Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
'Hımmusatafa' Herzamanki gibi alay geçtiğini düşündüğü kendini büyük gösterdiğini sandığı yorumlarıyla bi konuya daha damgasını vurmuş bulunmakta büyük üstad büyük oyuncu seni alkışlıyoruz... :005::005::005::005:
tabi canım uzatarak yazmamış ulan ne güzel kıvırıyon sen öyle :m08: şimdide delici hasarı artırır diyosun ama tam tersi düşürdüğü halde :m08:Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyecem ama sana öğretmek istesek onu da anlamıyorsun. Delici artar derken burada demek istediğim delicinin vurduğu hasar artar. Uzatarak yazmadım çünkü sağır sultan bile biliyor. Ama sen bilmiyorsun o ayrı. Bir daha bilmediğin işlere yada olaylara yorum yazıp rezil olma.
İster düşünce olsun işter büyüklük olsun kimin ne olduğunu, kimin ne düşündüğünü senden çok daha iyi bilen birisi olduğunu sakın unutma'Hımmusatafa' Herzamanki gibi alay geçtiğini düşündüğü kendini büyük gösterdiğini sandığı yorumlarıyla bi konuya daha damgasını vurmuş bulunmakta büyük üstad büyük oyuncu seni alkışlıyoruz... :005::005::005::005:
ben bunu der bunu bilirim başkada sözüm yok yani ister dalga geç ister küfür et istediğini yapmakda özgürgün kurallar çerçevesinde ama dediğim gibi her şeyin bir sonu var burda bu zamanda istediğini söylersin kendini birşey zanneder ama ne yazıkki bu günlerinde bir sonu var bunu hiç bir zaman unutma canısı hadi iyi forumlar sana :ka19:tabi canım uzatarak yazmamış ulan ne güzel kıvırıyon sen öyle :m08: şimdide delici hasarı artırır diyosun ama tam tersi düşürdüğü halde :m08:
Öncelikle konuştuğunu iddia ettiğin dili düzgün kullan. Kıvırdığımız yok. Yorum bak orada ne sildim ne de düzenleme yaptım. Madem bilmiyorsun neden yorum yapıyorsun. Hadi yorum yaptın yanlış bildiğin belli oldu hala neden kendini savunuyorsun. Hep mi muhalefetsin anlamıyorum seni. Biliyoruz da konuşuyoruz. Bak keşiş takarsan defansın az düz çok yersin. Kro takarsan düz az yersin ama delici geldiği zaman ''DELİCİNİN VERDİĞİ HASAR'' yüksek olur. Yani en iyisi orta savunmalı zırh takmak. Biz 100m tasarruf için güçlü bedeni g1 bırakmıyoruz.