- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Eski video ile hesap banlatma konusunu Niyazi açıklamış, olayı gerçekleştiren kişi o zaten ben bişey diyemem, lonca başkanınızın banlatılma mevzusunda haklı olan taraf biziz. Sen savaşa saatler kala rakip lonca üyesiyle konuşurken ceza almana sebep olacak şekilde konuşursan seni banlatırlar. TEKSAS loncasının başkanı LosTSamaN aynı hareketi sizden birine yapsaydı sizde banlatırdınız bunu hepimiz biliyoruz. Olaylardan haberim yok diyorsun doğrudur bişey diyemem, ama olayların bu noktaya gelmesinin sebebi yanında duran çağatay isimli çocuğun oyun hırsıdır. Sarı Mavi Kırmızı farketmez, TEKSAS loncasında olmayan herkese pm atıp loncaya çağırdı bu adam sırf bizi kesebilmek için. Sen suçsuz olabilirsin ama loncandaki adamın bunu yapınca bu iş eğlenceyi aşar, oyun hırsına girer. Diyorsunya bizim amacımız sadece eğlenmekti diye, önce yanındaki kişilere sor bakayım bi amaçları eğlenmek mi yoksa TEKSAS loncasını kesmek mi?
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Artık herkes gerekli cevabı almıştır iyi forumlar.
100-9
TEKSAS
​Sen savaşa girdin mi K.O.Ç ?
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eski video ile hesap banlatma konusunu Niyazi açıklamış, olayı gerçekleştiren kişi o zaten ben bişey diyemem, lonca başkanınızın banlatılma mevzusunda haklı olan taraf biziz. Sen savaşa saatler kala rakip lonca üyesiyle konuşurken ceza almana sebep olacak şekilde konuşursan seni banlatırlar. TEKSAS loncasının başkanı LosTSamaN aynı hareketi sizden birine yapsaydı sizde banlatırdınız bunu hepimiz biliyoruz. Olaylardan haberim yok diyorsun doğrudur bişey diyemem, ama olayların bu noktaya gelmesinin sebebi yanında duran çağatay isimli çocuğun oyun hırsıdır. Sarı Mavi Kırmızı farketmez, TEKSAS loncasında olmayan herkese pm atıp loncaya çağırdı bu adam sırf bizi kesebilmek için. Sen suçsuz olabilirsin ama loncandaki adamın bunu yapınca bu iş eğlenceyi aşar, oyun hırsına girer. Diyorsunya bizim amacımız sadece eğlenmekti diye, önce yanındaki kişilere sor bakayım bi amaçları eğlenmek mi yoksa TEKSAS loncasını kesmek mi?
Erdem bu iş karakter meselesi ben sizin loncadan buraklada konuşuyorum çok rahat neden tutupta beni burak banlatmıyorda,ona karsı hakaret etmedigim halde hdml adlı karakter banlatıyor açıklarmısın.Zaten HDMl videosu var elimde hiç öyle şans eseri banlattık yapmayın.Alsancak savaşına saklıyorduk sıkıya gelince teksas savaşında çıkardık ortaya dedi resmen
Çagatayın amacı tüm serveri toplayıpta sizi kesmek olsa başarırdı eminol.3 Haftada toparlanan eski bir loncanın adam çagırmasına laf yapıyorsunuz oda çagırdıgımız adam tek ekrem yani
Şunuda bilki ben belli bir geçmişim olan birini , aynı loncada dahi bulundugum birini tutupta banlatıcak kadar düşmem..
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tufan Savaş almak için bu kadar düşebilecek karakterlere sahipseniz tebrigimi esirgemem .
Son düzenleme:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sadece ekrem sizin loncaya girdi doğru neden biliyor musun ? Çağatay'ın çağırdığı herkes bu teklifi geri çevirip bize haber verdiler. Sen olayların farkında bile değilsin, bu çocuk sırf TEKSAS loncasını kesebilmek için, kısa süre önce atıldığı loncanın üyelerini Mehteran loncasına çağırdı. Yani bir oyun için kişiliğini ayaklar altına alıp kendini loncadan atan adamlara pm attı. Hani diyorsunya çağatayın amacı o olsa başarırdı diye, bu serverda herkes çağatayın ne olduğunu biliyor artık. O yüzden çağatay her teklifte bulunduğunda geri çevrildi. Şimdi sana soruyorum yanındaki adamlar bu turnuvaya eğlenmek için mi katılmış, TEKSAS loncasını kesmek için mi ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)