- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
BlakcSura'dan haz etmediğini biliyorum ancak videoyu aldıysan o zaman atar elinde bekletip savaş zamanı atman ve serdarada aynı şeyi yapman adamlık değildir benim endişem şu bende seninle küfürlü konuşmuşumdur arkadaşlığımıza dayanarak senin elinde benimde videom vardır gibime geliyor o nedenle beni çok şaşırttın.
Serdar'ın videosu HadiBe loncasında iken alınmış bir video. Düşman loncamız olduğunu birlikte kararlaştırmıştık hatırlıyorsun muhtemelen. Sen ve çevrendekiler ( Emre , Cenk ) benim oyunda belli kişilerden sonra en değer verdiğim şahıslarsınız. Serdar ile arkadaşlığım , dostluğum yoktu. Banlatmaktan çekinmedim. Zamanlaması konusunda size hak verdiğimi söyledim.
Genç arkadaşım(acıt) daha önceki konularda zaten bana karşı olan tutumunu sergilemiştin çirkin yüzün orada çıkmıştı ortaya. İstersen yine aynısını yap söylediklerin ve yaptıkların bir şey değiştirmiyor benim için. Loncanızda savaşa girebilecek düzeyde bir çok oyuncu mevcut. Ancak siz yine de 15 kişi çıkaramıyoruz diyorsunuz. Buna sen bile inanmıyorsun da laf olsun diye yazıyorsun. Grand Violent Altınordu loncaları uzun süredir birlikteyiz bu birliktelik turnuvaya dayanmıyor biliyorsun. Ancak gelişen olaylardan sonra karşımızda lonca savaşında 1453 , Mehteran , Anka loncaları karması 25 kişilik bir kadro çıktı. Postunun başında da yazdın bu savaş TEKSAS ile değil de ALSANCAK ile olsaydı bu arkadaşlara pm atıp loncanıza buyur etmeyecektin. Senin arkadaşları davet etmen TEKSAS loncasına karşı içinde tuttuğun nefretin dışa vurumudur. Hala yakın arkadaş diyenler daha önceki postlarımı tekrar tekrar okuyup idrak etsinler.
İftara davetli olduğumdan dışarı çıkıyorum. Tartışmaya ara verelim biraz dinlenin gece saatlerinde devam ederiz arzu ettiğiniz takdirde.
Keyifli forum ve oyunlar.
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaşlar , cevaplarıma nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle şu Anka loncasından ayrılma konusundan başlayıp dünkü olaya kadar her şeyi anlatacağım. Kısa olmayabilir 2 senedir içimde tuttuğum nefreti buraya sığdıramamam doğaldır.
2,3 AY ÖNCEKİ DURUM : TURA & ANKA'yı birleştirdik. (Aslında her şey turnuva içindi ben birleşmeden yana değildim.)
SÜREÇ : Bunları duyan TEKSAS ; Sınırlamanın gelmesini istedi ve bizim adamlarımızdan bile aldılar. (Çünkü sayımız 50ye yakındı)
DURUM : Anka loncasından arkadaşlarımla beraber ayrıldım.
OLAY : Kendi başıma buyruk oldum. Anka loncası üzerindeyken TEKSAS loncasının sarı bayrakta Saints loncasını keserken , Saints'e arkadaşlarımla beraber yardım etmem nedeniyle loncadan atıldım.
DURUM ( YENİ BİR MEHTERAN ) : TEKSAS loncası olmadan önce Mehteran loncası varken burakla beraberdik ve onun loncasında yer aldım arkadaşlarımıda yanlarına soktum kaynaştık ve bir araya geldik.
AMAÇ : Eski dostlarımla bir arada olmak , onlarla birlikte eğlenmek. ( KASIT üzerine kurulan bir lonca değil. )
( MEHTERAN DİRİLİŞ ) : Mehteran loncasına girmem ile birlikte bir çok şey değişti arkadaşlıklarımız çoğaldı ve daha da kaynaştık.
SÜREÇ : 2 senedir bu turnuva'nın olmasını bekliyordum. Adamlarımızı ayarladık.
TURNUVAYA SON 1 HAFTA KALA : Teksasla mücadele etmemiz belki de mucizeydi. 15 kişiyi bile tamamlayamamıştık. Ama tamamlayabilirsek yenmek için değil eğlenmek için savaşıcaktık.
SÜREÇ : Evet sizinde dediğiniz gibi adam aldık. Ama -15 kişiyi- tamamlamak için adam aldık. 2 haftadır doğru dürüst bir lonca ile savaşamamıştınız. Bari ELY3 üyeleri savaş görsün diye uğraştık.
(ÇOK ÖNEMLİ) : Anka loncasında bir zamanlar üyeydim. TEKSAS savaşı için Anka loncasınındaki üyeleri çağırmadım. 15 kişiyle FİNAL SERVERINDA savaşamayacaktık ve bu yüzden Anka loncasındaki üyelerin gelmesini istedim. Siz nasıl TEKSAS(GRANDCHUNJO - VİOLENT - ALTINORDU) loncasını 3 veya daha fazla loncayla oluşturduysanız bizimde bu loncayı böyle oluşturmamıza laf etmenize izin yoktu.
OLAY : 15 kişiyi tamamlamak için evet SAİNTS loncasından adam aldık. Sağlam değillerdi biyologları bile yoktu.
OLAY :
http://www.youtube.com/watch?v=opR_mdfOAEg&feature=youtu.be
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yakın arkadaşlarının daha önceki zamanlardan videolarını çekerek bu zamana sakladıkları koz olarak kullandıkları videolardır bunlar.Siz onu bunu bıracaksınız savaş mavaş hikaye. Bu arkadaşların gerçek yüzlerini görüyorsunuz. Cem arkadaşımında dediği gibi ; TEKSAS'da bulunan bir çok kişiyide şaşırttı buraya yaz(a)mıyor olabilirler. Bence şimdiden tedbirlerini almışlardır![]()
OLAY : Başkanımız olan burağın ve serdarın hesabını kapattırmalarına sebep oldular. Savaş yapamayacaktık. Türkay sesimizi duydu ve başkanlığı benim üzerime geçirdi ve akşam savaşımızı yaptık. Deli dolu eğlendik yenmesekte olurdu yenileceğimizi zaten biliyorduk.
SONUÇ : Dostluklarınız bitti , bir savaş için neler yaptıklarınız ortaya çıktı. Açıklamamı yaptım. Gerçi siz kendi bildiğinizi okursunuz yine de. 2 sene önceki hırslı çağatay sizin gözünüzde halen daha öyle. Beni yanımdaki arkadaşlarım bilir benim ne kadar değiştimi. 19 yaşındayım yaş olarak değil beyin olarak büyüğüm senden bundan eminim. 20 küsür yaşına gelmiş halen daha oyunda olan oyun hırsına yenik düşmüş oyundan ayrılayım diye hiç düşünmeyen ve aynı tas aynı hamam devam eden o küçümseyen arkadaşımıza söylüyorum. Başkalarını eleştiriceğine kendini yargıla. Daha fazla konuşursam çirkinleşirim bu kadarı yeterli. Şimdi ne diyeceksen yaz altına , al sana cevap.
Anka - 1071 birleşmesine turnuvayla alakası yok dost olduğumuz için birleştik dediniz şimdi burda amaç turnuvaydı demişsin.
20-20 sınırlamasını turnuva söylentileri çıktığından beri istiyorduk, bunu sen bilemezsin ama büyüklerin iyi bilir.
Amacımız eğlenmekti 15 kişiyi toplayabilmek için uğraşıyorduk demişsin, 15 kişilik kadronuz varken bile adam arayışı içerisindeydiniz, Türkay'ın yaptığı açıklamayı herkes biliyor. Amacınız turnuva sunucusu olsaydı, burdaki savaşlar bitince turnuva sunucusu için istediğiniz herkesi loncanıza alabilirdiniz. Amacınız eğlenmek değil, sadece ve sadece TEKSAS loncasını kesebilmekti.
Niyaziyle serdarın yakın arkadaş olduğunu söylüyorsunuzda bu nerden çıktı. Onlar yakın arkadaş değil, çok çok yakın arkadaş, hatta niyazi serdar için canını verir.
Türkay'ın sesinizi duyması sizin açınızdan iyi olmuş. 100-0 biteceğini düşündüğüm bir savaş 100-9 bitti.
Senin nasıl bir karaktere sahip olduğunu herkes biliyor, boşuna buraya böyle kendini haklı çıkarmaya çalışacak yorumlar atma. Kimi loncaya çağırdıysan teklifini geri çevirdi ve güle güle bize haber verdi, beraber kahkaha attık.
- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
1071'i kesme amacı ilede alımlar yapıldı sizde.
Alımlar dediğin sanırım Anka loncasıydı

- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Niyazi bu kadar mı yüzsüzsün?
Daha doğrusu bu kadar mı yüzsüzsünüz?
Aydın'dan, Erdem'den zaten beklerim de.. Ahmet olsun Ömer olsun Niyazi olsun, Burak bile, hatta Celal abi sen yani böyle bir konuya "skor" yazabilecek kadar oldunuz mu cidden?
Hani çook çok çok zorlasanız, belki birkaçınızdan beklerdim de bu hareketi, ben Celal hocadan beklemezdim böyle bir şeyi. Ne alaka yani? Bu konu savaştan önce açıldı nedir bu megalomanlık?
Ayrıca o video'daki konuşmayı yapan kişi ben bile değildim.
Charı bi ara devredip geri aldım, o eski sahibi sana "mk" yazarak sanırım gururunu çok incitti Niyazi.
Neyse ya kimin ne mal olduğu belli oluyor böyle durumlarda işte.
Hiçbirinize zerre kadar güvenim kalmadı.
Elimde TEKSAS'ta karakteri olan iki hesabın ID'si ve şifresi vardı, hala var. Ben bir kere olsun bunlar loncada nasıl konuşuyor ne konuşuyor nasıl bi stratejileri var vs.vs diye merak edip o hesaplara girmedim. Ayrıca herhangi birinin charının şifresini değiştirip lonca savaşında paso kendimi kestirerek de çok rahat savaşı kaybettirebilirdim size.
Ama yapmadım neden çünkü ben oyundaki sanal bir zafer için kendimi Niyazi gibi düşürebilecek kadar ne ego tutkunu, ne de savaştan sonra alakasız bir konuya savaş skorlarını yazıp kendini daha yüksek hissetmek amacıyla veya herhangi saçma-sapan bir bahane ile böyle bir konuya cevap yazabilecek kadar utanmaz değilim.
Allah hepinizi ıslah etsin.
@TufaaN; @Seyemephonica; @LosTSamaN; @xSolvenT; @Thanatons; (senin gibi yalakayı kaale bile almamak gerekiyordu ama yine de yazasım geldi buraya, Mete ile sana yaptığım yardımlardan sonra sen hala burada böyle ötebilecek kadar yüzsüzmüşsün) @sadecesens1;
Bu arada ben kimim diye merak ediyorsanız, KENDİ ETMEDİĞİ HİÇBİR ART-NİYET İÇERMEYEN, SADECE KONUŞMAYI RENKLENDİRMEK AMAÇLI YAZILMIŞ ARGO BİR KELİMEDEN DOLAYI SAVAŞ AREFESİ BAN YEDİĞİNİ FORUMDAN ÖĞRENEN OBSCURA'YIM BEN. Hani şu TEKSAS'ın kurucu üyelerinden, taa Schucker'dan beri o lonca kuruluş/dağılmalarının hepsinde bulunan Obscura.
Serdarları loncanıza davet ettikten sonra benim oyuna başlamamla size gitmeyip mehteran gelmeleri size yeterince hırslandırdı zaten.Eski arkadaslarım birden tavır almaya başladı , oyun hırsı yiyip bitiriyor

Şurda kendinizi bir haklı çıkarma çabaları bir bahaneler yeter artık.Yorum atmıyım atmıyım diyorum attrıyorsunuz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)