- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Skor ortada arkadaşlar 100-9 bitti 4 lonca =9 TEKSAS= 100 bu kadar yani daha uzatma gereği niye duyuyorsunuzki ?
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yorum atmayacaktımda bişeyler yazmak istedim. Burda bu konuyu açarak insanlara masum rolu yapmayın, utanmanızda mı yok ? Ban mevzuları olana kadar sadece ekrem'i çağırdık Anka loncasını çağırmadık dediniz. Cem yorum yaptı, Anka loncasını ban mevzularından önce bile loncaya çağırdınızı açıkladı. Göz göre göre insanlara yalan söyleyip kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz. Yazık çok yazık
- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 88
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Bu kadar korkucagınızı bilsek turnuvaya katılmazdık.
O zaman adabınıza dikkat edeceksiniz ban yemeyeceksiniz. ben niye ban yemiyorum ??
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yorum atmayacaktımda bişeyler yazmak istedim. Burda bu konuyu açarak insanlara masum rolu yapmayın, utanmanızda mı yok ? Ban mevzuları olana kadar sadece ekrem'i çağırdık Anka loncasını çağırmadık dediniz. Cem yorum yaptı, Anka loncasını ban mevzularından önce bile loncaya çağırdınızı açıkladı. Göz göre göre insanlara yalan söyleyip kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz. Yazık çok yazık
Çagataya sordum teksas savaşı belli olmadan once cagırdıgını söyledi burda sizi yenmek için çaba gosteren yok.İnsanlara masum rolu yapan sizsiniz birde bahaneleriniz varya adam topluyormuşuz karaktersizler.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tabii ki ben bi tek onlarıda yazmadım sadece orasını kesme canısı. Bu arada her iki loncayada aynı mesafedeyim ve tarafsız olarak bakıyorum. Mehteran loncası savaş için adam toplaması yanlış, TEKSAS loncasının adam topluyorlar diye başkanlarını ve onların adamlarını banlatmaları daha büyük yanlıştır.
Öncelikle bütün forum hesaplarım banlı olduğundan bu hesabı açtım.
Eğri oturup doğru konuşalım Mehteran loncası banlanma olayı olmadan çok çok önceleri beni ve loncam'da ki bir çok kişiyi loncalarına çağırmıştır bunu'da çağıran kişiler inkar edemez bu arkadaşın haberi yok herhalde.
Bu konuya gelecek olursak yapılan olay kesinlikle etik değildir ve adamlığa'da sığmadığını herkes biliyordur.
Karşı taraf adam topluyor diye sizin gidip lonca başkanlarını banlatmanız adamlık değildir.
Lonca başkanı banlandığı zaman lonca direk diskalifiye oluyor ve siz bunu bile bile böyle bir şey yapmamalıydınız.
Ayrıca Mehteran loncasının adam toplamasıda doğru bir şey değildir.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)