noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Şamanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aykut852
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben büyü çözmeci surayım fakat ben şamanların bu halinden dolayı şikayetçiyim admalar bana göre çok yetersiz şu an bile şamanlar çok az vuruyor.Ben 30 şaman karakter savunması yapıyorum ve çan yapmıyorum ve şamanlara yatmıyorum aynısını bisavaşçı ve ninjaya yapın yediğiniz damage 20 30 k yı geçtim 60 70 80 90 k ya kadar çıkyor bence şamanların skil vuruşları arttırılmalı düz vuruşları bence şu an iyi

Arkadaşlar ben büyü çözmeci surayım fakat ben şamanların bu halinden dolayı şikayetçiyim admalar bana göre çok yetersiz şu an bile şamanlar çok az vuruyor.Ben 30 şaman karakter savunması yapıyorum ve çan yapmıyorum ve şamanlara yatmıyorum aynısını bisavaşçı ve ninjaya yapın yediğiniz damage 20 30 k yı geçtim 60 70 80 90 k ya kadar çıkyor bence şamanların skil vuruşları arttırılmalı düz vuruşları bence şu an iyi

Yani onu anlatmaya çalışıyorum bulmuşlar bir ort.lu çan önüne gelene tek tık geziniyorlar sonra gelip "abi skillimiz vurmuyor ki ühühü" diye ağlıyorlar.Kara Büyüler gitsin intihar etsin o zaman. :D

Öncelikle krolu çarla çok kolay yatarsın. Savunma artınca delici de artacak. İkinci olarak savunma yaparsın ve hala çok vuruyor dersen video atarsın izleriz. Olur mu ?

Yuh şimdide çözmecilere mi sardınız ne adamsınız ya.Adamlar sabaha kadar kesemez normal itemli birini ne derdiniz var çözmeciyle:D Adamlara bak hem düz 4-5 k atıyorlar hem gelip şikayetçi oluyorlar ahahah tam komedisiniz ya.

Tamam şamanlar çok ezik güçlenmesi düz 15k atsın,skille 20k vursun okey ? :D
Abisi Seninle muhalefet olmaya gerek yok zaten zamanla oyunun harbi oyuncuları ile karşılaşırsın o zaman anlarsın ne demek istediğimizi :ka19:

Hadi Sana İyi Forumlar

Öncelikle krolu çarla çok kolay yatarsın. Savunma artınca delici de artacak. İkinci olarak savunma yaparsın ve hala çok vuruyor dersen video atarsın izleriz. Olur mu ?
Vay Be Krolu Çarda Defans Fazla Olduğu İçin Delici Çok Yenirmiş hehehehe :m08::m08::m08: Demekki Sen Daha delici olayını Çözememiş sin ne deyim ki :l03:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri