Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Şamanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aykut852
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle konuştuğunu iddia ettiğin dili düzgün kullan. Kıvırdığımız yok. Yorum bak orada ne sildim ne de düzenleme yaptım. Madem bilmiyorsun neden yorum yapıyorsun. Hadi yorum yaptın yanlış bildiğin belli oldu hala neden kendini savunuyorsun. Hep mi muhalefetsin anlamıyorum seni. Biliyoruz da konuşuyoruz. Bak keşiş takarsan defansın az düz çok yersin. Kro takarsan düz az yersin ama delici geldiği zaman ''DELİCİNİN VERDİĞİ HASAR'' yüksek olur. Yani en iyisi orta savunmalı zırh takmak. Biz 100m tasarruf için güçlü bedeni g1 bırakmıyoruz.
Kıvır Kıvır Devam Et :l03: Nedense Sana Göre Hep Karşındaki kişiler hatalı, hiç bir şey bilmiyor konuşamıyor yanlış yorum yapıyo onu yapıyo bunu yapıyo ama sen , sen bi başkasın demi :l03: Tabi Çok bilmişlik başkadır hakkını yiyemem ,

Her Neyse Sen Git güçlü bedeni g1 de bırak krona savunma taşı basma hatta kroda giyme aman çok çok delici damagesi yersin yatarsın :l03:

Hadi Sana İyi Oyunlar

Kıvır Kıvır Devam Et :l03: Nedense Sana Göre Hep Karşındaki kişiler hatalı, hiç bir şey bilmiyor konuşamıyor yanlış yorum yapıyo onu yapıyo bunu yapıyo ama sen , sen bi başkasın demi :l03: Tabi Çok bilmişlik başkadır hakkını yiyemem ,

Her Neyse Sen Git güçlü bedeni g1 de bırak krona savunma taşı basma hatta kroda giyme aman çok çok delici damagesi yersin yatarsın :l03:

Hadi Sana İyi Oyunlar

Madem deliciyi bilmiyorsun neden konuşuyorsun. Deneme videoları çok 7 senelik araştırmanda unutmuşsun onu. Kıvır kıvır demeyeceksin önce kıvırdığım yeri göster yorumların hepsi orada. Tribüne oynayıp ofsayta düşüyorsun.

İster düşünce olsun işter büyüklük olsun kimin ne olduğunu, kimin ne düşündüğünü senden çok daha iyi bilen birisi olduğunu sakın unutma ;) ben bunu der bunu bilirim başkada sözüm yok yani ister dalga geç ister küfür et istediğini yapmakda özgürgün kurallar çerçevesinde ama dediğim gibi her şeyin bir sonu var burda bu zamanda istediğini söylersin kendini birşey zanneder ama ne yazıkki bu günlerinde bir sonu var bunu hiç bir zaman unutma canısı hadi iyi forumlar sana :ka19:

Canısı allah bilir kendi yazdığından bile bişey anlamamışsındır :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri