noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Şamanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aykut852
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bunlara bir ayar çekin lütfen adamlar bildiğin düz kesiyor yani 1 yaşında bebeyi koy tek tıkla swyi keser. Damage yemiyorlar zaten full çarlar çoğu 2k atsan pasta kesip kutlama yapıcan nerdeyse lütfen halledin şunları adamların yanına yaklaşılmıyor.:(

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sen baya eskilerden bahsediyorsun sanırım.Aktif olarak betaları test ediyor musun hiç ? Yanlış anlama merak ettim sadece.
Senden alıntı yaptım ama genelde cevaplarım herkes için olur. Çok olmadı bırakalı. Ely4 açılmadan hemen önce bıraktım. Betaları denemedim. Ama oynadığım sırada 95 çanıyla 8k delici yemişliğim var dediğimde bana güldü bazıları abartıyorum diye.

Ben şaman delicisinin yayılmaya başlamasının ilk zamanlarında derdim ki her karakterin bir rolü vardır. Savaşçı tank gibi ortaya çakar adam eksiltir. Okçu bu sayede savunma dizmeyip atak yapar falan filan. Sıra şamana gelince de dedim ki şamanlar da arkadaşlarını kutsayarak, iyileştirerek ekibinin gücünü katlar.

Şimdi bildiklerimden biraz yazayım.

Bizim şamanlar savaşçı sanıyor kendini artık. Ne dediysem laf geçiremedim hiçbirine. İçlerinde arkadaşlarım da vardı.

Olay gayet net ve temizdir, her karakterin rolü var. Peki şamanlar neden çok vuruyor şimdi? Çünkü kritik ile deliciyi aynı anda şamandan başka karakter vuramaz. En basit bakış açısı budur. Delici sadece 44 ortalamaya kadar etki gösterir. Kritiğin sonu yoktur. O yüzden savaşçım ile 60 ortalamalı zehir kılıcı ile ben bir sonuç göremedim. Ama şamanda öyle bir çan olsa kritiğin etkisi 60 ortalamadan tam randıman alacağı için delicinin üzerine bindirip vurur.

Ayrıca deliciyi karakter atağı da arttırmıyor, ama kritik artıyor. O yüzden düz vuruşlarda şamanlar kritik de vurabildiğinden karakter atağını da çalıştırıyordu.

Çanların bozuk olduğunu söylerdim hep. TEKSAS loncasında çok şaman vardı. Çünkü o sıralarda 15 delici bonusu kazanıyordu kırmızılar. Oradan 3 farklı şaman arkadaşla aynı efsunlu kraliyetim ve b9 zırhım ile deneme yaptım. Defans arttıkça delici artar derdik hep. Çanlarda bu olmadı. Aynı şekilde testi zehir kılıcı ve bıçakla denedik. Hatta ortalamalı lanetli kılıç bile kullandık. Hepsinde de bildiğimiz gibi defans artınca delici arttı.
Şimdi diyebilirsiniz ki "madem şaman delici atarken kraliyete daha az delici atıyor, neden arza çıkarıyorsun?". Oyunda bir denge var ve ben buna hep uymaya çalıştım. Bu görünüşte benim menfaatime hizmet etse de aslında oyuna ters.

Son olarak da her karakter savunmadan farklı etkilenir demiştim. 15 çiftel ne kadar savaşçıyı etkiliyor, 15 çan ne kadar şamanı etkiliyor onu da test edin. Bu testlerin sonucu betalarda da aynı çıkacak diye tahmin ediyorum.

Bu oyunun yapılmasında belli başlı kıstaslar vardı. Büyü çözme normal şartlarda sorunsuz bir skilldi fakat burada hem çok sayıda yardımcı nesneler kullanıldığından bug süresi artıyor hem de ataklı efsunlardan dolayı damage artıyor. Çözme skilldinden korunmak için ben ne mavi yeşil pot basardım, ne başka ıvır zıvır. Şamandan sadece kritik alırdım. Bug falan kalmazdı. Ama şamanlara alınacak önlem yok.

Şamanların atakları az diye (yardımcı karakter olduğundan dolayı) insanlar şaman savunmasından daha az verim alacak şekilde dizayn edildi diye düşünüyorum. Çünkü bu öyle rasgele yapılacak yapımcı hatası değil. Öyle birşey olsa oyunu zaten yaratacak becerileri hiç olmazdı. Ama iş ELY'ye gelince burada ekstra efsunlar var. Dediğim gibi karakter ataklarından verim alıyor şamanlar. O yüzden deliciyi düşürmek için neredeyse diğer herkese çıplak kalmalısınız.

Eğer bu böyle olmasaydı kimse merak etmesin, zamanında ilk ben fullerdim charı zaten.

Daha sonra yeri gelirse neden efsunlarda yazan rakamlar birebir çalışmıyor yazarım.
Bu konuda zaten çalışma oldu fakat galiba yetersiz kaldı. Oyuncular gerek oyun içerisinde gerekse forumda hala bu durumdan şikayetci ayrıca karabüyü ve şamanın sikilleri büyü savunmasından dolayı ( Haddinden fazla savunma yapıyor 100 büyü savunması olan şaman veya çan yapmasına gerek yok 1k bile ) işlemiyor damageler problemli hala. @Shorty ; oyunculardan gelen şikayetlere göre tekrar çalışma yapabilir. @admin ; @DN Angel ; @erdemaa ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
zaten yeteri kadar düştü şamanın düz vuruşları.kim bilir savunman 10-15 tir buralarda gelip konuşuyosundur.Önce çözmeci suraların çözme skilindeki bug ve okçularla ilgilenilsin.

Boş konu açmanızdan samanları muaf ediceksınız daha ne kadar düşsün hocam bir saman olarak 100 a4takla 50 svnmaya 2 k atıyorum düz daha ne istiyorsunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri