 veya daha fazla loncayla oluşturduysanız bizimde bu loncayı böyle oluşturmamıza laf etmenize izin yoktu.

OLAY : 15 kişiyi tamamlamak için evet SAİNTS loncasından adam aldık. Sağlam değillerdi biyologları bile yoktu.
OLAY :
http://www.youtube.com/watch?v=opR_mdfOAEg&feature=youtu.be

Arkadaşlarımızın ban yemesinden sonra Anka loncasından Goblins'e bildirdim. Onlarda bizi kırmayıp lonca savaşına dahil oldular sonuç bizim için önemli değildi. Ama bu kepazeliği(adamlığınızı) gördükten sonra loncaya dahil oldular.

Yakın arkadaşlarının daha önceki zamanlardan videolarını çekerek bu zamana sakladıkları koz olarak kullandıkları videolardır bunlar.Siz onu bunu bıracaksınız savaş mavaş hikaye. Bu arkadaşların gerçek yüzlerini görüyorsunuz. Cem arkadaşımında dediği gibi ; TEKSAS'da bulunan bir çok kişiyide şaşırttı buraya yaz(a)mıyor olabilirler. Bence şimdiden tedbirlerini almışlardır:)

OLAY : Başkanımız olan burağın ve serdarın hesabını kapattırmalarına sebep oldular. Savaş yapamayacaktık. Türkay sesimizi duydu ve başkanlığı benim üzerime geçirdi ve akşam savaşımızı yaptık. Deli dolu eğlendik yenmesekte olurdu yenileceğimizi zaten biliyorduk.

SONUÇ : Dostluklarınız bitti , bir savaş için neler yaptıklarınız ortaya çıktı. Açıklamamı yaptım. Gerçi siz kendi bildiğinizi okursunuz yine de. 2 sene önceki hırslı çağatay sizin gözünüzde halen daha öyle. Beni yanımdaki arkadaşlarım bilir benim ne kadar değiştimi. 19 yaşındayım yaş olarak değil beyin olarak büyüğüm senden bundan eminim. 20 küsür yaşına gelmiş halen daha oyunda olan oyun hırsına yenik düşmüş oyundan ayrılayım diye hiç düşünmeyen ve aynı tas aynı hamam devam eden o küçümseyen arkadaşımıza söylüyorum. Başkalarını eleştiriceğine kendini yargıla. Daha fazla konuşursam çirkinleşirim bu kadarı yeterli. Şimdi ne diyeceksen yaz altına , al sana cevap.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri