- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bakın sırf bana olan düşmanlığınız yüzünden bu konuya bilinçli olarak yüklendiğinizi iyi biliyorum ve gerekli yerlerede şikayetlerimi bulunacağım. Ben her zaman olumlu yaklaşmaya çalışıyorum ancak siz hala işi başka taraflara çekme peşindesiniz. @erdemaa ;
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bakın sırf bana olan düşmanlığınız yüzünden bu konuya bilinçli olarak yüklendiğinizi iyi biliyorum ve gerekli yerlerede şikayetlerimi bulunacağım. Ben her zaman olumlu yaklaşmaya çalışıyorum ancak siz hala işi başka taraflara çekme peşindesiniz. @erdemaa ;
Sensin :ka19:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ortada hakaret yok bir şey yok zor geliyorsa boş yorum yapma, zaten ne yazsak hemen şikayet ediyorsun forumların amacı tartışmaktır şikayet etmekten başka bir şey yapamıyor, cevap veremiyorsun. Madem yazdıklarımız zoruna gidiyor bir şey yazmazsın olur biter. Ağlayacaksan oynamayalım 

- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tekrar merhaba yeni uyandım sayfalarca yazılmış biraz yazayım cevap arayanlar payına düşeni buradan alsın.La hoca sen benim yazdığımı okumadın mı? Videoyu alan adam videoyu savaştan sonra yollayacağım dedi ancak sizin başkanınız şimdi yolla demesi üzerine o gece atılmış ve aynı zamanda eski videoda o gece atılmış yani amacınız adamın ban yemesi değil adamların turnuvadan elenmesi. Boş boş yorum yapıp daha fazla rezil olma.
Okumadıysan oku ve SUS.
Biz Mehteran savaşında o alacakları 5-10 adam da olsa o savaşı alacağımızı biliyorduk. Ertesi gün başkan charın banlanması ALSANCAK savaşına denk gelecekti. Biz bu videoyu bugün de atsak aynı şeyler yine açılacak yazılıp çizilecekti. Bu durumda bekletmenin anlamı olmadığını düşündük ve yolladık.
Serdar meselesine geliyorum. Serdar ile konuşmuşluğum yoktur. Samimi,dost diyen arkadaşlar sadece Serdar ile lonca meselesini konuşacakken ilk pm attığımı bilmiyorlar. Burada yaptığım tek yanlış 1 ay sonra bu videonun atılmasıdır. Bu videoyu da atmamın sebebi başkan karakterin banlanmasından dolayı savaşın yapılmayacağını düşünmemdendir. Savaşa etkisi hiç bir şekilde olmayacaktı attığım videoların bizim gözümüzde. Ancak Türkay insiyatif alıp başkanı devir etti ve savaşı yaptırdı. Blacksura zaten yerli yersiz saçma davranışlarıyla çoğu kişinin bildiği gibi hiç haz etmediğim bir şahıs.
Ben burada yanlışımı savunmuyorum farklı yorumlamayın. Tek yanlışım vardır eski videoyu dün yollamam.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tekrar merhaba yeni uyandım sayfalarca yazılmış biraz yazayım cevap arayanlar payına düşeni buradan alsın.
Biz Mehteran savaşında o alacakları 5-10 adam da olsa o savaşı alacağımızı biliyorduk. Ertesi gün başkan charın banlanması ALSANCAK savaşına denk gelecekti. Biz bu videoyu bugün de atsak aynı şeyler yine açılacak yazılıp çizilecekti. Bu durumda bekletmenin anlamı olmadığını düşündük ve yolladık.
Serdar meselesine geliyorum. Serdar ile konuşmuşluğum yoktur. Samimi,dost diyen arkadaşlar sadece Serdar ile lonca meselesini konuşacakken ilk pm attığımı bilmiyorlar. Burada yaptığım tek yanlış 1 ay sonra bu videonun atılmasıdır. Bu videoyu da atmamın sebebi başkan karakterin banlanmasından dolayı savaşın yapılmayacağını düşünmemdendir. Savaşa etkisi hiç bir şekilde olmayacaktı attığım videoların bizim gözümüzde. Ancak Türkay insiyatif alıp başkanı devir etti ve savaşı yaptırdı. Blacksura zaten yerli yersiz saçma davranışlarıyla çoğu kişinin bildiği gibi hiç haz etmediğim bir şahıs.
Ben burada yanlışımı savunmuyorum farklı yorumlamayın. Tek yanlışım vardır eski videoyu dün yollamam.
Tek yanlışın o değil lonca başkanlarini sizinle savaş yapacaği günün arifesinde banlaman, serdarın demediği laftan dolayı eski sahibinin ettiği laftan banlaman ve son olarak yine haftalar öncesinden blacksura nin videosunu yine savaş zamanı atman. Şimdi kendini savunamıyorsun çünkü savunulcak bir taraf yok. Siz kendi savaşinizdan 1 gün sonra atın bırakın ALSANCAK kazansın o zaman kimse size kendi savaşiniz için attiniz diyemezdi ancak görüldüğü gibi rakip loncanın üyelerini banlatarak savaşmadan kazanmayı hedeflemişsiniz.
Şu yalaka olan arkadaşlarada söyle sen yokken seni savunmaya çalışıp rezil olmasınlar. İyi forumlar niyo.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)