- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.))
çok güzel damage yiyorsun bebişim utanmadan o çarla video mu alıyorsun :/ :/
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 84
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Çağatayın nasıl biri olduğunu hepimiz biliyoruz sparkle1 kimsin bilmiyorum ama sanırım buraksın. Çağatay şu son 1 haftada ideal itemi olan bütün çarları loncaya davet etti, dost düşman umrunda olmadı. Düşman olarak gördüğü kişilere bile sırf TEKSAS loncasını kesmek için pm attı. Burda lütfen çağatay hırs yapmadı amacı eğlenmekti felan yazma. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Size pm atıp bunları soyleyen kişilerin fotosunu attı niyazi çagatay onları çagırmayı bırak pm bile atmadı.Sadece ekrem çagırıldı , ekremde yanında 4-5 kişi getiricekti okadar.
Ben şurada 3 haftadır oynuyorum bilmedigim konular hakkında yorum yapmak istemem eskilere giriyorsun.Loncadan atılmasınada sevinmişsindirki siz kendinize rakip çıksın istemiyorsunuz.Hani ely3 bizim ne dersek o havalarına girmeye çalışıyorsunuzda yok artık öyle iş.Çagatayla turnuva hakkında konuştuk ;
Bana söylemiş oldugu 1-2 haftada toparlanıpta büyük bir hedefimiz olamaz ama turnuvamıza katılır eglencemize bakarız dedi.Bende dediklerine katılıyorum zaten hedefimiz tamamen eglenceydi.Benim sizinle alıp veremedigim yoktu sizi yensekte elime birşey geçmezdi erdem ben eglenceme bakıcaktım.Kurada sizle eşleştigimizde yine konuştuk , Uzun süredir bulunan teksas loncasını yenemeyiz ama zevkli bir savaş çıkarmak için ugraşırız dedi.
Yine aynı konuya geldik şurda 2 adam çagırmış diye bahane bulupta laf yapmayın.
Amaç eglence dedim teksas kesmek olsaydı kesemezmiydik ?
-Keserdik ama hırsımıza sizin gibi yenik düşen kişiler degiliz , Tebrikler çok güzel savaş kazanıyorsunuz devam böyle :005::005:
Şimdi biz yalan mı söylüyor olduk yani çağatay bizi çağırmadı mı? Beni bir tek çağatay değil Summertime'de çağırdı hemde 3-4 kez ve diğer arkadaşlarımda çağrıldı bizi yalancı durumuna düşürmek istemezsin bence iyi forumlar.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
çok güzel damage yiyorsun bebişim utanmadan o çarla video mu alıyorsun :/ :/
utanmamı gerektirecek bir durum yok
) a8 ile savaşa giriyorum ben gülüm , o halde bile 1 sayı veriyorum ama ben a8 giyiyorum diyerek kendıme bahane üretmem yediğim damageler için , ben savaşın skoruna bakarım , kimin sevindiğine kimin üzüldüğüne en önemlisi kimin en çok keyif aldığına
)) kıvranın durun hadı güzellerim benim:m08:- Katılım
- 1 Şub 2014
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
utanmamı gerektirecek bir durum yok) a8 ile savaşa giriyorum ben gülüm , o halde bile 1 sayı veriyorum ama ben a8 giyiyorum diyerek kendıme bahane üretmem yediğim damageler için , ben savaşın skoruna bakarım , kimin sevindiğine kimin üzüldüğüne en önemlisi kimin en çok keyif aldığına
)) kıvranın durun hadı güzellerim benim:m08:
Doğru savaşa 1 kez dahil oldun onda da sayı verdin
sa: dSA: sanki arkana turbo takmıştın deli dana hastaları gibi sağa sola kaçıyordun
sa
sa
sA:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)