- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
âSen savaşa girdin mi K.O.Ç ?
tufan önceden de böyleydi,ortalığı karıştırırdı alakası olmayan durumlarda.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
tufan önceden de böyleydi,ortalığı karıştırırdı alakası olmayan durumlarda.
Yalancı o yalancı :ka24:
Çarını satıyordu sabah satıldı konu kilit lütfen yazı ama hala oyunda yala aynı bu ikonun yaptığı hareket gibi kendisi
SAdas :m18:- Katılım
- 3 Şub 2014
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Keşke birşeyleri değiştirse . Öncelıkle şunu söyliyelim bu sonu olmayan tartışmaya daha fazla devam etmeyeceğim, Diyeceğim tek şey 1 gün önceden bır karar almışmış ona göre bır yol belirleyip bu hareketı yapmışlar. Bu boş konusmaları geçin 1 ayı Devırmış vıdeoları 1 gün önceden mı cektınız bu kararı aldınızda burada mehteran söyle böyle üzerinden tartısmaya varıyorsunuz anlamadım kı . Herneyse herkeze iyi forumlar
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sadece ekrem sizin loncaya girdi doğru neden biliyor musun ? Çağatay'ın çağırdığı herkes bu teklifi geri çevirip bize haber verdiler. Sen olayların farkında bile değilsin, bu çocuk sırf TEKSAS loncasını kesebilmek için, kısa süre önce atıldığı loncanın üyelerini Mehteran loncasına çağırdı. Yani bir oyun için kişiliğini ayaklar altına alıp kendini loncadan atan adamlara pm attı. Hani diyorsunya çağatayın amacı o olsa başarırdı diye, bu serverda herkes çağatayın ne olduğunu biliyor artık. O yüzden çağatay her teklifte bulunduğunda geri çevrildi. Şimdi sana soruyorum yanındaki adamlar bu turnuvaya eğlenmek için mi katılmış, TEKSAS loncasını kesmek için mi ?
Size pm atıp bunları soyleyen kişilerin fotosunu attı niyazi çagatay onları çagırmayı bırak pm bile atmadı.Sadece ekrem çagırıldı , ekremde yanında 4-5 kişi getiricekti okadar.
Ben şurada 3 haftadır oynuyorum bilmedigim konular hakkında yorum yapmak istemem eskilere giriyorsun.Loncadan atılmasınada sevinmişsindirki siz kendinize rakip çıksın istemiyorsunuz.Hani ely3 bizim ne dersek o havalarına girmeye çalışıyorsunuzda yok artık öyle iş.Çagatayla turnuva hakkında konuştuk ;
Bana söylemiş oldugu 1-2 haftada toparlanıpta büyük bir hedefimiz olamaz ama turnuvamıza katılır eglencemize bakarız dedi.Bende dediklerine katılıyorum zaten hedefimiz tamamen eglenceydi.Benim sizinle alıp veremedigim yoktu sizi yensekte elime birşey geçmezdi erdem ben eglenceme bakıcaktım.Kurada sizle eşleştigimizde yine konuştuk , Uzun süredir bulunan teksas loncasını yenemeyiz ama zevkli bir savaş çıkarmak için ugraşırız dedi.
Yine aynı konuya geldik şurda 2 adam çagırmış diye bahane bulupta laf yapmayın.
Amaç eglence dedim teksas kesmek olsaydı kesemezmiydik ?
-Keserdik ama hırsımıza sizin gibi yenik düşen kişiler degiliz , Tebrikler çok güzel savaş kazanıyorsunuz devam böyle :005::005:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)