InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba başkanlarının ban yediği video 12.07.2014 03:00 tarihinde çekilmiştir ve aynı gün içerisinde gönderilmiştir. ve 12.07.2014 saat 22:00 da savaş yapılmıştır.

La hoca sen benim yazdığımı okumadın mı? Videoyu alan adam videoyu savaştan sonra yollayacağım dedi ancak sizin başkanınız şimdi yolla demesi üzerine o gece atılmış ve aynı zamanda eski videoda o gece atılmış yani amacınız adamın ban yemesi değil adamların turnuvadan elenmesi. Boş boş yorum yapıp daha fazla rezil olma.

Okumadıysan oku ve SUS.

Merhaba arkadaşlar bu yazacak olduklarım yalnızca @LosTSamaN; için yazıyorum. Ve bu yazıyı yazma nedenim ise bir çok TEKSASlının sanki Anka loncasını yenmişcesine "itemleriyle övünenleri gördük" gibisinden haddini bilmezcesine konuşması ve bunlara diğer kişilerinde destek çıkmasıdır.

Öncelikle iki loncayada eşit mesafede olduğumuzu belirtmiştim ve bundan önce yazdıklarımda'da Mehteran loncasının yazdığı bazı yanlışları düzelttim ancak bu pişkinlik gerçekten canımı sıktı.

1) Niyazi yani LosTSamaN benim çok yakın arkadaşım olmasına rağmen bugün yaptığı bu olay sonrasında gözümde herhangi bir değeri kalmamıştır, bu tür davranışları beni çok şaşırttı ve gerçekten şok oldum. Bu yaptığı olay bir tek beni değil TEKSAS'da bulunan bir çok kişiyide şaşırttı buraya yaz(a)mıyor olabilirler ama ben şahsi olarak konuştum ve şaşırdıklarınıda söylediler.

2) Mehteran loncasının başkanı savaşa 1 gün kala gece 3'te hakaret ediyor diyorsunuz iyi güzel banlatmak en tabii hakkınız ancak videoyu alan HDMl yani mert benim çok eski arkadaşım ve ben mertin böyle bir şey yapacağını sanmıyordum nitekim şu fotoraftada gördüğünüz gibi mert videoyu savaştan bir gün sonra atacaktı ancak niyazinin istemesi üzere aynı gün atıldı ve Mehteran loncasının başkanı banlandı, eğer buraya bu konu savaştan önce açılmasaydı kurallar gereği Mehteran elenmiş olacaktı. Bu yaptığınıza etik değil diyerek bir köşeye geçemezsiniz çünkü bu etik değilden ziyade ADAMLIK değildir. Kimsede buraya gelip bizim yaptığımız doğrudur adam topluyorlardı ondan yaptık savaşta her şey mübahtır gibisinden konuşmasın haksız olduğunuzu hepiniz biliyorsunuz.

3) TEKSAS loncası Mehteran'a ateş püskürmesinin nedeni "ADAM TOPLUYOR OLMALARI" diyorlar ancak bundan bir kaç ay öncesine kadar bu turnuva muhabbeti ortaya çıktığında Anka loncası tam kadro ve tam gücüyle oyunda olduğu zamanlarda şuan Mehteran'a laf eden arkadaşlar turnuvaya 50 kişi gireceğimizi sandıklarından ve sınırlama kalktığından forumda sayfalarca yazı yazıp sınır gelsin dediler ancak gelmeyeceğini anlayınca loncalarına alım yapmaya başladılar ve hemen hemen her yerden TEKSAS'a birileri girdi şuan Mehteranı eleştirdiğiniz şeyin aynısını siz bir kaç ay önce Anka ile savaş olursa sayılar eşitlensin diye kendiniz yaptınız. Nitekim TEKSAS loncasına bakacak olursanız 105 level yeni yeni adamlar var üzerinde A8 ile dolandığını iddia eden kişiler var yani sağlam veya değil kalabalık olsunda ne olursa olsun mantığı ile alınmış kişiler.

4)Obscura yani serdarın aylar öncesine ait videosunu alıp o videoyu savaşa bir gün kala atmak buda ADAMLIK değildir. O charda serdar'dan önce fatih vardı ve fatih biraz samimi olduğu herkesle küfürlü konuşan bir çocuktu şimdi senle samimi olarak küfür eden bir kişinin videosunu alıp aylarca elinde bekletip daha sonra savaş arifesinde bunu atman ADAMLIK mı? Hemde serdar sizin loncanızın üyesi olmasına rağmen sizinle dostluğu arkadaşlığı olan sizinle bir dönem beraber olan kişiyi kendi söylemediği bir sözden charın eski sahibinin ettiği sözden dolayı banlatmak size ya da bir başkasına yakışır mı?

5) Ben Mehteran loncasının yaptığı etik bir şey demiyorum ancak sizin yaptığınız ADAMLIK değildir.

6) Şimdi buraya gelip elli tane TEKSASlı haklıymış gibi bir şeyler yazıp kendilerini savunuyorlar iyi güzelde siz hangi yüzle haksız olduğunuz konuda hala kendinizi savunuyorsunuz?

7) Bu pişkinlik benim canımı sıktığı için bunları yazma isteğinde bulundum TEKSAS loncasında arkadaşlarım, dostlarım ve sevdiğim insanlar var ancak bu gerçekleri söylememekte bana yakışmazdı. Nasıl Mehteran alım yapmıyoruz kimseye istekde bulunmadık dediği zaman Erdem bana "adamsan git yaz alım yaptınız de" dediğinde ben cevabımı yazdıysam şimdide size aynı cevabı vermem gerektir.

Bu yazdıklarımdan dolayı bana ateş püskürecek arkadaşlarım var ise hiç boşuna cevap yazmaya uğraşmasınlar ben doğru olanları yazdık kimsede gelip yalan ya da yanlış konuşuyorsun diyemez küsecek ya da alınacak kişiler illa ki olacaktır ancak susmak bana ve benim karakterime yakışmaz. Saygılarımla Rıfat Cem Çakmak, Anka-RoiGrossieR

La hoca sen benim yazdığımı okumadın mı? Videoyu alan adam videoyu savaştan sonra yollayacağım dedi ancak sizin başkanınız şimdi yolla demesi üzerine o gece atılmış ve aynı zamanda eski videoda o gece atılmış yani amacınız adamın ban yemesi değil adamların turnuvadan elenmesi. Boş boş yorum yapıp daha fazla rezil olma.

Okumadıysan oku ve SUS.

Daha önce yazdığım mesajları dönüp okursanız cevap verdim. Durmadan aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz savaş yapıldı ve sonuçlandı.Hala derdiniz nedir ? lütfen hala konuyu uzatmaya çalışmayın.

Celal Hoca Dıyorsun Aynı Gun saat 03:00 da cekıldı dıye O zaman BlackSura088 ın 4 hafta oncekı Vıdeosunu neden savas zamanı atma geregı duydu lostsaman bunu acıklayabılırmısın ban yemedı fakat neden 4 hafta oncekı vıdeo savas zamanı atıldı ?

Celal Hoca Dıyorsun Aynı Gun saat 03:00 da cekıldı dıye O zaman BlackSura088 ın 4 hafta oncekı Vıdeosunu neden savas zamanı atma geregı duydu lostsaman bunu acıklayabılırmısın ban yemedı fakat neden 4 hafta oncekı vıdeo savas zamanı atıldı ?

Bakın daha önceki mesajlarımda da dedim yaşanan olayın etik olmaması sebebi ile, savaş Türkayın inisiyatif alması ile yaptırılarak mesele çözülmüştür. Konuyu hala üstelemeye çalışanlar var dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.

Son düzenleme:
Bakın daha önceki mesajlarımda da dedim yaşanan olayın etik olmaması sebebi ile, savaş Türkayın inisiyatif alması ile yaptırılarak mesele çözülmüştür. Konuyu hala üstelemeye çalışanlar dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.

yazdığın ile ima ettiğini anlamamızı istemiyorsun anlaşılan,anlam saptaması yaşıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri